Koop deze bonk supercar-roest en je bent de man op b’days

Auteur: , 38 Reacties

Kun je namelijk zeggen dat je een Lamborghini hebt.

Ooit was dit een prachtige Lamborghini Murciélago. Net als die andere Murcié van laatst is ook deze V12-topper niet meer in de beste staat. De supercar is uitgebrand en compleet verroest. Wat je er nog mee kunt mag je zelf uitzoeken, want de Italiaan wordt te koop aangeboden via eBay.

Van wat nog over is van deze Murciélago lijkt alleen de deur nog enigszins bruikbaar. Het hoopje schroot bevindt zich in Noord-Hollywood (Californië) en mag weg voor een prijs van 16.850 dollar.

Voor dat geld kun je op verjaardagen als een echte Italiaanse macho bluffen dat je een Lambo bezit. Opknappen is haast onmogelijk, al zal het te doen zijn als je er een flink smak geld tegenaan smijt. In dat geval zal een tweedehands Murciélago op de kop tikken wellicht een slimmere zet zijn.



38 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Grappig om in de tuin te zetten maar niet voor $16850 maar voor een tientje wil ik hem best hebben.
@flevocarspotter: Het chassisnummer is te koop met historyboekjes… Steel een andere die in orde is en met een laskar… vul de rest maar in…
@venividivici: nouja als het frame en subframes in orde zijn da… Oke laat maar zitten.
@venividivici: thnks voor de tip! Heb een bod gedaan..
@venividivici: van het model zijn er maar 4.099 gebouwd. In die specifieke versie, bouwjaar en kleur misschien maar eentje. Hoe werkt dat dan?
@galverink: Ja, dat is heel simpel… Dat interesseert een crimineel namelijk niet.
Ik zit me echt af te vragen waarom dit soort barrels nog te koop worden aangeboden voor nog een bizar hoge prijs. Wat moet je er mee vraag ik me dan af. Ik zou het echt niet weten…

Ik vind dit trouwens wel een reeële prijs voor de E30 M3 van zojuist.
@viezefreddyw: als er een geldig kenteken op zit kan ik me er wel een voorstelling van maken.
@janjansen: In welk theater?
@viezefreddyw: wellicht de kleine komedie.
@janjansen: restauratie zou net zo duur of zelfs duurder zijn dan een 2e hands. Daarnaast is die niet afgefikt. En je weet nu alvast dat je op de brandblusser niet hoeft te bezuinigen.
@peug206: ik denk meer aan het omkatten van het chassisnummer
@viezefreddyw: wat zou jij doen als je rari affikt en hij total loss is. Cashen wat er te cashen valt, zo zitten mensen in elkaar… en wat iemand ook al onder de m3 van zonet schreef: ” t is maar wat de gek ervoor geeft.”
@peug206: Je omschrijft het zelf al goed, total loss. Zodanig kapot dat het financieel ongunstig is om het ding op te knappen. Wat valt er dan nog aan te verdienen vraag ik me af. Maar inderdaad, net wat de gek er voor geeft. Ik zou degene wel echt voor gek verklaren maar dat terzijde.
@viezefreddyw: ik de eerste 5 minuten niet, maar zodra de 16k op mn rekening staat zou ik me ook dood lachen.
@peug206: Het zal de pijn inderdaad wel een beetje verzachten ja.
@viezefreddyw: als alle papieren etc. er bij zitten dan zoek je een ander die je mooi vindt, stuur daar een paar professionele oostblokkers op af, ram het chassisnummer over en je hebt een mooie lambo voor weinig.
Jammer genoeg is dat waarschijnlijk waarom er zo veel voor gevraagd wordt.
@foramen: klopt. In Duitsland maken ze daarom ook altijd foto’s van zo’n schadebak + de 2 sleutels en het onderhoudsboekje. Dit is in Nederland overigens verboden ivm diefstal etc…
Lijkt wel steeds gekker te worden met die prijzen…
Prima opbouw voor een replica toch
@renzer: dat was ook mijn gedachte idd!
Als het er alleen om gaat een Lamborghini te bezitten, koop dan dit:
https://m.mobile.de/auto-inserat/lamborghini-traktor-dla-35-bovenden/238869190.html?ref=srp
Goedkoper en veel leuker.
@baardmijt: “Toen Lamborghini nog voor echte mannen was! Met borsthaar en een moustache! Toen Lamborghini nog puur was zonder vierwielaandrijving!”
@viezefreddyw: Haha, jazeker! Met 35 losgeslagen paarden op slechts twee aangedreven wieltjes vallen de kaalborstknaapjes al snel door de mand.
@baardmijt: 35 paardjes vinden de kaalborstknaapjes te weinig dus moet het ding naar JD of Squadra.
Jet cars heeft al geboden. Zitten toch geen wielen bij.
och beetje WD10 doet wonderen.
Chassiscode nodig.in polen?
Burnout gedaan?
Ziet er beter uit dan de gemiddelde auto op de Nederlandse wegen.
Nog wel een lp640…
16 dollar misschien
Ik heb een Lamborghini 4Runner met superkruip gekocht voor toendertijd 28000 gulden maar niemand is onder de indruk op verjaardagen😠
Natuurlijk inderdaad bedoeld voor de lolbroek met te veel geld. Kan die zijn vrienden ‘de goedkoopste Lamborghini ooit’ showen. Op elk feestje een deienkletser!
Aluminium roest toch niet? De vraagprijs is 16870 dollar maar dat is een geintje neem ik aan. In stukken zagen,in de Otto,weg ermee.
Italiaanse roest is de beste roest. Roest met passie en flair in een prachtige vorm, ze verdienen al jaren hun geld ermee!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).