Koop deze SLR McLaren MSO voor 10 miljoen

Auteur: , 42 Reacties

Wat zou jij doen, met tien miljoen?

MSO

Een dealer in Duitsland hoopt dat het antwoord is een Mercedes-Benz SLR MSO Edition kopen. Houd je zelfs nog een Euro over om ‘m een shampoo-wasje te geven bij je lokale benzinestation-twee-punt-nul, want officieel is de vraagprijs 9.999.999 Euro.

Wellicht heb je dat nummer al eens vaker gezien, maar was de aangeboden waar raar genoeg een Golf 3 uit 1993. Vaak gaat het bij zo’n verzameling negens om een fantasieprijs, door mensen die ofwel internet niet snappen ofwel hun echte vraagprijs niet willen prijsgeven. Eigenlijk linksom of rechtsom dus mensen die internet niet snappen.

In dit geval is de vraagprijs echter bloedserieus en dat heeft vooral te maken met het feit dat we met een ‘speciaaltje’ te maken hebben. De SLR MSO is namelijk het resultaat van een explosie van alle frustratie die de engineers van McLaren hadden opgedaan in het proces de SLR te ontwikkelen en te bouwen samen met Mercedes. Niet dat die Mercedes-mannen nou zo’n kwaaie pieren zijn, maar de SLR was een compromis tussen comfort bieden en heel hard gaan. En compromissen zijn nou eenmaal vrijwel nooit echt goed te pruimen voor alle partijen. Trouwe lezers van @willeme’s stukken hebben dat al vernomen in dit artikel.

Als je naar aanleiding van dat artikel dacht ‘zo’n ding wil ik hebben’, dan val je nu met je neus in de boter. Je moet er dus alleen wel een dikke beurs voor hebben. Voor nog geen vijf procent van de prijs had je vorig jaar bijvoorbeeld nog de duurste Mercedes van Nederland kunnen kopen op Marktplaats. Maar ja, dat is de prijs van exclusiviteit. Van zo’n SLR 722 Edition zijn er immers maar liefst 150 coupé’s en ook nog 150 roadsters gebouwd. Van deze SLR MSO daarentegen bestaan er maar 25 exemplaren. Dat betekent dus meer bragging rights jegens je gedistingeerde buddies in het ‘Pinnacle Café’ van de Rolls-Royce boutique.42 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Geen haar op m’n hele lichaam die daar aan denkt. Bah wat een gedrocht zeg!
@v60polestar: Een van mijn neusharen had toch wel interesse hoor!
Meestal betaal je acht euro ofzo voor shampoo bij een tankstation. Omdat ze weten dat als je het daar moet kopen, je het wel erg nodig zal hebben.

OT: Fraaie auto, mooier dan de oorspronkelijke versie van 10-12 jaar geleden, maar tien miljoen? Nee!
Ach waarom zou je ook een Mclaren F1 GTR kopen ofzo als je ook een veredelde taxi kunt kopen?
Voor dat geld liever een echte McLaren
Zucht door die boter moet ik nu m’n telefoon neerleggen om m’n neus schoon te maken…
Voor zo’n 6 mil heb je een Pagani Zonda Cinque, zijn er maar 10 van (Coupe en Roadster), dus exclusiever en veel mooier in mijn ogen!
Lekker maar geen 10mil waard :s
Een van mijn lievelings wagens van de 00’s <3
In geen 10 miljoen jaar.
Bod van Marktplaats zeker…
Nop. McLaren maakt mooie dingen, en zo’n MSO SLR zal ook vast beter rijden dan een gewone SLR, maar die uiterlijke aanpassingen zijn echt wanstaltig lelijk. Van het niveau Mansory. Dan ga ik met een flinke zak geld liever op zoek naar een originele SLR McLaren (722).
Is dit er een met handbak?
@giulio: nee alle SLR’s zijn uitgerust met een 5-traps automaatbak. Helaas.
Inclusief een scheef uitlaatstuk?
Krijg je voor die 10m dan ook een kleine beurt? Uitlaat kan wel een nieuw ophang rubbertje gebruiken geloof ik. Zo niet, kijk ik nog even verder.
Hahahahahahaha
Hahaha
Haha
Ha
Nee
Doe mij maar een originele, dat is dan ook ineens een koopje mijn hemel.
http://auto.autoscout24.nl/Mercedes-Benz-SLR-Benzine-Zwart-298294919
vage add, ik zie geen enkele echte foto van de wagen
Wat zou jij nu doen had je 10 miljoen? Een feestje bouwen of je geld op doen? (Vul verder aan lyrical lyricers)
Slaat echt kant nog wal…. er is zoveel uniek. De foto’s die ik maak zijn ook uniek. Ik ga er ook 50.000 euro per stuk voor vragen. Oh maar wacht even, vraagprijs je kan alles vragen of je het er voor krijgt
Nog steeds iemand die iets niet begrijpt bij het plaatsen van een advertentie op het internet
Die verkopende partij heeft volgens mij een baksteen op z’n bakkus gehad. Wat een achterlijke prijs! Dat is die nooit waard. Zeker niet voor een SLR afgeleide. Ik ben een fan van de SLR maar al had ik een miljard euro’s: Nunca, niemahls, nooit. De markt is niet overspannen, het zijn de eigenaren die doordraaien met zulke prijzen te vragen.
Voor dat geld een paar supercars
Typisch zo’n wagen die niet mooi is. Maar wel super dik!
Ik ga voor 7 verschillende tinten bruine Dacia Dusters, zo heb je iedere dag van de week afwisseling, met wat ik over hou ga ik eens op vakantie. Wellicht eens een Rijn-cruise.
@josvanrey: En de overige 9.9M ? Ben nu wel benieuwd hoor … aandelen Nedcar of saai sparen tegen 0.07% ?
@josvanrey: een rijn cruise is best tof, maar wel erg gevaarlijk. Ik ben schipper en mijn lichtmatroos kan nog beter varen dan die oostblokkkers die daar op schipperen. Na al die incidenten dit jaar is het een klein wonder dat er niet meer doden zijn gevallen met die cruiseschepen (volgens mij waren het dit jaar slechts 3 doden).
Tien miljoen euro is ook een leuk startkapitaal om een eigen sportwagenmerk op te richten.

En als het geen succes zou worden en het project niet verder zou komen dan een one-off heb je altijd nog iets wat unieker is dan deze superBenz.
Ook hier betreft de prijs een grapje. Zo’n wagen met die kilometerstand gaat nog geen miljoen opleveren, sorry.
Um. Die staat dus niet te koop voor 9.999.999, maar zo staat ie lekker boven aan het lijstje. MSO kan iedere sukkel laten doen met zn SLR, dus dit ding is waarschijnlijk 10% van de prijs…(en dat wordt vraagprijs).
Voor mij dan liever een 722 Stirling Moss Edition. De enige SLR die ik écht leuk vind!
In de advertentie staat bij prijs; we maken graag een offerte. Die 99999999 is gewoon om bovenaan te komen in de zoekmachine.
Voor 1,5 mag je m meenemen denk ik.
Voor dat geld koop ik liever een Aston Martin one-77.Hou ik ook nog voldoende over om er nog jaren in te kunnen rijden.
2.5 miljoen is al meer dan genoeg, 10 miljoen is echt van de zotten.
Gewoon een getunede SL
Van die 10 miljoen koop ik wel wat anders.
Nieuwe GTR
Bugatti Chiron
Koenigsegg
Audi RS6 en nog een leuk huisje. De rest zet ik wel op een spaarrekening.
@biohazardracer: goede keuzes!
Nou nee, 10 miljoen, ze zijn gek daaro.
Juist… stagiare bij de duitse dealert die een komma verkeerd heeft geplaatst?
Ik vind het steeds meer en meer hebben die SLR.
Ik ken iemand in Nederland die een normale SLR coupe heeft. Daarmee was recentelijk iets met de veren, maar Mercedes-Benz schijnt die niet meer te leveren, dus moest er een specialist aan te pas komen, ruim €16.000,- verder. Leuk, zo’n SLR.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).