Knalroze Jaguar XF fleurt Rodeo Drive op

Auteur: , 20 Reacties

Als je op Rodeo Drive een beetje indruk wil maken dan moet je iets bijzonders uit de kast halen. Is een roze Jaguar XF genoeg denk je?

Roze Jaguar XF Rodeo Drive, LA

Naast een nogal opvallende roze wrap is deze pre-facelift XF ook voorzien van de nodige matzwarte details plus een leaping Jaguar op de motorkap. In de VS zijn die, in tegenstelling tot hier, niet verboden.

Een van de meest bekende auto’s die vrijwel permanent op Rodeo Drive staat is de geel met zwarte Bugatti Veyron die toebehoorde aan de overleden ontwerper Bijan. Zijn gele Phantom Drophead Coupe stond regelmatig te pronken voor zijn winkel.

Achter deze opvallende Jag spotten we nog een paarse Infiniti QX56, wat weer het luxe broertje is van de Nissan Patrol. Deze spot van rarrichris kan je beter bekijken op Autojunk.20 reacties

De eerste voetballers komen uit de kast, goede zaak!
Mooie bak voor de redactie van autoblog!
Dan maar de QX. Die Jagis een beetje té
Vandaag knalroze Bentley op de A12 gespot : https://sphotos-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/46416_533518416703482_227717421_n.jpg
@privechauffeur: up maar op Autojunk zou ik zeggen :)
@privechauffeur: hey grappig die heb ik een keer moge rijden! ik ben ook privechauffeur, en heb al wel wat grappige spots verzameld tijdens me werk, ik heb alleen recentelijk een autoblog account aangemaakt en weet niet echt waar ik moet beginnen. (heb ook een mooie fiat dino gespot, en heb wat meer fotos van die roze bentley, en nog andere mooie autos)
@johnnymellow: Werk je ook voor Easyway ? Maar inderdaad ik heb ook hele lading aan dure en aparte auto’s gereden.
@privechauffeur: ik werk voor rent-a-bob, ik heb wel eens wat collegas van je ontmoet volgens mij bij golfclubs en restaurants haha, kben ff aan het proberen de fotos van die bentley hierop te zette. het kenteken komt ook overeen merk ik net
Leaping Jag hier verboden? Er staan er wel een paar op Autojunk met zo’n ornament.
@rotarypowah: idd, ik heb eens een XJS gespot met zo’n Jaguar erop!
@rotarypowah: af-fabriek mogen ze niet geleverd worden, want dat is namelijk niet zo fijn voor voetgangers. Uiteraard kan je als je een Jaguar gekocht hebt er later een aftermarket unit op laten zetten.

Een Mercedesster is een stuk minder gevaarlijk en een stuk flexibeler.
@robbie: Ik zag ’t op een nieuwe XJ, kon me daardoor niet voorstellen dat ’t aftermarket was. Wel apart dat ’t af fabriek niet kan, maar dat de voetgangersveiligheid ineens niet belangrijk is bij aftermarket aanschaf.
@rotarypowah: officieel levert Jaguar dit onderdeel ook niet in Europa. Als je er eentje wil moet je die dus uit de VS importeren of via een ander ‘schimmig’ bedrijf.
Pink Panther…? O nee… ;)
Zag een roze oliefant vandaag….
@norge: juist. Oliefant.
@thomcarspotter: Hips, wad iz daar fuot aan?
Mss wel van Paris Hilton!
Ik zag vandaag nog een roze Continental GTC op Rodeo Drive.. Vraag me nu af waarom ik daar niet even een foto van heb gemaakt!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).