Kevin Hart gewond na ongeluk met zijn Plymouth

Auteur: , 31 Reacties

Het ongeval gebeurde in de nacht.

Kevin Hart gewond na ongeluk met zijn Plymouth

Oudere auto’s zijn tof, stoer en hebben charme. Eén ding zijn ze vaak niet en dat is veilig. De kans dat je iets gaat overhouden na een ongeluk met een oudere auto is een stuk groter dan dat je iets overkomt in een moderne auto. De Amerikaanse acteur Kevin Hart ligt in het ziekenhuis na een auto-ongeluk, en dat in zijn verse aanwinst.

De acteur werd een kleine twee maanden geleden 40 jaar. Om dit te vieren gaf Hart zichzelf een auto cadeau. Het ging hier om een Plymouth Barracuda. Een heerlijke musclecar met een dikke V8 en een lange neus. Na het auto-ongeluk is van de auto weinig meer over en ook Hart zelf is er slecht aan toe.

De Amerikaan ligt met zware verwondingen aan zijn rug in het ziekenhuis. Hart was passagier in de auto, met naast hem een vrouw en er was nog één persoon in de auto aanwezig die de auto bestuurde. Ze reden in de heuvels van Malibu toen het mis ging. Door een onbekende reden raakte de Plymouth van de weg en schoot de auto zo naar beneden. De bestuurder had geen alcohol in haar bloed.

Het is een wonder dat de twee überhaupt nog leven als je de foto’s op TMZ ziet. Het dak van de auto was zwaar ingedeukt na de klap. Het is afwachten wat nu de precieze oorzaak van het ongeluk is geweest.

Topicfoto: een Plymouth Barracuda31 reacties

Met dit soort auto’s moet je enkel rechtdoorrijden geen bochten nemen, zijn ze niet voor gebouwd. Hoop wel dat de brave borst er weer volledig boven op komt, ben wel fan van die man.
@Soulmaster: Die Barracuda ziet er flink aaangepakt uit, zou me niet verbazen als hier een modern chassis met dubbele draagarmen oid onder gemonteerd is….
@johnhert: yup, maar geen rolkooi. Zou eigenlijk verplicht moeten zijn.
“Hart was passagier in de auto, met naast hem een vrouw.” Dat is wel heel correct geschreven, dat er een vrouw achter het stuur zat.
@lacker: een andere man reed. De vrouw was net als Hart passagier. Ze zaten dus samen op de achterbank ;)
@devia: Het lijkt wel de eerste schooldag.
@devia: of ze zaten gedrieën op de voorbank. Amerikaanse auto’s hadden tot in de jaren zeventig vaak nog een bank ipv twee voorstoelen in een auto zitten. Niet zelden was dat zelfs een optie – lekker praktisch voor grote gezinnen.
@lacker: Er was nog een andere passagier en die reed. Geslacht wordt niet vermeld.

Ik denk dus dat het gaat om een hermafrodiet want die kunnen echt niet rijden.
@lacker, devia & fanboy: “De bestuurder had geen alcohol in haar bloed.” is vrij duidelijk denk ik.
@alfapeter: is niet duidelijk want zo staat het niet om TMZ:

“Police tell us the driver of the car was found pinned in his seat under the crushed roof and so was the female passenger (…) We’re also told the driver was airlifted across town to UCLA Medical Center. His(!!!) condition and Kevin’s is unknown at this point.”
@alfapeter: Die kan zijn trio wel vergeten nu
Hopelijk komt de beste Hart er goed bovenop. En hopelijk valt de Barracuda nog enigzins te redden
Dat zal Hart gegaan zijn.
@emping: vind je je opmerking niet een beetje hart?
Wie is dit dan ?
@mercmeister: Kevin Hart is een Amerikaanse acteur, komiek, regisseur, producent en schrijver. Als komiek voor bekend geworden door zijn show: I’m a Grown Little Man. Is de moeite wel waard.
@MercMeister: iets met “onder een steen”?
@kennone: ook zonder onder een steen te leven hoef je niet elk marginaal BA’ tjete kennen
Op de foto is duidelijk te zien dat er een supercharger op de motor zit. Waarschijnlijk dus een moderne motor. De schitterende Barracuda was origineel leverbaar met diverse motoren, van klein tot zeer groot, maar allemaal atmosferisch. Ook zitten er moderne wielen en banden op, achter erg breed.

Aangezien Kevin Hart een vriend is van Richard Rawlings, was de auto waarschijnlijk behoorlijk gemodificeerd.

Dat maakt hem nog niet veilig, maar wel iets veiliger, vooral qua handling.

Btw, dit type auto kan behoorlijk de bocht om, als je dit vergelijkt met een europse auto uit het zelfde tijdperk is dit echt geen alleen rechtdoor. Behalve dat de Hemi versies erg zwaar op de neus waren, heel veel vermogen hadden maar een slechte gasrespons.
@realhustler: Wat niet te zien is op de foto’s, is dat de volledige carrosserie is vervengen voor een carbon versie. Motor is trouwens afkomstig uit een demon.
@realhustler: slechte gasrespons…misschien ten opzichte van de 440 😄. De 70-71 HemiCuda deed (compleet standaard op normale banden!) de kwart mijl in 13 seconden. Alles is relatief zullen we maar zeggen 😄. Wat betreft de wegligging. Dit waren auto’s die toch vooral hard rechtuit te kunnen. Plymouth leverde de “Cuda” uitvoeringen standaard met een op de specifieke motor afgestemd heavy duty onderstel. We hebben het dan echter wel nog steeds over bladveren achter. Schijfremmen voor waren echter nog steeds een optie (!). Stel je dus van dat bochtenwerk niet al te veel voor 😄
Dak is vooral weggeknipt door de brandweer.
@luxaeterna: in de tijd dat deze auto’s net op de markt kwamen sleten de buitenspiegels het meest van alle onderdelen, beetje hard de bocht door en je spiegel schuurde over de grond.
Vervelend, Hart is een groot auto fan en heeft een mooie collectie. Laatst was hij in de podcast van Joe Rogen, het terug luisteren waard.
Altijd vervelende berichten. Hopelijk knappen alle inzittenden weer helemaal op.
Hoe mooi een smalle A-stijl ook is, veilig is het totaal niet. Plooit als een koekendoos als het echt misloopt…
Kevin Hart is zijn hoofd behouden omdat hij zo ontzettend klein is ….
@autodrome: heeft
Ik zeg een mooi nieuw projectje voor Gasmonkey
@maferick74: komt tie vandaan denk ik aan de tweet te zien
@rob5nismo: het is volgens mij een Speedkore Restomod. https://speedkore.com/photos/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).