Koninklijker dan de Range Rover State Review kan niet

Auteur: , 13 Reacties

Koningin Elizabeth II heeft een nieuwe bolide om het Engelse platteland onveilig te maken, want Land Rover heeft speciaal voor de Queen een dikke Range Rover State Review gebouwd.

Koninklijker dan de Range Rover State Review wordt het niet

De State Review is niet zomaar een auto, want sinds 1953 werden er slechts vier gebouwd, waaronder de variant op de foto hierboven. De vorige versie dateerde uit 2002, dus we moeten eerlijk zijn: het werd ook wel weer eens tijd dat Elizabeth een nieuwe Range Rover kreeg.

De nieuwe State Review was te zien tijdens een officiële bijeenkomst in Wales. Het gaat om een hybride Range Rover met lange wielbasis, die ook volledig elektrisch kan rijden. De auto werd ontworpen door Jaguar Land Rover’s Special Vehicle Operations, al hebben zij naast het weghalen van het dak en de achterruit niet al te veel vernieuwingen doorgevoerd.13 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Je kan haar natuurlijk ook gewoon in een aanhangertje vervoeren. Doen we in Nederland ook. Alleen staan er dan paarden voor.
@dutchdriftking: aanhangertje?
’n Spijker!!
@dakloos: Spykertje als je em naast de koets van queen mom zet ..
De vorige versie dateerde uit 1952, dus we moeten eerlijk zijn: het wordt wel eens tijd dat het Verenigd Koninkrijk een nieuwe Koning krijgt.
Wat zal paus Franciscus jaloers zijn.
De Range Rover met lange wielbasis is langer dan ik in m’n hoofd had, zou zweren dat deze verlengd is, maar het is echt niet zo.
Een range rover landaulet?
Wil het gewicht van dat ding wel weten. Met pantsering en accupakket.
Maarja het dak ik er af dus dat is wel goede gewichtsbesparing
@mrrallycross: en niet te vergeten het zwaartepunt lager. Hahah, dat ding hoek je zo de roundabout om
They see me rolling……😁
@Mika_Hakkinen: … they be paying
Toch knap hoe ze zo’n monster toch elegant kunnen houden….Bedoel de auto by the way…
Ah, Range Rover zal zijn eer hoog willen houden met de Queen mom, ook al is ze inmiddels ’n oude uitgelebberde tante geworden zoals bv velen in België in gedachte hebben en af-en-toe gezegd wordt als ze onder elkaar zijn . . . , de troons-opvolging is alvast klaar in Engeland, het wordt hoogtijd dat Elizabeth dat inziet, tenzij het van de grondwet afhangd . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).