Justin Bieber moet huilen na aanrijding met paparazzo

Auteur: , 48 Reacties

De schade aan de Ferrari 458 van Biebertje bleef beperkt tot drie krasjes, maar hij kon het niet laten zichzelf te vergelijken met Princess Diana.

Ferrari van Bieber is blauw!

Dat de controversiële zanger weleens domme dingen doet achter het stuur van zijn dure bolides was al een tijdje bekend. Dinsdag was het weer zover. De paparazzo achtervolgde Bieber door de straten van Hollywood en daar was meneer niet van gediend. Je kunt in dat geval natuurlijk gas geven en de fotograaf in kwestie aanrijden, maar deze keer koos hij ervoor hard op de rem te trappen.

De paparazzo kon hem niet meer ontwijken en schampte de achterkant van de inmiddels rode 458. Onze dramaqueen was echter zwaar over de zeik, getuige de tweets die volgden op het incident. Daarin vergelijkt hij zichzelf onder andere met Princess Diana, die in 1997 de dood in werd gereden door achtervolgende fotografen. Wanneer is het een keer klaar met deze mafkees en zorgt iemand ervoor dat zijn rijbewijs definitief wordt afgenomen?48 reacties

Dat die mensen toch ook dat arm meisje met rust laten zeg!
AAAAAOOOH!!! Waarom moeten we hem overal zien???
Let him alone…
Ja, hij is net zo belangrijk als princess Diana. Arrogant ventje is het ook
@888natan: hij bedoelt vast niet dat hij net zo belangrijk Is…
@rolov: hij denk het wel
@888natan: vlg mij ben je nog te jong om te weten hoe het gegaan Is met n lady di.
@rolov: Rolov, meen je dit serieus? Ik ben wijs genoeg om te weten hoe ze overleden is. Al ben ik niet zo oud (24), tegenwoordig hebben we daar geschiedenis en internet voor (sarcastisch accentje gebruiken als je dit leest). Je hoeft het niet mee te maken om iets te weten.
@888natan: justin Bieber heeft in mijn ogen meer toegevoegde waarde dan een prinses (ik waardeer 99% van zijn nummers niet, dat terzijde). Ik vind het koningshuis sowieso zo goed als nutteloos op enkele bezoekjes na.
@maxx1: ieder zijn mening, ik heb niks tegen het koningshuis etc. Maar JB is ook alleen ‘maar’ een zanger..
@888natan: noem je die klanken die hij uitstoot “zingen”. Brrrr….
Ik ben niet echt van het mensen dood wensen. Maar als iemand hem voor eens en voor altijd de mond zou snoeren zou ik het ook niet erg vinden. Niet dat hij dood moet, maar zou de wereld er iets aan missen? Dit is een serieuze vraag mensen. Vreselijk talentloos ventje.
@ej20g:
“Niet dat hij dood moet, maar zou de wereld er iets aan missen?” :O

Like, wie de fuk ben jij? Wat denk je als je zoiets zegt? Ga lekker fietsen man.
@JvT: ho ho, niet verkeerd opvatten nu. Het was een eerlijke vraag. Ik vraag me op dit moment serieus af wat de wereld eraan zou missen als dit rot ventje (en een hele hoop andere rot ventjes) niet zouden bestaan. Welke richting onder andere de muziek dan op gegaan zou zijn.

Ik snap dat je mijn reactie verkeerd hebt opgevat, ik heb het ook niet op de beste manier getypt. Ik bedoelde verder niks vreemds. Ik geeft mijn vermoeidheid te schuld van mijn reactie…
@ej20g: hij heeft een mega fanbase, miljoenen meiden zijn stapelgek op hen en zijn muziek. Zou toch jammer zijn als al die potentiele neukmeubels voor eeuwig verdrietig zouden zijn met zijn dood. Ik heb medelijden met kindsterren, totaal vervreemd wereldbeeld, alleen maar mensen om hem heen die iets van hem moeten.
@jochen: ik denk dat je nog gelijk kan hebben ook. Ik heb het eigenlijk nooit zo bekeken, maar het klinkt logisch. Het is niet voor niets dat veel kindsterren zich aan drugs en alcohol vergrijpen en zich vaak asociaal gedragen. Dat geldt ook voor veel van de “brave” kindsterren. In dit licht is het niet vreemd dat Bieber zo’n eikeltje is geworden…
Is die lul het echt waard om een artikel over te schrijven?
@kapiteinaudi: idd als niemand zo’n gozer meer de aandacht geeft (@JordyS) dan stopt het ook vanzelf wel een keer met dit soort dingen
Ik zeg niet dat ik fan ben van Bieber maar dat hij een keer vol op de rem gaat om die vervelende paparazzo af te schudden vind ik niet de meest erge actie van Bieber. Ik zeg niet dat die heilig is maar altijd maar dat afkraken vind ik niet terecht.
@jordy14: mee eens. Wqt zal je zelf doen als je al sinds je late jeugd door iedereen achtervolgd wordt overal waar je gaat.

Ik zal ook gek worden van al die paparazzo.
Kan beter een B-Acteur worden, kruipt maar snel in z’n slachtofferrol (lees: huilen en zielig doen) en probeert zo weer overal onderuit te komen.
Ik las de commentaren bij de tweet van Justin met als gevolg dat ik zomaar ineens een facepalm maakte. Is een tijd geleden dat dat gebeurde…
Gisteren nog het liefst..
Ik begrijp het antibieber verhaal! Maar waarom wordt hier een heel artikel over geschreven?
Hij gaat zelf vol in de ankers en geeft de papparazzi de schuld.. die jongen moet echt weer eens terug naar de realiteit.. Een ego dat de burj al arab overstijgt..
Ik zie iedereen weer overdrijven hoor. Het gaat over justin bieber dus kom we bashen. Als hi gas had gegeven, dan had je ook een artikel. Justin Bieber racet door straten. Remt hij, krijg je dit. Ik zou zelf ook ziek worden van die paparazzi,
@khalid: Jij snapt ‘t
@khalid: Dat is ook het hele probleem niet, moet hij lekker zelf weten of hij vol op de rem gaat. Dat hij zichzelf vervolgens op een zwaar overdreven manier in de slachtoffer rol plaatst is niet juist. Hij is zelf mede veroorzaker van de botsing, als hij eens flink gas had gegeven had hij 100% terecht kunnen zeiken op de papparazzi. In de omschreven context van het gebeurde is hij zelf schuldig aan de botsing, hij had anders moeten reageren.
@khalid: als je lekker rond wil rijden met een Ferrari, doe je dat niet in de stad. Als hij van A naar B wil komen, kan ie ook gewoon 3 onopvallende towncars huren die alle 3 een andere kant op gaan en bij zn bestemming stapt hij uit en doet ie wat ie wil doen. Als je echt zo’n hekel hebt aan de paparazzo, is dat een prima manier. Maken ze 3 foto’s als je uitstapt en klaar ben je.
Maar nee, in een Ferrari door gaan gassen en dan ook nog, vanuit je auto, gaan reageren op een stel andere idioten. Dan hoor je dus geeneens een rijbewijs mogen te houden.
Kortom, hij vraagt er ook gewoon om.
Hij vergelijkt zich niet met Diana maar vindt die paparazzi veel te ver gaan en dat is al eerder erg mis gegaan. En hij heeft gelijk. Ook al maakt ie kutmuziek
En wederom een kwestie van aborteren 19 jaar (ofzo, ik weet niet precies hou oud zij is) na de geboorte. Anne Frank zou een belieber zijn als ze nog leefde en nu vergelijkt mevrouw zich met Diana… Right… Duidelijke symptonen dat deze onvolgroeide foetus niet levensvatbaar is en verwijdering noodzakelijk wordt!
@gtwillem: Omdat mijn interesse door die Anne Frank opmerking net genoeg opgewekt was om het ff te googlen; hij heeft dus kennelijk in het Anne Frankhuis een gastenboek getekend met (vertaald): “Anne Frank was best wel tof, ik hoop dat ze mij ook tof had gevonden”.

Schokkend man. Maar ja als je het een beetje aandikt heb je inderdaad weer prima voer voor de riooljournalistiek om van te eten.
via iPhone app
@jaapiyo: tuurlijk, het is altijd aangedikt. Maar de realiteitszin ontbreekt geheel… Mevrouw Bieber begaay de ene stommiteit na de andere. Enigzins begrijpelijk. Maar van sommige instuten blijf je af. Period. Mick Jagger, Paul McCartney, Johnny Cash, Bob Dylan of Elvis Presley zouden dit nooit doen ;-)
We kunnen wel met z’n alle weer de antibieber crew gaan uithangen, maar dat de paparazzi zover gaat en dat Bieber dan over de zeik gaat en dan krijgt hij alsnog de schuld? Dit is gewoon en kwestie oorzaak – gevolg. Als we dan zeuren over het gevolg dan gaat het toch nergens over.
Ik vind voor deze keer dat Bieber niet echt iets te verwijten valt ( op z’n muziek na dan).
Wat een haatzaaierij. Hij is de papparazzi gewoon zat
Er zijn hier wel meer chauffeurs die om minder op hun rem gaan staan.
In alle eerlijkheid, die paparazzi fotografen zijn ook wel echt parasieten van de samenleving!
Ja, tot bepaalde hoogte hoort dit ongemak bij het leven als je een celebrity bent, maar je hoort wel vaker verhalen van paparazzi die het gewoon te bond maken (dieptepunt: die fotograaf die een foto van de kinderen van Michael Jackson probeerde te maken na zijn dood).
Zeggen dat zn mond gesnoerd moet worden, maar wel dit artikel schrijven. Hypocriet!
Justin pieper…
Tja, als je het niet meer aan kan remmen, hou je volgens mij te weinig afstand. Neemt niet weg, dat die Bieber zichzelf wat mij betreft, gerust een keer om een boom heen mag vouwen.
De vorige keer toen hij aangehouden werd voor straatracen en een DUI bleek uiteindelijk dat ze marginaal te hard reden (racen yo!) in een bebouwde kom setting zoals iedereen wel eens doet (dan heb ik het over 35 in een 30 zone of zo) en dat hij het equivalent van minder dan 1 biertje ‘gedronken’ had.

Ik heb niet veel op met Bieber, maar nog oneindig veel minder voor die menselijke muggen die erom heen hangen. Ik sluit niet uit dat ik in die situatie al lang een van die vlegels van de sokken had gereden, ondanks dat die sneuneuzen daar juist op uit zijn zodat ze geld en TV time kunnen verdienen aan de publiciteit die het brengt en de schadeclaim. Zum kotsen!
Deze jongen werkt kneiterhard en heeft in zijn werk veel met de media te maken. Als hij dan vrij is en even wil genieten van een ritje in zijn wagen en er rijdt dan weer zo’n f€
Beetje tegenstrijdig dit nietwaar? Aan de ene kant willen we niets meer van dat jong horen, aan de andere kant verschijnt er met enige regelmaat een artikel over hem.

Als we daar nou eens met zijn allen mee stoppen, dan verdwijnt hij snel genoeg uit de media aandacht en dus ook van het “toneel”
Yo, dames hierboven!! Ga lekker op Viva.nl lopen roddelen, zeikwijven. OT: als er iemand de godganse dag bij mij loopt te bumperkleven, dan rem ik ook een keer.
Kunnen die Bieber en dat hele zooitje kakkerlakken van de roddelpers niet lekker met zijn allen op een eiland gaan zitten? Geen internet, maar wel een hoop haaien er omheen. Wat een rust, zijn we meteen van de meest irritante mensen af. Oh laat Patty Brard dan asjeblieft ook toe op die boot :P
Wat een drama hier..
Kunnen ze die jonge niet met rust laten?
Wnr het klaar is met die kees? Zodra de media er stopt aandacht aan te schenken, beste Autoblog.
Ik ken Bieber en zijn muziek niet, dus heb ik daar geen oordeel over.
Maar dat je er langzaam kapot aan gaat als je jarenlang dag en nacht door paparazzi gestalkt wordt, lijkt me een heel logische zaak. En hoewel een krasje nergens over gaat, heeft hij verder wel gelijk in de vergelijking met lady Di: Net zolang gestalkt worden door mensen die betaald worden om je privacy te ruïneren en over je te liegen tot je laat verleiden tot een carchase. Ook al is die ditmaal niet in een dodelijke crash geëindigd.
Wat zijn jullie rare mensen, als afrojack lacht dat hij zn supercar in de prak rijd is het verkeerd en als nu Justin bieber huilt om krassen op zn auto is het ook niet goed… Klinkt logisch..
Grappig dat hier zo veel en lange reacties op komen, waarvan er veel negatief zijn.
Dus veel hier haten hem maar klikken toch op dit artikel.Lijkt me dat er veel jaloerse mensen hier zijn. Voor deze jongen kan je alleen maar respect hebben. Hij heeft succes en dat is wat we toch allemaal willen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).