Kanye West koopt een Dartz Prombron

Auteur: , 23 Reacties

Welkom bij deze avondeditie van Autoblog Boulevard met het laatste nieuws rondom YEEZUS en zijn aanstaande spouse. Kanye West & Kim Kardashian hebben namelijk wielen aangeschaft bij onze vodkabroeder Leonard F. Yankelovich, de oprichter van Dartz Motorz Company uit Letland.

Kanye zou voor de veiligheid van Kim en dochter North West een bestelling hebben geplaatst voor een Dartz Prombron. U weet wel, de gepantserde asobak uit Letland die via een briljante marketingmove (zeggen dat het zetelleer van walvispenissen is) wereldberoemd werd.

In de afgelopen jaren hebben we uit de Letse fabriek van CEO Yankelovich verschillende edities zien komen. Iron Diamonds, Black Snakes voor China, met bladgoud beklede units voor de film The Dictator, etc. Wat we niet weten is voor welke editie Kanye heeft gekozen, of dat hij zelf een exemplaar naar eigen wansmaak heeft samengesteld.

De buren van Autogespot menen echter een bron binnen Dartz te hebben gesproken die claimt dat er een G65 AMG-motor met 612 pk en 1.000 Nm koppel in het vooronder van zijn zes meter lange Dartz komt te liggen. Het interieur zou verder worden aangekleed met een 55-inch scherm, een explosieven-0-meter en op de kolossale buitenkant wordt radarwerende verf aangebracht. Want Kanye is tegenwoordig high-target, aldus een Britse roddelvodje.

Kanye zou bijna 1 miljoen euro hebben uitgegeven aan de Dartz, en de auto nog voor de start van zijn Amerikaanse tournee in oktober willen hebben. In een fictieve reactie zegt Kanye: “You see there’s leaders and there’s followers. But I’d rather drive a Dartz than a Marauder.”23 reacties

Walvispenisleer is uit, negerpenisleer is in.
De foto’s zijn iig beter als hoe China haar auto’s presenteerd ..
walvis penis? gay fish.
Sorry voor m’n late reactie, maar ik probeer al de hele tijd uit te rekenen hoeveel 14% bijtelling is.
Maar die dingen rijden als een draak toch? Waarom zou je dat willen, laat dan een G63/65 pantseren.
@Donstil: omdat, stoer
@Donstil: Volgens mij snappe alleen ghetto negers dat uit de USA.
En vind de rest je gewoon vreemd.
@Donstil:
Yeah right…
Dat soort gasten kopen een auto om hun perfecte weggedrag…
Keep on dreaming! Het gaat ze alleen maar om het feit dat het veel bling-bling heeft (iets met spiegeltjes en kraaltjes waarschijnlijk)
@Hubert:
De meeste mensen die lamborghinis/ferraris en andere “soeperkars” kopen, kopen ze om dezelfde reden als kanjee west deze bak koopt, namelijk om op te vallen.
@Donstil: ziet er 10x beter zo’n g63/65
@Donstil: Het ego van Kanye past niet in een G-klasse. In deze Dartz kan het maar net.
Waarschijnlijk één van de weinige auto’s die Kim’s kont kan vervoeren zonder door te zakken.
55 inch tv is standaard. Die staan nu bij tokkies zelfs in huis. 85 inch flexibel scherm is nu hot. En 1 miljoen voor een brik is ook uit de mode.
chantal janzen
Wie het BREED heeft laat het BREED hangen
Radarwerende verf? Dat ding zie je rijden vanuit de ruimte!
Touché
Tokkies 2.0
I smell .. bullshit!
Zelfs zit tank-merk doet het nog beter dan spyker
Is deze suv voor heren met een grote leuning of is dit ook compensatie?
krijgt Ray-J er nu ook 1 ? dan kan hij me Kanye meerijden als hij een volgende tour heeft om vrouwlief ondertussen tevreden te houden..
Past dit qua breedte op ’s herens wegen?
Wie?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).