Koenigsegg eert Prince met Lila Regera

Auteur: , 22 Reacties

Marketingflauwekul op het juiste moment. Bij Koenigsegg begrijpen ze hoe het moet.

Lila Regera

Een ‘levende legende’ komt te overlijden en het bedrijfsleven maakt dankbaar gebruik van alle gratis aandacht door met iets speciaals te komen. Net als bij David Bowie is opeens iedereen fan van Prince. Wist je trouwens dat het overlijden van Bowie destijds zorgde voor een kleine plus van 2700% op Spotify als het ging om luisteraantallen?

Ook bij Koenigsegg zijn ze fan van Prince en daarom komen ze met deze Lila Regera. Digitaal welteverstaan. Een mechanisch product bouwen gaat immers een beetje te ver. Wie de hypercar uit Zweden besteld dient zo’n twee jaar te wachten op zijn of haar nieuwe speeltje. Mosterd na de maaltijd als Koenigsegg in 2018 met een speciale Regera zou komen dus.

Na een blauwe en een rode Regera gezien te hebben is paars weer eens wat anders, toch?22 reacties

Maakt niet uit in welke kleur ze hem schilderen, het blijft een prachtig ding
@svdv: Eens. Maar de gouden biesjes ontbreken nog. ;)
Lekkerste kleurtje van de 3.
@marijn90: Klopt, maar toch nog liever oranje.
Ik vind het hem wel staan, mooie kleur. Maar natuurlijk puur gelul om dit nu opeens te doen nu Prince dood is…
Muisklik hier, muisklik daar en gooi het maar online. De een zijn dood… is de ander zijn gratis reclame.
Mag ik het eigenlijk gewoon een beetje zielig vinden? Bovenstaand is denk ik niet puur op Prince gebaseerd, maar alles en iedereen moet tegenwoordig profiteren over de rug van iemand anders. Bowie, Cruijff en nu Prince. Ik heb/had met geen van alle drie wat, en ga nu toch ook niet doen alsof….
@dutchdriftking: je bent bij deze een van de weinigen.. En ik Doe met je mee! Kan me voorstellen als je echt fan was van, of bent opgegroeid met die artiesten dat het je wat doet, maar het laat me werkelijk koud.
@dutchdriftking: De marketing man bij Koenigsegg is al erg lang enorme liefhebber van Prince muziek. Dit was emotie i.p.v. commercie.

http://www.swadeology.com/2016/04/prince-is-dead/
Kan maar niet wennen aan die achterkant..
Waar is de Bowie edition dan
Kleurtje staat hem goed!
Mooi kleur paars… Maar ik moet kotsen van alle bedrijven die zgn. als een tribute reclame maken. GM laatst nog met z’n Little Red Corvette. Puke 1000 x.
Ik hoop dat er ook effectief eens een komt in die kleur! Die paarse Agera had niet zo’n mooie tint. Deze is echter perfect.
Ze zochten een reden om de auto in een “aparte” kleur te spuiten die wellicht niet goed ontvangen wordt. Geen goede reden, nu wordt ie nog slechter ontvangen.
Nou nou wat een tribute… kleurtjes aanpassen en je photoshopje online gooien. Had ze hoger ingeschat
Een beetje flauw is het natuurlijk wel. Elke photoshopper kan tegenwoordig een auto binnen een paar minuten een ander kleurtje geven. Als ze die man echt hadden willen eren, hadden ze een special edition moeten maken met zijn logo etc erop en hem dan veilen voor een of ander goed doel. Nu is het gewoon enorm goedkoop proberen te scoren.
@Edge: paar minuten voortaan? in adobe 2000-steentijd (wat we op school hebben) duurt het wel ongeveer 30 seconden om bijvoorbeeld de lak van een auto te veranderen…
Lila Regera is zweeds voor ‘Purple Reign’ (klinkt als…. maar betekent paars heersen)
Hoe zeggen ze het nu weeral ? . . . “de éne zijn dood, is de andere zijn brood” . . . , voor mij was Prince alvast één van de betere in de muziekwereld . . . , echter, ik ga waarschijnlijk ’n special rond hem uitbrengen in Auro-3D : http://www.auro-3d.com , ben er al volop mee bezig . . .
Slijmballen
Altijd al fan geweest van Prince en David Bowie.Who’s next?Robert Smith(The Cure),Kate Bush.Heb nog een Honda CB400N te koop staan,kleur? Je raad het al,paars op het kuipje staat al jaren Purple Rain.Koffersetje met remlicht,etc.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).