Jeremy Clarkson blaast zijn huis op met explosieven

Auteur: , 25 Reacties

And on that bombshell...

Clarkson-bommen

Jeremy Clarkson houdt van warm vlees, Cameron Diaz en grote vuurballen. Geef hem de kans om iets op te blazen en hij pakt ‘m. Een caravan, een Morris Marina, een goedlopende show op de BBC, Jeremy blaast alles aan stukken. Nu heeft hij hetzelfde gedaan met zijn eigen huis in de Cotswolds.

De reden hiervoor is dat Jeremy plaats wilde maken voor een nieuw te bouwen huis. De waarde van zijn voormalige huis genaamd Curdle Hill Farmhouse werd geschat op zo’n vier miljoen Pond, maar een groot deel daarvan is natuurlijk niet samen met de ‘Cotswold Stone’ in rook opgegaan. Die zit namelijk in de waarde van de grond op deze gewilde locatie dichtbij Chipping Norton in Oxfordshire.

Jeremy gaat hierop nu een dikker huis bouwen dat hij de ‘Diddly Squat Farm’ wil noemen. Hij had wel vooraf toestemming gekregen van de autoriteiten om zijn oude huis af te breken, maar die zullen waarschijnlijk niet verwacht hebben dat Clarkson dit op de manier zou doen waarop hij het nu gedaan heeft.

Een aantal buren die binnen een halve mijl van Jeremy’s crib wonen hebben vooraf netjes een brief gekregen van de presentator om hen voor te bereiden op de explosies. Desalniettemin had een buurtbewoner alsnog wat te zeuren over de actie tegenover The Telegraph. Sommige mensen kan je gewoon niet tevreden houden:

“All you could see was gray smoke each time they blew part of it up, but it was very loud in my house. They started blowing it up about 3:15 p.m. and finished around 4:10 p.m. There was a funeral being held at the village at 2:30 p.m., which was still on when the explosions started.

Geef je een respectvol eresaluut aan de doden, is het weer niet goed. Het valt niet mee om Jeremy Clarkson te zijn. Of we iets terug gaan zien van de explosie in ‘The Grand Tour’ is nog onduidelijk, maar dat zou natuurlijk goed kunnen. Kan je die explosieven ook weer afschrijven op het bedrijf et cetera. Win-win-situatie.25 reacties

Hahaha! Niet omdat t moet, maar omdat t kan!
@live4life: Ahh man die reclame… Vreselijk!
@hight96: inderdaad. Met hun kromme Nederlands. ‘Genadeloos lage prijs’ die heeft de cito toets nooit gehaald.
Haha!
Mooie vent!!
Haha held! Afbreken is ook zo gewoon hé..
En hier moet ik het mee doen? Geen filmpje?
Vraagje : waneer begint “the grand Tour ” en waarop?
@bvdb: hoi, welkom op het internet
The Daily Mail heeft er ook over geschreven, en die hebben ook foto’s van de puinhoop. En ja, @jaapiyo, de kans is groot dat we het in The Grand Tour gaan zien. Er staat namelijk ook een foto tussen van een gigantsiche Grand Tour-tent op datzelfde terrein ;-)
Dit is wel mooi. En jammer dat er weer mensen zijn die zeiken. Dit is iets wat 1 keer plaatsvind en die twee uurtjes kun je, ondanks het vooraf aankondigen, niet opbrengen om een beetje tolerant te zijn naar je buren? Vreselijk.

Lijkt wel gezeur over geluidsoverlast met een verjaardag. Het is maar een keer per jaar.
@granlusso: Jij hebt het over tolerantie. En dan gebruik je termen als zeiken en zeuren? Lijkt me niet de manier om en gesprek over tolerantie te voeren.
@pomoek: Woordkeuze is misschien niet zo handig, ik moet dan ook tolerant zijn naar de klagers natuurlijk. Laat ik het erop houden dat het niet mijn manier van handelen is, zoals ‘de klager’ dat doet.
Ennehhh… woont-ie dan nu in een caravan naast de bouwplaats?
Een caravan? Jeremy Clarkson in een caravan…
Toch wel een beetje zonde van de boerderij…
@retetikker: Jup, dikke kans dat je daar in Nederland nooit een sloopvergunning voor zou krijgen tenzij het tot de laatste balk verrot zou zijn.
@mgmgb: nee hoor, is juist bizar makkelijk. Slopen is met uitzondering van rijksmonumenten geen enkel probleem.
En in hoeverre is dit auto nieuws? Dit is meer voor rtl boulevard/sbs shownieuws lijkt me….
@arnoldh: Iets over zeuren en niet klikken.
Yup, even BOEIEND als een 1.1i met 55pk…
Ik zou eerder hebben verwacht dat Jeremy Clarkson het oude huis afgezaagd zou hebben.
Alleen JC bedenkt dit.
@dutchdriftking: Kan hij dat dan?
Kon ie het niet beter laten imploderen zoals zijn carrière inmiddels.
Mag dat wel voor het milieu? Fijnstof en zo…

Wel leuk om zien natuurlijk. Filmpje op joetjoep?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).