Jeremy Clarkson onthult zijn beste herinnering aan TopGear

Auteur: , 29 Reacties

Hint: het is niet met een Aston Martin Vanquish door Roemenië scheuren.

Cameron-Diaz

Liefhebber van warm vlees en vrouwen Jeremy Clarkson heeft aangegeven dat het mooiste moment uit zijn TopGear-loopbaan het knuffelen van Cameron Diaz was. Dit voorval deed zich voor in één van de 175 TopGear-afleveringen die Jeremy maakte. Tom Cruise en Cameron kwamen langs om plaats te nemen op de groene bank ter promotie van hun film ‘Knight and Day’. Ze reden ook nog een paar rondjes over het circuit en waren allebei best snel (video!). Aan het eind van het interview kwam Jeremy’s gelukszalige moment (SFW).

Inmiddels weten we dat de nieuwe show van LL Cool Jeremy en zijn twee buddies ‘The Grand Tour‘ gaat heten. Wie weet komt Cameron dan ook weer even langs. In een tweet van eind 2013 meldde ze nog dat ze eigenlijk wel het record samen met Tom terug wil pakken. Een risico voor Clarkson is natuurlijk wel dat als het grote publiek toch de draak Chris Evans omarmt als nieuwe host van TopGear, dat Cameron dit dan ook letterlijk doet…Krijgt hij misschien toch nog spijt van zijn overstap. (via carscoops)29 reacties

Vrij oud nieuws zeker? Klopt het trouwens dat zijn hun show op Amazon ‘Grand Tour’ zal heten??
@cisn: misschien moet ik eerst eens volledig lezen🤔
@cisn: Clarkson die Diaz knuffelt. Dat is wel wat je noemt ‘vrij oud’ ja.
@cisn: Als je TG omdraait, krijg je GT. Da’s logisch.
Ik wacht het allemaal af en geef beide shows een eerlijke kans… Het maakt mij niet uit waar Cameron in te zien is; het blijft een leuke vrouw!
ff lekker knuffelen, hmm
En na de show in de kleedkamer ….
Een B-acteur die B-films mag promoten heeft herinneringen aan een B-actrice ..

Typisch BBC ..
@lincoln: alhoewel ik het niet met je eens ben dat Cameron een B-actrice is krijg je van mij een plusje
@marijkes: eens, Cameron doet het in mijn ogen heel goed. En ze ziet er goed uit, dat kijkt ook wel zo prettig.
@lincoln:

Knight & Day was gewoon een topfilm ..

Met name die achtervolging was om van te smullen ..
@willeme:

heerlijk ..

met puntjes reageren op @lincoln ..

zouden we allemaal moeten doen
@shogun: dan begrijp je @lincoln niet. Waar heel Nederland vol zit met zure mensen die zure dingen op een zure manier zeggen is @lincoln heerlijk zoet-zuur.
@mashell: ik houd van zoet-zuur ..

alleen maakt suiker je dik en traag ..
@willeme:
52% op rotten tomatoes, 6,3 op imdb, en dan ook nog met die scientology dwerg in een hoofdrol, heb hem nog niet gezien, maar ben niet echt overtuigd dat ik wat gemist heb.
Smikkelbeer
Ze is ook wel een mooie dame
I can’t blame him! Prachtige vrouw.
Ben ik de enige die niks heeft met diaz? Heb liever Scarlett Johansson
@thefmanl: alhoewel het een kwestie van smaak is vind ik Cameron een mooiere vrouw dan scarlett, heeft niks te maken met jaloezie ofzo haha om dat maar gelijk in de kiem te smoren, cameron heeft een prachtig mooie lach. scarlett is in de ene film mooier dan de andere vind ik, het klopt niet altijd bij haar
@marijkes: Scarlett is inderdaad niet super knap, maar ik vind dat ze gewoon iets heeft. Diaz vind ik niks aan, maar meningen verschillen 😉
@thefmanl: Ik hoop het niet… of is ze naast actrice ook bedreven in een minder hoog aangeschreven beroep?
@thefmanl: Leave Cameron alone!
hahaha die foto xd
Ja dat was een mooie aflevering. Jeremy wist niet waar die moest kijken, hoe die moest zitten en hoe die z’n kwijl binnen moest houden. Laten we het verder maar niet hebben over andere fysieke kenmerken die bij sommige mannen ontstaan als zij in de nabijheid van een vrouw als Cameron zijn. En die Cuise er maar een beetje droedelig bij staan.
Een politiek correct antwoord van Jeremy (en waarschijnlijk de eerste), maar de waarheid is natuurlijk dat het slaan van die producer het beste uit zijn TG tijd was. Die move heeft hem geen windeieren gelegd en hij bevrijdt zijn buddies van het TG concept wat al ver over de datum was.
Tja, Cameron Diaz is altijd geniaal.
@dutchdriftking: Diaz is een hele leuke spontane vrouw, en kan leuk een auto wassen, check de film Bad Teacher.
Cameron diaz. Is ook een geweldige vrouw

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).