Jeremy Clarkson veroorzaakt rel op Twitter, met bier

Auteur: , 47 Reacties

"Een van de beste ritten van mijn leven. Onverharde weg. M6. Onergaande zon. iPod speelt Blind Faith. Biertje in bekerhouder"

Oh boy...

Ja smartass, dan weet je dat je gezeik krijgt. De Top Gear mannen zijn op dit moment onderweg in Australië voor opnames voor het nieuwe seizoen. Ze doen een roadtrip met een Bentley Continental, Nissan GT-R en een BMW M6 Gran Coupé.

Jeremy Clarkson lijkt er nu een gewoonte van te maken elk land waar hij komt over de zeik te helpen. Eerst met een nummerplaat in Argentinië (waarbij hij bijna door de lokale bevolking gelyncht werd) en nu weer door de illusie te wekken dat hij alcohol achter het stuur promoot. De tweet van Clarkson roept een hoop woede op en zorgt ervoor dat Twitteraars in verwoede discussies belanden, maar Clarkson reageert uiteraard niet op de vele verwensingen aan zijn adres.

Het is niet de eerste keer dat de Top Gear host kritiek krijgt over het gebruik van alcohol in de auto, het gebeurde ook al eens na de Polar Special, waarin Clarkson met James May samen gin-tonic drinkt terwijl ze onderweg zijn. Dat leverde destijds ook al een hoop bombarie op.47 reacties

Hij maakt er wel een mooi spelletje van
Dat gezeik altijd op alles wat Clarkson doet of zegt door die geiten wollen sokken mutsen… Ga iets nuttigs doen, paar bomen knuffelen ofzo.
waar doen ze in godsnaam moeilijk over.
Het doel heiligt de middelen: Bier tijdens het rijden levert TG veel publiciteit op. Die vent zou marketer moeten worden…o wacht.. ;)
Ogelofelijk wat zijn er veel losers actief op internet. Er staat niet dat hij drinkt of gedronken heeft en rijdt, er staat niet dat hij rijdt. In Australië laat je het wel uit je hoofd om in de bush risico’s te nemen… More ways to die than you can imagine…
..storm in een glas bier.
@gregorius: water!
via Android app
@xxxheidi: water is een glas bier?
waar is de rest gebleven dan?
Clarkson is voor velen een held geworden doordat hij geen blad voor de mond neemt, graag tegen schenen shopt en zegt wat velen denken. Dat moet ie vooral niet laten afweten want dan winnen de kleinzerige bekrompen criticasters!
hahaha, normaal roepen de autoblog talibani direct een fatwa over iemand die met ook maar 1 druppel alcohol rijdt, maar omdat kakzoon het doet is het opeens niet zo erg
Als AB de hele foto had laten zien dan zie je dat de foto uit de bijrijdersstoel genomen is. geef m eens ongelijk zou ik zeggen..
@thoraru: Buiten dan dat het stuur in Australië rechts staat…
@mathieus: zie jij een stuur dan? duitse m6 niet gewoon even ingevlogen?
@thoraru: Zie gewoon een stuur aan de rechterkant, tijd om naar de opticien te gaan?
@thoraru: headup display. Dus wel stuurkant.
Dit is misschien een erg domme vraag, maar wel een serieuze. Ik mag met een biertje op rijden maar mag ik dit biertje ook drinken tijdens het rijden als ik niet boven het maximale promilage uitkom? (Ben niet van plan om te doen maar was benieuwd)
@nvn1993: Zolang je niet boven het maximale promilage uitkomt mag het. Het is alleen niet zo netjes. Er was eens een zo’n geval bij wegmisbruikers. Hij zat gewoon met een blikje bier achter het stuur, hij blies niet te veel en mocht zijn weg gewoon vervolgen.
@robert110: ja zon vermoeden had ik al haha leuk om eens te proberen :p
@nvn1993: 14:08: “Ben niet van plan om te doen maar was benieuwd”

14:26: “leuk om eens te proberen”
@volvov70: @nvn1993: Telegraaf kopt op zondag (op pagina 4): Man (21) vliegt door vooruit van Bentley. (space) Man (21) heeft afgelopen weekend zijn Bentley met hoge snelheid tegen een boom geparkeerd. Ooggetuigen vertellen dat de jongen door zijn voorruit heenvloog en gelukkig zo weer opstond. De geluksvogel verklaart: “Ik ben wel een beetje beduusd van het feit dat de airbags het af hebben laten weten. Maar goed, uiteindelijk moet ik @robert110 bedanken: zonder hem had ik nooit met een flesje Heineken in mijn handen gereden… en mijn voorraam brak door het flesje, waardoor ik er zo doorheen vloog en zonder schrammen hier nu sta… “
De politie ter plaatse sprak van een geluk bij een ongeluk en liet ook nog even weten dat het geluksvogel ter plaatse nog even 2400 euro aan openstaande verkeersboetes contant afrekende.
@gregorius: haha ik hoor het al, bier drinken in de auto zal mijn leven redden.
@nvn1993: het is zeker voorgekomen dat mensen die dronken in de auto zaten en in een ongeluk terecht kwamen minder verwondingen hadden omdat ze dronken waren (of ze achter het stuur zaten laat ik even voor wat het is, ik doe het in ieder geval niet…). Juist omdat ze hun spieren niet spanden hadden ze minder problemen en vliegen ze idd door ruiten…door de gehele auto. Bestuurders die niet dronken waren zetten zich schrap en hadden juist wel verwondingen…..dus als je niet rijdt kan het zeker je leven redden… ;-)
@volvov70: Ik denk dat NVN1993 nog wel meer verzwijgt.
@bsxc2: zoals wat dan?
@robert110: ik zie dit in België niet anders..Jean Bob de bouwer die op de rit naar huis al in de file lekker aan de pint zit.
@robert110: gewoon helemaal niet drinken. Hoef je er ook niet over na te denken. Is voor mij gewoon een principiële “nee”. Ben overgestapt op malt. In het begin even vreemd, maar went snel. En je kan zonder schuldgevoel de auto instappen.
Wat een aanstellers
spelende kinderen mogen alleen door nuchtere mensen dood gereden worden ..
@lincoln: fo shizzle my nizzle
Wat is er mis met een biertje in de bekerhouder? Staat prima daar toch? Wie zegt dat ie ‘m aan het drinken is? Mensen trekken te snel conclusies.. Jeremy Clarkson “kennende” drinkt hij ‘m wel rijdend op, maar dat terzijde!
Happen maar..
Tja, Clarcson is gewoon baas om na al het gezeik alsnog zo’n tweet te posten, moeten mensen hem maar niet zo serieus nemen.
Maar even ter zijde, een Conti, GTR en een M6 Gran Coupe? Kon hij niet beter gewoon een 2 deurs pakken? (of heb ik nou die BMW benamingen omgewisseld?)
@arii: Clarkson met een k natuurlijk (bijna weekend!)
Clarkson….. als ie 1 hersencel minder had, scheet ie in je keuken….
Z’n collega’s Hammond en May, zijn heel wat intelligenter als die primaat.
@406_v6:

En dat is precies wat ie wil dat je denkt.
Bedankt voor het spelen, u mag noet door voor de koelkast..
@406_v6: intelligenter ‘dan’.
Ik snap alleen een ding niet. Waarom is het altijd gelijk promoten van iets als een bekend iemand dat doet? Kunnen mensen dan niet meer zelf nadenken? Alsof elke 18 jarige nou opeens wel met een biertje op aan het verkeer deelneemt…
Gewoon tweeten dat het Bud Light is en het probleem is opgelost. Iedereen is weer blij en er is weer publiciteit voor Top Gear.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Waarom maken ze er nu een rel Van, als iemand anders het doet of een comedian zoiets zegt niks aan de hand. Jeremy roept het en het is meteen weer een rel. Begint steeds meer op jaloezie te lijken omdat ze er zoveel aandacht aan geven.
Hij geniet er van ten minste
Volgens mij zitten er een paar no-lifers met harde plasser te wachten tot Jeremy iets doet wat uiteraard weer hé-le-maal niet volgens de regels is, die dan vervolgens het hele internet erop attenderen wat deze “grove crimineel” wel niet allemaal fout doet….
Geez, wat een big deal. NOT. Laat die man lekker z’n gang gaan.
Zal dit niet gewoon een promotie grap zijn. Iedereen praat er nu wel over….
via Android app
WHAT A MACHINE! POWAAAA!!!!
@fabiotol: LASERBEAMS.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).