Koop de knotsgekke Murci…Wraith van Jon Olsson

Auteur: , 52 Reacties

De Zweedse skiër en ondernemer heeft te weinig tijd om er zelf in te rijden.

De knotsgekke Lamborghini Murciélago LP640-2 Rolls Royce Wraith van Jon Olsson staat te koop. Zoals we weten van de RS6 DTM is Olsson niet vies van een beetje tuning. Ook deze Murcie Wraith is niet bepaald origineel gebleven. Voorheen maakte Jon korte metten met het vierwielaandrijvingssysteem van zijn Lambo. “Achterwielaandrijving rijdt beter”, aldus Jon in één van z’n vlogs op zijn inmiddels goedlopende YouTube-kanaal. De 33-jarige Zweed begon 86 dagen geleden ergens in 2016 met het dagelijks registeren van zijn leven…

– – – Wacht, ik krijg wat ‘aanwijzingen’ van bovenaf… Moment, waarde lezers, ik ben zo bij jullie terug…

Goed, ik heb inmiddels begrepen dat dit niet oké was. Kennelijk kopiëren we bij Autoblog geen oude berichten om het vervolgens als nieuw werk weer aan onze lezers voor te leggen. Ik ben nu ook niet meer uitgenodigd voor de volgende borrel, tssk…

Enfin, dit bovenstaande betreft natuurlijk een gebbetje, maar we werden er even ietwat melig van op de redactie toen we lazen dat Jon Olsson zijn ex van de hand doet. Nee, niet Janni, maar George. Zo noemt Jon immers de Wraith die hij zo’n half jaar geleden aanschafte en liet aanpakken in Nederland.

Net als de hierboven al aangehaalde Murciélago en een hele zwik andere auto’s moet de Roller nu dus alweer snel het veld ruimen ten faveure van een nieuw speeltje. Dat wordt in dit geval een Mercedes G500 4*4^2. De skiër/rugzakverkoper laat aan al zijn volgers op Instagram weten dat de Rolls te koop is.

“FOR SALE! (If the right offer comes in) Sharp offers already dropping in on George after my post yesterday! 😆 But before I sell or buy anything I figured that I would let people know that I might sell George if the right offer comes in.”

Naar eigen zeggen kreeg hij toen hij zijn Huracan op dezelfde manier aanbood niet minder dan vijftig biedingen binnen in een tijdspanne van 24 uur. Die auto staat inmiddels op Nederlandse platen, maar als jij dat met de Rolls ook graag ziet gebeuren moet je er dus snel bij zijn. Jon laat verder weten dat hij al wilde plannen heeft voor zijn hoge G-wagon:

“Have some MEGA OVERKILL ideas on a G together with @absolute.motors 💥💥💥 “

Wij zetten alvast in op een camo-wrapje en een skibox op het dak.

Met dank aan Raymond voor de tip!52 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Heb liever die griet.
@str8six:
Voor dat geld krijg je ook elke griet naar keuze
@faalhaas: mits je op het dark web bekend ben las ik afgelopen week in de Telegraaf
Ik vind die oranje-wrap op het dak interessanter dan de zwartwit-wrap.
Dat ding is toch net een week of wat klaar?!
@trustmeiamanengineer: 44 dagen of 6 en een halve week om precies te zijn!
@RubenPriest: +1 voor het controleren
@jamesbond007: ah, zo verdoet de redactie zijn tijd dus
Je moet wat om in the picture te blijven he
Wat zou het winnende bod bedragen denken jullie?
@niezel: 375k
Wat een luxe probleem dat je een wagen aanschaft daarna laat verbouwen en er na 44 dagen plezier weer te koop zetten
@rob5nismo: Luxeprobleem of gewoon handel? Krijg een beetje het idee dat het vanaf het begin al het idee was om m met wat winst door te verkopen.
@donvincenzo: dit is doorgestoken kaart. Het bedrijf bouwt de auto zogenaamd voor hem. Als zijn naam eraan verbonden is dan is de auto opeens een stuk meer waard. Inderdaad gewoon handel.
@donvincenzo: ik snap wat je zegt want sinds de rs 6 verkocht is gaat hij wel snel wisselen van auto’s
Mag toch hopen dat niemand er meer voor gaat betalen dan een rolls royce bij dealer.
@marvin1608: weet wel zeker dat dat gebeurt.
Wat een aandachtsgeile kneus is die gozer toch. Heeft ook echt geen smaak voor wat betreft auto’s, dat vriendinnetje van hem is ook weg zodra het iets minder met hem gaat.
@rhellema: Passen ze goed bij elkaar. Zij is ook een mega show en ‘kijk mij eens knap zijn’ girl.
@venividivici: heb haar nog nooit gezien maar ik heb een beeld nu en die wil ik snel weer laten verdwijnen haha
@rhellema: haar papa heeft meer geld dan Jon. Dus daarvoor is ze echt niet bij hem. Dat kon nog wel eens echte liefde zijn
@jeps90: ik denk dat geld echt wel een rol speelt. Ze is van huis uit een bepaald uitgavepatroon gewend…als deze vlogkneus dat geld niet heeft rent ze keihard bij hem weg opzoek naar een volgend persoon met geld.
@rhellema: Dat vriendinnetje kan prima voor zichzelf zorgen denk ik zo met 1 miljoen volgers op Instagram, die inkomsten zullen ook niet mis zijn… Maar jij kent ze natuurlijk ook
Zijn de specs van dit ding bekend?
@tvklarenbosch: ja rond de 810 pk, quicksilver uitlaat, aangepast met fysieke handrem ipv elektronische:)
De logica om een auto aan te schaffen, hem helemaal te laten verbouwen en dan na 44 dagen alweer te koop te zetten ontgaat mij een beetje.
@Edge: die vent koopt zijn auto’s denk ik niet. Denk dat hij grotendeels gesponsord wordt.
@jamesbond007: Die rolls kocht die denk ik zelf (2e hands). De verbouwing etc is gesponsord vermoed ik..
@Edge: volgens mij is die hele auto gesponsord. Al zijn auto’s staan vol met reclame. Door ze te verkopen, komen ze volop in het nieuws. En dat is precies wat die bedrijven willen, en wat Jon wilt (want cash).
Je kan zeggen wat je wil, maar aan dit soort geintjes zal hij geen euro verdienen. Volgens mij is deze kerel echt zo ongeduldig als wat en gezien de hashtags bij het instagram bericht wil hij toch weer een 4×4 voor aankomend winterseizoen.
@ihrte: is allemaal zwaar gesponsord. De auto en de ombouw. Zat gekke henkies die wel willen rijden in de ex van dit aandachtsgeile skimeneertje, of moet ik zeggen blogger/vlogger/socialmediameneertje. Ik denk namelijk dat hij met dit laatste de meeste centjes binnen harkt.
@tenaci: Valt wel mee, neem maar van mij aan dat hij zijn geld verdient met zijn rugzakken. Daarnaast heeft Leovegas een flinke duit in het zakje gedaan voor wat betreft de ombouw, maar denk maar niet dat hij de auto voor niks kan rijden haha.
Als hij m alleen zou verkopen aan mensen die er ook echt in gaan rijden, zou ik 50k bieden.
Maar goed, ik ben cheap.
Zeg 100k. Is er nou echt iemand die 100k over heeft en dan in dat ding zou gaan rijden?
Vind het wel een goede zakenman. Vloggen is op zichzelf verschrikkelijk, maar er kijken/volgen toch iets van 600.000 mensen zijn kanaal geloof ik. Mooie doelgroep waar die al zijn rugzakken aan kan verkopen, maar blijkbaar ook een goede manier om je huis en je auto’s te verkopen. Ik zou best met m willen ruilen.
@hadsjikidee: Ik zou ook wel zeker met hem willen ruilen. Kan ik tenminste eens de olie verversen van die mei.. euhh die Rolls.
@hadsjikidee: zit even te zoeken. Douchebags? Wat een naam. Doornormale rugzakken van 110 – 320 eur. WTF!! De wereld is gek geworden!
@gregorius: fashion, erbij willen horen… You name it. Zelfde als die stervesdure handtasjes voor de dames.
@gregorius: Kijk eens wat een s-line pakket kost.. Voor een tas die je dagelijks gebruikt mag je dit echt wel vragen. Ervan uitgaande dat het oersterk is natuurlijk.
Hij slijt meer auto’s dan onderbroeken…
Oké, het is nu bevestigd voor mij… in 7 woorden: Bij die vent is een steekje los!
Aan die nieuwe G4x4 wordt al gewerkt:
https://www.instagram.com/p/BXdQX7LFr73/
@FB_1369568797: de Rolls werd geheim gehouden tot de officiële presentatie en deze zou zomaar half klaar al op instagram gezet worden?
@FB_1369568797:
Staat bij dat de g500 een camo krijgt geïnspireerd op de camo van Jon Olsen
Als ik een koe wil kopen, dan koop ik een koe, niet een Rolls Royce Wraith die op een koe wil lijken misbruikt door Jon Olsson …. Allemaal koeien …..
Aandachtshoer 2.0
@hellocello: Gare reactie 1.0
@slickrick: ja man…ik zie groen en geel van jaloezie😂
Ik word een beetje moe van dit soort berichten over die skiër. De kerel gebruikt op elke auto dezelfde wrap, toeters en bellen en warempel weer een skibox. Tis geweldig. :-/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).