Nieuwe Kia Optima is helemaal klaar voor de toekomst

Auteur: , 22 Reacties

In New York gaat Kia ons tijdens de autoshow aldaar de nieuwe Optima laten zien. Dit is 'm. En dan nu door naar het indrukwekkende persbericht!

Kia Optima

Er zijn straks meerdere motoren te kiezen (geen grapje), er is een ruimtelijk interieur (joh…), en er komen meerdere premium features en technologieën die nog niet eerder op een Kia Optima beschikbaar waren.

Einde persbericht.

En dat is echt alles wat Kia te melden heeft. U wilt meer weten over die motoren? Jammer joh. Meer informatie over die technieken? Helaas. U kwam hier voor meer foto’s? Hebben we niet. Een foto van de achterkant wellicht? Nee, dan moet je het met deze schets doen.

Kia neemt dat Europese imago dat ze ambiëren wel erg serieus in Zuid-Korea, ze nemen nu zelfs de irritante teasercampagnes al over. Hou eens op Kia, op deze manier kunnen we niet van jullie houden.22 reacties

De vraag is of ze met de ‘eind jaren 30 Duitse wielen’ komen of niet.
@gregorius: Ja want oh oh, je kunt zo een spaak wegdenken en nou nou, dan lijkt het wel heel erg op een swastika!

Topcomment, echt waar.
Kia wordt volwassen met dit soort fratsen en niet te vergeten, prima ogende modellen!
Ziet er niet slecht uit! In Genéve hebben zowel Kia als Hyundai mij positief verrast!
Het is duidelijk Kia weet bij @casperh niet de juiste snaar te raken.. Gelukkig lijkt de auto dan wel weer op de concept.. :-p
@w0o0dy: geen enkel merk dat dit soort publiciteitsgeilerij bezigt kan op mijn applaus rekenen, maar dat wil niet zeggen dat ik Kia niet tof vind. Hou eens op me als Kia-basher neer te zetten :P
@CasperH: Kwam wel zo over:p
@CasperH: het is trouwens niet zo gek die meerdere motoren. De vorige is in Nederland maar met 1 aandrijving geleverd toch?
Voorkant ziet er dik uit! Nu nog paar vette velgen er onder en klaar.
Stukje braver geworden dan de vorige geloof ik. Wel een nette wagen.
stop maar met de Optima. Ga maar Alfa’s maken, daar zijn jullie veel beter in Kia!
Dit smaakt naar meer.
De voorkant lijkt wel een Dodge Challenger Hellcat…
@gtwillem: excuus: Charger…
Ik denk dat het nieuwe neusje redelijk goed schaalbaar is en het is een beetje onderscheidend … Dus de rest n berg facelifts en die Tiger nose grille vervangen door deze?
Ziet er goed uit, en reaguur je ook zo op een Aud/ghini teaser @casperh ?
Teasers zijn super irritant dus @casperh heeft gewoon gelijk.

Hier valt het nog mee, we krijgen gewoon een foto in daglicht in plaats van eentje in een donkere studio.

OT. Dat zier er gewoon zeer goed uit. Als ze ook met een station (en dat komen ze) dan zouden ze eindelijk eens behoorlijke aantallen kunnen verkopen in Noord Europa. Als ik moest leasen zou ik hem zeker overwegen.
@sketcher: Sorry hoor, maar dit is natuurlijk geen teaser in de zin waar Casper op doelt.Dit is gewoon een enkele foto.Bij een irritante teaser denk ik toch meer aan iets in de trant van een schaduw die over een welving van een spatbord valt..Wat dat betreft menen de meeste fabrikanten de Ansal Adams te moeten uithangen..Dus zoveel gelijkt heeft hij dus niet..
Wat een bizar mooi ding.
@JamesBond007: Kijk je nu toevallig uit het raam en komt er wat moois voorbij? ;-)

O.T.: Beetje inwisselbaar, maar ja, als je duitsers een auto laat ontwerpen komt er meestal wel een strak gelijnde, mooie wagen uit.
@harriehandrem:
Ja de Kia Rio van mijn ouders haha!
Nee even zonder dolle, ik was voorheen helemaal niet into Kia of wat dan ook, maar als je ziet hoeveel stappen ze gemaakt hebben sinds de vorige generaties Kia, dan kan je niet anders zeggen dat ze voortreffelijk bezig zijn! Mijn ouders hebben nog nooit problemen met dit ding gehad. Al het vag spul en de bmw die ze gehad hebben waren een heel ander verhaal….
Ik kwam een bak foto’s tegen… Beetje optima meets Jaguar Xj, helemaal niet slecht.

http://m.caranddriver.com/photo-gallery/2016-kia-optima-photos-and-info-news#19

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).