Koop de Suzuki SC 100 GX van Johan Vlemmix

Auteur: , 17 Reacties

Inclusief wrap van Italiaanse biljetten.

Onze ex-Koningshuis-lover, Eindhovenaar, Carnavalsknaller en kutkunstenaar had in de garage van zijn ‘Soestdijk II’ al 19 jaar deze Suzuki staan. Om precies te zijn, een SC 100 GX DeLuxe uit 1983. Het spartaanse Japannertje met 49 pk sterk 1-literblokje is door meneer beplakt met een wrap van Italiaanse lire. WAAROM?? Geen idee, misschien een slechte imitatie van de gouden koets?

De auto is al sinds 1995 in bezit van Vlemmix maar een APK heeft hij nooit laten uitvoeren, deze is in 1996 verlopen. Getuige de oude kentekenplaten is Johan er daarna waarschijnlijk nooit meer mee op pad geweest. Dus wie op Koningsdag 1,8 miljoen lire wil ruilen voor 5000 euro, moet even afreizen naar deze gekke Eindhovenaar. (via bekendeburen.nl)17 reacties

Ik vind het wel humor, die wrap. Maar de grootste grap is wel dat hij 5000 euro durft te vragen voor dat koekblik.. Want: kunst… Gekkie
@deladude: Ik zie nu dat ze toch wel 5000 euro doen op internet, misschien wel meer… I like my classics maar dit zou ik er niet op stukslaan
Wij Eindhovenaren kennen Johan als een gewiekste zakenman.
5k voor kunst met menstruatievlekken op de bijrijdersstoel…. Gekkiemeneer, die Vlemmix
Ik bied hem 500, dan heb je nog 4500 over om hem weer in oorspronkelijke staat te krijgen, al is hij dan misschien 2500 waard. Geen beste investering dus maar dan heb je wel een geinig stukje automobilia.
In originele staat teruggebracht en puntgaaf nog geen €5000 waard…

Hoewel, als je echt een onberispelijk exemplaar hebt. Het is wel een bijzonder leuk model, destijds toch wel veel leuker dan de meeste concurrenten. Jammer trouwens dat er zo weinig Japanse auto’s uit de jaren zeventig en begin jaren tachtig overgebleven zijn, er zat best leuk spul tussen.
@moveyourmind:
Ik heb ze wel eens duurder gezien hoor!

Erg leuke auto, alleen vind ik het neusje lelijk. Dat heeft mij tegengehouden er eentje te kopen!
@reactief: neem zo van je aan dat een goed exemplaar makkelijk een dergelijk bedrag doet. Het is ook een übercoole wagen. Alleen al die meters in het dashboard, geweldig! Toch veel mooier dan die achterlijke displays die tegenwoordig ingebouwd worden.
@reactief: Zie nu pas dat ik met mijn suffe kop geschreven heb dat ze nog geen €5000 waard zijn, bedoelde zeker €5000 waard.
Ze zouden je 5000 euro erbij moeten geven als je het lef hebt om hem op te halen…
Wat een gelul over de prijs. Die (leuke!) karretjes zijn nergens goedkoop op te pikken. En degene die goedkoop zijn, zijn door en door rot.
Was het niet goedkoper om hem met echte biljetten te beplakken Johan?
@asmulders: ik dacht gezien te hebben dat het echte biljetten zijn…..
Sc 100 gx getuigt toch wel van gevoel voor auto’s, echt een cool ding.
Blijft leuk om ze te spotten.

Maar waarom nou weer deze wrap? Thehell.
Voor 5 k wil ik die porsche wel die op zijn zolder staat weg te stoffen.
Staat nog steeds / alweer te koop. Nu via catawiki. Ben benieuwd wat ie op gaat leveren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).