Kleemann geeft de Mercedes SLS AMG 770 pk

Auteur: , 16 Reacties

Laat het maar aan een paar Denen over om iets lekkers te maken van een SLS AMG. Kleemann is er dankzij een supercharger in geslaagd om de auto op te peppen tot 770 pk.

Het Deense Kleemann is al jarenlang gespecialiseerd in het tunen van auto’s van het merk met de ster. En dan is de SLS AMG op dit moment natuurlijk het hoogst haalbare om onder handen te nemen.

De 6.2-liter V8 werd voorzien van een supercharger en een nieuw uitlaatsysteem waardoor het vermogen stijgt tot 770 pk/845 Nm. Dat heeft een zeer positief effect op de prestaties. Zo sprint je nu in 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u en het sprintje van 0 naar 200 km/u gaat in 9,3 seconden. De topsnelheid ligt op 365 km/u. Een setje TS-7 monoblock wielen maakt het geheel af. Die zijn 19 inch op de vooras en 20 inch op de achteras.16 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
365 km/u..
Doen ze netjes
Wat mag t kosten dan?
@jweelden: Als je dat vraagt kan je het niet betalen.
@Robbert89: misschien ben ik wel alleen benieuwd. En 99% kan het waarschijnlijk niet betalen. Maar dat neemt niet weg dat het een leuk weetje is. Ik wist namelijk dat deze opmerking zou komen. Als bugatti met een nieuwe auto komt of rolls dan wil je dat gewoon weten.
@jweelden: 99% ja denk ik ook… er zijn genoeg mensen die het wel kunne betalen ik zeg niet dat het een koopje is maar er zijn er genoeg. Meestal is alleen de vraag of ze het er voor over hebben;)
@sls63amg: ik bedoelde ook niet echt 99% maar had gehoopt dat je t wel begreep….
@jweelden: ………
@sls63amg: grootste deel van de mensen en dan bedoel ik niet de mensen kan m niet kopen die autoblog leest. Zo beter kritisch persoon?
@jweelden: dat bedoel ik kijk nou ook bijv. Naar wat @fernie zegt bijdehand!
@Robbert89: Jij luistert teveel naar anderen.

Dat jij het niet kan betalen betekent niet dat het veel kost, upgrade zal wel meevallen.
@fernie: en wie zegt dat? Ik weet 100% zeker dat ik dichter in de buurt kom dan jij;)
Nog mensen die bij de eerste blik dachten dat het een Viper was? :)

OT: bruut apparaat
Blowen die handel!
Mercedes/AMG – supercharcher.. Al jaren een gelukkig huwelijk. Alleen voor het geluid zou ik het al doen. Krijg je die koppel-tafelberg erbij cadeau! (wat nou koppel-kromme?!)
Die 3,3 seconden 0-100 geloof ik niet echt… De normale heeft al moeite met tractie/grip, dus met zoveel meer vermogen denk ik eerder aan de 4…
@guusboum: hahaha de normale gaat 3, 8 dan hebben ze hier echt wel aan gewerkt om die 770 pk ook echt te benutten en dus niet minder snel te later accelereren dan de “normale”
Yolooooo!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).