Kahn Design Maybach staat te koop

Auteur: , 19 Reacties

Wat kost dat nou, zo'n 6 jaar oude Maybach 57 S met een dikke 100.000 kilometer op de klok?

In de wereld van de luxe-occasions gaat de verkoop iets anders dan bij je plaatselijke Kia-dealer. Het kringetje potentiële klanten is iets kleiner, en dus is een persoonlijke aanpak vereist. Kahn Design plaatst dus niet zomaar een advertentie, ze benaderen hun mediacontacten ook met een persoonlijke boodschap.

Zo weten we dat deze Maybach 57 6.0 S te koop staat, een bijzondere auto die ondertussen niet meer gemaakt wordt. De two-tone DUitser heeft 22-inch zilver platina Kahn RS-XF wielen, en ligt iets dieper in zijn veren dan standaard. Bovendien maakt zijn bouwjaar (2007) hem geschikt voor een Brits ’57’-kenteken. Heel toepasselijk.

De 620 pk sterke Maybach presteert het om binnen 5 seconden naar de 100 te accelereren, en heeft een rear seat entertainment pack inclusief Thaise masseuse, een achteruitrijcamera en radargestuurde cruise control. De 4HRH-plaat krijg je er echter niet bij, die houdt Afzal Kahn vast voor de hoogste bieder. Een ‘F1’-kenteken kan je trouwens ook shaken, die wordt niet verkocht.

Dan de vraagprijs: £89,875, ongeveer 110.000 euro. Een hoop geld, maar nieuw doet de 57 bijna het viervoudige. Ik sla even over, maar misschien dat er ergens in Oezbekistan een president nog een nieuw tweedehands speeltje nodig heeft?19 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ik neem aan dat Ron Bussink m wel weer gaat kopen…. http://article.wn.com/view/WNATd115fc7117b0ec539e1391d013af7efc/#/related_news
Een afschrijving van £ 3 per km moet toch pijn doen…
Al draagt een aap een gouden ring……………
Een Maybach blijft een prachtig ding! :)
Valt mij eigenlijk nog enigszins mee.
Dit is een Oezbeekse president onwaardig. En dan doel ik niet op het uiterlijk maar ik doel op het tweedehandse. Dat soort gasten willen alleen maar tenzij het natuurlijk unieke oude auto’s zijn….

Dit is meer voor de wat meer gefortuneerde kermisexploitant of shoarmaboer of personen die net van een kleinbedrijf naar een middenbedrijf zijn gegroeid. Gasten die dus net hun rijkdom hebben vergroot maar (nog) niet met de grote jongens mee kunnen doen en toch willen showen dat ze geld hebben.

O en natuurlijk the mac daddy die wat meer ho’s bezit dan de gemiddelde p.i.m.p…..
Ziet er cool uit! En het is zeker beter vertoeven dan in een nieuwe s350 denk ik zo, achterin was de maybach onverslaanbaar.
Had en heeft de uitstraling van een W220 S Klasse en dat is tweedehands niet anders. Door de foute wielen heeft ‘ie nou de uitstraling van een verpauperde W220.

Zet er een Phantom naast en het verschil in uitstraling is ronduit pijnlijk.
Die Thaise masseuse is niet los verkrijgbaar?
Prachtig.. Als ik het geld had dan had ik em meteen gekocht..
Liever een toyota met 5 jaar garantie dan.
Dat kenteken ’57’ hangt er een beetje vanaf.
Vanaf 1 maart tot en met 31 augustus krijgt een Engels kenteken de 2 cijfers van het jaar, dus ’07’ in dit geval.
Vanaf 1 september tot en met 28/29 februari het jaar erop krijgt de auto de 2 cijfers van het jaar + 50, dus 07+50=57 in dit geval.
Dus deze Maybach zou als nummerbord kunnen krijgen:
Jan/Feb 2007 = 56
Maa-Aug 2007 = 07
Sep-Dec 2007 = 57
Nu: Shockingly affordable!…
hmm, wordt er met de jaren niet mooier op eerlijk gezegd…
Ik hou ervan…maar meer van Kahn dan Maybach. Dik kanon!
Lijkt wel of de portieren opnieuw gespoten zijn na schade, ik zie een klein kleurverschil. Schade bak! ;)
Ondanks dat hij fout is vind ik hem erg gaaf! Ik koop hem.
Sorry, stuur aan de verkeerde kant…
En ik hoop dat de Maybach terug wordt opgestart in de totaal uitvergrote nieuwe Mercedes S klasse, waarvan al sprake is, en zelfs in een 6,30 meter limousine versie. Maar dan nog luxueuzer dan hij al was, met een afwerking in bv gouden stiksels, zoals bij Rolls-Royce in de ‘Bespoke’ afdeling en uitvoering ook wordt gedaan, indien gewenst, en hij alleen in beperkte oplage of eenheden, of volgens order wordt gemaakt, net zoals bv met een Bugatti, verkocht worden ze toch.

Wel mag hij uiterlijk wat meer Rolls-Royce Ghost allures hebben, maar dan in de Extended Wheelbase.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).