Kijk mee in de supercargarage van Mr X

Auteur: , 9 Reacties

Terugkomend op de Zonda X van laatst. De gefortuneerde eigenaar - een coureur in de Blancpain Super Trofeo Series - heeft meer cilinders op stal staan. Hier een glimp.

Kijk mee in de supercargarage van Mr X

We stuitten namelijk op een paar Weibo-posts (Chinese variant van Twitter) van een supercargarage met de driedubbele X aan de muur, samen met een turquoise kleurtje op de muren. Dezelfde inscriptie en kleur als in de Zonda X.

De eigenaar is ene Jiang Xin. Een rijk geboren zakenman uit China, deelnemer aan de HAC Elite Sports Car Club (profiel) en fervent racer in eerder genoemde Super Trofeo. In zijn garage huist naast de Zonda X ook een Bugatti Veyron, Koenigsegg Agera, Ferrari Enzo in obligaat rood, SLS AMG, een Audi in volledige DTM-uitvoering en meer racespul. Dit is overduidelijk iemand die graag de kerbstones opzoekt. Dat maakt de Zonda als een van zijn meest recente aanwinsten een logische keuze.

Xin, dat je nog veel wielen aan je collectie mag toevoegen. En neem je vrienden van die autoclub een keer mee naar een Europees circuit.

Hieronder de foto’s van Xin’s Zonda X.9 reacties

Ik had niet verwacht dat hij zo veel smaak had na ‘pimp my ride’…
Volgens mij heeft hij een kindje met de (koos)naam Ruru, gezien de inscriptie bij de passagiersdeur en de voetafdrukjes onder het logo van de Bugatti. Dat soort personalisatie vind ik nou mooi om te zien
@knipperlichtje: Waarschijnlijk heet ze Lulu, maar de stagaire aan de telefoon had hem verkeerd begrepen bij de bestelling.
Is dat ook niet het logo van een matige actie film reeks?
Want is dat mintgroen toch een verschrikkelijke kleur. Wel een enzo pagani en veyron. Creatiever dan perridon iig
Nette verzameling, hoor! Al zou ik zelf iets klassieks erbij gekocht hebben. Maar ik weet niet hoe oud/jong die meneer Xin is…

Hoewel meneer…Google geeft aan dat Jiang Xin een dame is. Actrice die ook wel bekend staan als Rulu Jiang?!

http://en.wikipedia.org/wiki/Jiang_Xin
Heel mooie verzameling vooral de sl65 amg black series, de sls black series en de Audi DTM, lijkt me gaaf om zo’n dtm wagen op kenteken te krijgen
Toch wel een leuke garage hoor, ik neem aan dat hij nog wat extra auto’s heeft, ik zie hier eigenlijk geen echte dailies tussen staan.
thijshelmers via iPad app
Allemaal leuk die auto’s in de garage, maar waarom zitten ze nog in de verpakking? Wordt nodig tijd dat er wat benzine wordt verbrand en wat rubber wordt opgerookt!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).