Kom Guzzi’s & Ducati’s rijden en maak kans op McLaren-rit!

Branded content, 10 Reacties

Petrolheads, graag uw aandacht voor het volgende. Binnenkort krijg je de kans om op de nieuwste Ducati's, Moto Guzzi's en Vespa's de gashandel open te draaien. Én je krijgt de kans om een McLaren-model (we zeggen nog niet welke) te ervaren!

Op 4 en 5 juli kun je bij Louwman Exclusive tweewielers van deze Italiaanse motormerken proberen. Ducati is er aanwezig met onder meer de Hyperstrada, de Monster 1200 S, de Multistrada 1200 S en de Diavel. Moto Guzzi zet de California Touring, California Custom, Griso en de V7 bij het Louwman-pand aan de A2 klaar voor een proefrit. Niet in het bezit van een motorrijbewijs? Geen nood: Piaggio brengt de MP3 ABS mee, de bekende motor met drie wielen waar iedereen met een autorijbewijs op mag (het lukt Wouter zelfs). Er zullen ook instructeurs aanwezig zijn.

Daarnaast maak je bij het proefrijden ook kans op een meerijdritje in de demo’s van Louwman Exclusive. Die pakken uit met onder meer McLarens, Maserati en Lexussen. Wat je moet doen om dit feest der Italiaanse motors mee te maken? Simpel. Gewoon even HIER inschrijven en je bent er bij.10 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Diavel als ik het goed heb

-check, tnx!-
Beter verwoord: Voor mannen staan motoren klaar, en voor de rest hebben we een driewieler beschikbaar gesteld!
Lijkt me heel erg cool! Heb mn A2 nog maar, dus wie weet kom ik langs om de Guzzi te proberen!
Hmmm, misschien is dat wel een tripje naar NL waard, een dagje op een guzzi zitten is al niet zo’n straf, maar ook nog eens kans maken op een ritje in een mclaren is helemaal te gek.
Toevoeging, niet iedereen met een autorijbewijs mag op de Piaggio. Iedereen die zijn rijbewijs voor 19Jan 2013 haalde mag het wel.
Hmmm, de hyper/multistrada zou ik wel willen uitproberen, lijkt me een erg leuke motor voor dagelijks gebruik.
Waarom zoveel moeite doen om mee te mogen rijden in een McLaren. Je kan gewoon op de website van Louwman Exclusive een proefrit regelen. Gewoon een beetje bluffen en je kan zelf een uurtje sturen.
Nice! En bij mij om de hoek.
Wordt een verkoopsucces met zoveel serieus publiek!!
@audir8v10:

Want ze willen vooral die mclaren verkopen?

Ducati, guzzi en die hele horde scooters voor wie niet met een echte moto kan rijden daar willen ze vanaf. En ik denk dat de AB lezers eigenlijk het ideale doelpubliek zijn.

Een bende petrolheads die wel een cent over hebben voor hun hobby die dagelijk gespamt word met wagens van 1milioen euro en meer. Als je dan een moto met een even hoge funfactor onder je gat krijgt die een fractie daarvan kost…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).