Kind is zijn Louis Vuitton-Ferrari beu

Auteur: , 48 Reacties

Verwend nest.

Weet je nog, die kekke Ferrari F12berlinetta van het 15-jarige jochie die viral ging met zijn prachtige Louis Vuitton-wrap mét Supreme verwijzing? In de comments van dat artikel reageerden jullie vol enthousiasme over de jongen en zijn supercar. Hij zal er de afgelopen 15 jaar hard voor gewerkt hebben denk ik.

Speeltjes vervelen. Of het nu Playmobil, dat LEGO-setje of een F12berlinetta betreft. De hardwerkende jongeman heeft zijn Ferrari te koop aangeboden. Rashed Belhasa, zoals de 15-jarige heet, zal vermoedelijk niet de meeste kilometers met de bolide hebben gereden. De Italiaan uit 2014 heeft 9.419 kilometer ervaring.

De auto wordt verkocht door Deals on Wheels. Het klinkt als een louche dealer die Toyota’s verkoopt, ergens in Minnesota. Het is echter een supercardealer in Dubai. De Ferrari moet 699.000 د.إ opleveren. Dat komt omgerekend neer op zo’n 155.000 euro. Ik hoop van ganser harte dat de koper die wrap er meteen afrukt.48 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Deals on Wheels is een van de bekendste dealers van Dubai. Die hebben echt bizar spul staan (Bijv. de Brabus GLK V12. 1 of 1). Ben er een aantal keer geweest. Als je van specials, one offs etc houdt zeker de moeite waard om eens binnen te stappen.
@E34M5Touring: inderdaad. Ben er ook geweest en er staat meer dan genoeg bijzonder spul daar binnen.
@stephane8200: Ben je wel eens bij 4×4 Motors geweest in Dubai? Ook de moeite waard, wat minder spectaculair qua modellen maar qua aantallen auto’s die ze doen ongelofelijk. Die hebben me een voorraad, bizar.
Behoorlijk lelijk. Ik zou als verkopende partij die Wrap er af halen. Kun je meteen 50k euro extra vragen
@kilum: Ligt eraan of het wrapfolie is of dat het een vel is geweest met allemaal losse kleine stickertjes. In het laatste geval ben je wel even aan het peuteren en daar heeft zo’n autohandelaar geen zin in en tijd voor haha.
@venividivici: Een vel met allemaal losse stickers? Een Ferrari? Met losse stickers? Nee, sorry, dat doet echt he le maal niemand. Dat stickerbomben van spiegels of zijschermen is iets voor McDonald’s gasten. Deze Ferrari is gewoon gewrapt met folie.
155.000 euro voor een F12 met 10.000 km op de teller? Wauw, prachtige deal! Eerst wel die wrap eraf halen, sommige mensen hebben toch écht geen smaak.
@amauryg: Ik vind 150k voor een F12 met de kop eraf ook geen slechte prijs.
@amauryg: het is nog een kind..
hij heeft hem ingeruild voor een paarse rols royce je kan het zien op youtube onder movlogs
@boss1: Een RR past natuurlijk veel beter bij je als je bijna 16 bent.
Werkelijk waar geen geld voor een F12 met minder dan 10.000 kilometers ervaring. Zomaar de beste deal die je kunt maken. Een wrap eraf halen is ook het werk niet.
@viezefreddyw: Meer nog, het is een deal on wheels ;-)
@viezefreddyw: dan moet je die auto wel daar laten staan, hier invoeren zorgt toch nog wel voor een aardige ophoging van de prijs om maar niet te spreken van het stukje BTW wat er nog bij komt.
@rhellema: Zakelijk kopen, alleen 10% invoerrechten + container transport. Poosje op Duitse platen rijden, en dan pas na anderhalf jaar op NL-kenteken zetten. Scheelt een stuk!
@roberto: op Duits kenteken zetten??? Ik woon gewoon in Nederland dus ga ik uit van Nederlandse prijzen.
@rhellema: Maar als je hem goedkoop hebt, zoals deze. Dan kan je nog steeds goedkoper uit zijn. Stel je lult er nog 5k af. Dan heb je em voor 150k. Je betaalt al geen volle bpm meer. Je mag 6mnd op buitenlands kenteken rijden (die kun je ook nog eens gebruiken voor verdere bpm verlaging), transport kost je een rooitje, 15k invoerrechten en dan de rest bpm en btw. Als je dan nog steeds onder de verkoopprijs zit van een NL uitv. kan het best lonen. Mooi avontuur ook. Spannender dan er 1 oppikknnnn uut Hengelooo :)
@E34M5Touring: ik heb me eerlijk gezegd nog nooit bezig gehouden met het importeren van een auto dus ik neem je reactie voor waar. Wellicht dat ik dit eens ga doen als de X3 er uit gaat 😁👍🏻. Waar het mij eigenlijk om ging is het feit dat het omrekenen van het bedrag naar euro’s niet geheel realistisch is vanwege kosten waar je ook nog een leuke occasion kan krijgen voor de vrouw des huizes.
@rhellema: Oh ik weet ook niet precies of het met deze loont. Maar kan zeker de moeite zijn om hem door te rekenen als je zoiets zoekt. Sowieso kun je in Dubai best goedkoop shoppen. 2ehands brengt daar geen donder op. Maar goed, in Duitsland oid is voor NL wat praktischer.
@E34M5Touring: wel bij vermelden dat het ook vaak om Amerikaanse uitvoeringen gaat, of niet altijd netjes door de dealer zijn onderhouden. Maar allicht (met de goede koersen) valt er leuk te shoppen in de Emiraten. Enige wat mij bezeert is toch wel het rijgedrag van de meeste mensen daar, net als Amerikanen kunnen ze 9 van de 10 keer niet rijden. Gas rem gas rem gas rem I.p.v. Constant accelereren..
@e34m5touring:
Niet.
Één grote ellende qua invoer en goedkeur, je moet eerst vaststellen aan de hand van het VIN nummer of dit een Europese uitvoering is.
Is dat niet het geval krijg je hem eenvoudigweg niet op kenteken in dd EU. Van Ferrari moet je een CVO lospeuteren -Bij Porsche vertikken ze dit, al zijn ze het verplicht- en moet de wagen in Lelystad voor zijn kenteken gekeurd worden omdat’ie niet uit een EU land afkomstig is, kosten € 125 per uur en ze kunnen onderzoeken zo lang ze willen.
Dus reken je niet rijk, ik heb vorig jaar op een advertentie voor 3 Porsches die in Oslo te koop stonden gereageerd, voor een ongelooflijk lage prijs.
Wat bleek, ze waren Euro 2 en niet volgens EU specs gebouwd cq uitgevoerd.
Onmogelijk om er in de EU een kenteken op te krijgen en alleen maar goed om te slopen.
Dat zelfde geldt voor die 911’s van dat nooit opgerichte race team : regel jij maar EU kentekens, ik financier ze wel, maar dat kun je gevoeglijk vergeten, anders waren ze allang verkocht geweest.
We zijn bezig een EU uitvoering auto uit de emiraten te importeren en het geluk is dat we het ding spotgoedkoop hebben gekocht, maar tot nu toe is het één grote lijdensweg : douane container gevisiteerd 600 euries, iedere beweging van de container kostte goudgeld en de ellende om een auto uit die landen gekeurd te krijgen is één grote lijdensweg die winst doet verdampen.
Leuker kunnen we het niet maken, lulliger, een hoop lulliger wel!
@desjonnies: nooit van een Duitse brief gehoord? Eerst daar op zetten en je kan em daarna wel op Nl kenteken krijgen. Schakel desnoods een gespecialiseerd bedrijf in als Vds. Succes 👍🏻
Combinatie van laag IQ en gratis geld zorgt in die contreien nou eenmaal voor wansmaak.
@cloverleaf: hoe hoog is het iq van die knul dan?
@rhellema: Een metertje of 20…
@rhellema: Op de Arabisch schiereiland is het gemiddelde IQ zo’n 80 tot 85. En dat is na alle immigratie van slaven, sorry werknemers, uit landen met hogere IQ’s. Tel daarbij op dat de lokale bevolking, met name de jongeren, over het algemeen aartslui is denk ik niet dat het IQ snel omhoog gaat schieten.
@cloverleaf: ik ken de knul niet persoonlijk dus ik durf ook niet te zeggen of hij wel of geen gemiddeld iq heeft.
@rhellema: dat zeg ik toch niet. Ik zeg alleen dat teveel geld en een gebrek aan intelligentie zorgt voor foeilillijke creaties. Het Arabische is daar helaas een lichtend voorbeeld van. Misschien is deze beste jongen de uitzondering die de regel doet bevestigen. Echter twijfel ik daar sterk aan met zunne wrap
@cloverleaf: volgens mij zeg je toch echt in je eerste reactie dat hij een laag iq heeft. Ik ben het wel met je eens dat de wrap lelijk staat maar ik weet niet of dat komt door de door jou genoemde combinatie.
@rhellema: Een Vlaming die anderen ervan beticht een laag IQ te hebben…terwijl die zelf woorden gebruikt als “foeililijke”. Zegt al genoeg denk ik ;)
@rhellema: @mopar: begrijpend lezen is lastig. Ik zeg toch in “die contreien”. En sinds wanneer ben ik Vlaams?
@cloverleaf: Haha als jij als Nederlander woorden als “zunne” en “foeililijke” gebruikt dan is dat nog veel erger. Maar goed. Fijne dag verder he ;)
@mopar: ik ben een ‘Ollander gevangen in het lichaam van ‘nen Vlaming… saluukes! Ps: kom nog uut noorden ook!
@cloverleaf: begrijpend lezen is echt niet moeilijk. Je hebt het over een laag iq en gratis geld wat in die contreien zorgt voor wansmaak.

Wansmaak is je verwijzing naar deze auto die je niet mooi vind.

Een laag iq en gratis geld is dan je verwijzing naar de eigenaar van deze auto.

Deze contreien geeft alleen maar jouw mening weer dat er in dit land meer van dit soort personen zijn die een zelfde soort auto neer kunnen zetten.

Misschien zou je iets aan je schrijfstijl moeten doen zodat je ook echt kan omschrijven wat je nou echt bedoelt.

Waar heb ik het er over dat je een Vlaming bent? Over begrijpend lezen gesproken.
Je zou bijna denken dat er een kneiterdikke adder onder het gras ligt…
@2wheeler: Ligt een 1.4 T-Jet uit een oude Punto in. Dit is er 1 uit de My First Ferrari serie. By Mattel.
@E34M5Touring: hehehe, dan vind ik ‘m aardig aan de prijs..
@2wheeler: aardig aan de prijs??? Weet je wat het gekost heeft om de auto met deze motor overstuur te kunnen geven? Denk je eens in…compleet onderstel van Carbon…kost een godsvermogen!!! Echt waar…het is een koopje!!!
@2wheeler: je komt de adder vanzelf tegen als je de auto uit Dubai gaat halen…
@2wheeler: Enige wat ik me kan bedenken is dat er wellicht schulden open staan op de wagen. In dat geval is een eventuele volgende eigenaar verantwoordelijk voor de aflossing daarvan. Dat is de reden dat er zoveel Enzo’s en Mucielagos verlaten bij staan in Dubai. Maar aangezien zijn ouders het behoorlijk voor elkaar hebben lijkt dat me niet waarschijnlijk.
Toch vond ik die Wraith van Sirzeta(instagramnaam, niet echte naam) subtieler en mooier.

Wel een koopje deze F12 voor €155k
@ghost: Inderdaad, ik dacht al dat een bekende wrap. Heb hem toen met de Challenge zien rijden in Marbella.
Op de foto van het interieur is de auto zo te zien origineel geel aan d onderkant van de motorkap en het stukje sponning links te zien. Snel eraf die wrap! Vind n F12 in het geel wel lekker.
Mooi restauratie-project!
Ik denk dat die Ferrari hem zat is.
Zag hem laatst al in de vlog van zo’n iemand voorbij komen.. JWW of een ander die in Dubai was laatst.
Gadver wat een lelijke wrap. Je moet wat doen om daar op te vallen in je Ferrari.
Het lijkt wel Sinterklaasverpakking.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).