Koop de allereerste ex van Max Verstappen

Auteur: , 28 Reacties

De eerste vergeet je nooit meer.

In de Formule 1 bindt MV33 waar hij kan de strijd aan met de Silberpfeile, maar naast het circuit lijkt hij Mercedes wel een warm hart toe te dragen. We zagen namelijk al zijn voormalige C63 S Edition 1 coupé voorbijkomen bij een okkazieboer, doch dat was niet eens de eerste Merc van de 20-jarige stercoureur. Eerder had hij namelijk al de sedan variant van dezelfde auto. En ook die staat nu te koop.

Logisch ook, Max heeft stappen gemaakt in de wereld. Waar hij het in zijn tijd bij Toro Rosso nog moest doen met een Clio van de zaak, rolt hij inmiddels in dikke producten van sponsor Aston Martin naar die lange werkdagen op de fabriek in Milton Keynes. Een comfortabele privé-daily voor naast de Clio is wat dat betreft dus niet meer pure noodzaak. Of misschien is Max het inmiddels ook gewoon zat om Euro’s bij te dragen aan het budget dat die verrekte driepuntige ster zo snel maakt.

Hoe dan ook, de desbetreffende auto staat te koop in Max’ eigen Limburg. Het is, net als zijn latere coupé, dus een blubberdikke Edition 1 met de optionele sportstoelen en -uiteraard- keramische remmen. De lak is zwart, maar Max kon de GTI-pet in hem niet helemaal onderdrukken en dus is de grille voorzien van een rood lijntje, evenals de spiegels en velgen overigens.

Net als in zijn tweedeurs C63 legde Max uiteindelijk niet zoveel kilometers af in de C-Klasse, want de teller staat nog maar op 19.908 kliks. Tsja hij is nog piepjong die Max, dus hij voelt de drang om snel weer door te gaan naar het volgende dinnetje kanon. Sprekende over explosies: als klap op de vuurpijl staat er ergens op de auto Max’ John Hancock. De prijs wil de aanbieder niet publiekelijk bekend maken.28 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
PornoClassy!.
Gave bak!
tja, zwart op zwart en rode details, dat doet iedere 18 jarige met z´n Polo, Clio Fiesta of Civic. En als je dus op je 18e een C63 kunt veroorloven doe je het blijkbaar ook op een C63. Ach, mijn 1e Golf was ook zwart met rode details (geen zwarte wielen, altijd een hekel aan gehad) dus we zullen het hem maar vergeven.
@dutchdriftking: ik had een ’87 Cadillac Fleetwood in het kanariegeel met wit vinyl dak en 20″ dayton velgen toen ik 18 was. Zou ik nu ook niet meer doen :’D
@str8six:

Maar de neiging blijft ..
@lincoln: zonder twijfel
@str8six: quilty pleasure
@dutchdriftking: dacht dat dat bij de first edition oid hoorde
@wildewesten: ik kan me niet voorstellen dat die rode grille origineel geleverd is door Mercedes. Maar het zou ook kunnen. Ik dacht eigenlijk dat die edities de groene Petronas accenten hadden. Optioneel uiteraard.
@dutchdriftking: ik heb eens een First!!!11~ edition gezien met gele striping. Denk dan dat ze in meerdere kleuren leverbaar zullen zijn geweest
@dutchdriftking: ik neig weer naar jaloezie.
@dutchdriftking: hé, z’n stuur met chroomaccenten heeft mijn Dacia Logan MCV Bi-Fuel ook, alleen stukken goedkoper :-)
@dutchdriftking: Ik vraag me anders toch echt serieus af of de dealert dit ding niet opgeleukt heeft; vind die strepen niets voor Max, z’n latere C63 AMG S was gewoon grijs met de standaard gele accenten/stiksel …
Geen prijs bekend? Gratis afhalen!
Jammer voor die jongen dat niet lekker kon puberen met zijn eerste 6 auto’s ..

Lekker klooie en kutte met cheap ass spoilers en een rollertje matzwart ..
@lincoln: en natuurlijk 10 speakers om de hoedenplank en een dikke subwoofer in de kofferbak
Prachtige auto en leuk dat Max erin gereden heeft.
Dan weet je in ieder geval dat de lagertjes goed opgepoetst zijn
Toch wel lekker als dit je eerste auto is. Snel kopen, deze wordt alleen maar meer waard.
@ikleesookoverautos:

Right .. Investeringstip van iemand die em zelf niet koopt ..
heb je ook verstand van cryptocurrency ??
Is die ook Max Tuned?
@Jaapiyo: ”maar Max kon de GTI-pet in hem niet helemaal onderdrukken en dus is de grille voorzien van een rood lijntje, evenals de spiegels en velgen overigens” Dat is onderdeel van het First edition pakket, dus hou dat petje zelf maar op ;)
Weet ik, maar je hoeft ‘m daar niet mee te bestellen hè…
@jaapiyo: Je doet voorkomen alsof hij dit naast de edition one erbij heeft besteld of zelf heeft opgeleukt. Zie bovenstaande reacties waar mensen nogal verward reageren ;)
Tja, mijn eerste auto was een 6 maanden oude Simca Rallye 1. Zwarte kuipstoelen, toerenteller, oranje met zwarte accenten en mistlampen. In 0 tot 100 in 15 seconden!! Wat was ik er trots op.
Hoeveel auto’s staan er in Limburg te koop die ooit van Max Verstappen geweest zijn? Meer of minder dan 10?
Kan niet anders dan een beetje jaloers zijn op die gozer..
Afgetrapt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).