Koop dit praktische huis op Marktplaats

Auteur: , 25 Reacties

Wie zei dat dat huisblog niks met auto's te maken heeft?

Deze Suzuki Wagon R+ bewijst voor eens en voor altijd het tegendeel. De kleine bejaardenbak is omgebouwd tot een volledig functionele camper en van alle gemakken voorzien. Nou ja, behalve een jacuzzi en een helikopter dan. Er is namelijk een wasbak met stromend water aan boord, evenals een WC. Om je Ice Tea op de juiste temperatuur te houden is er bovendien een koelbox aanwezig.

De benodigde stroom wordt geleverd door een set zonnepanelen op het dak. Om het water in de wasbak te laten stromen moet je echter zelf noeste arbeid leveren, met behulp van een voetpomp. Dat is uitputtend werk, maar gelukkig kun je nadien even wat rust pakken op het 1,98 meter lange bed dat ontstaat als je de passagiersstoel omklapt.

Je zou zeggen dat er met al deze voorzieningen verder weinig ruimte overblijft voor andere zaken. Maar volgens de advertentie op Marktplaats is niks minder waar. In de kleine Japanner zitten ettelijke ladekastjes waar de moderne vagebond zijn zakken Doritos en collectie kroonkurken in kwijt kan. Ondanks deze explosie van pure luxe, bedraagt de vraagprijs van de kleine Japanner slechts 2.350 Euro.

Dat biedt mogelijkheden. Stel, je denkt dat de klassiekerbubbel nog wel even doorgaat en je hebt altijd al een dikke Ferrari willen hebben. Echter, het ontbreekt je aan de nodige liquide middelen om zo’n ding aan te schaffen. Simpel: verkoop je huis, koop die Fezza en ga leven in deze Wagon R+. Er zit ook een trekhaak op, dus je sleept de Ferrari makkelijk naar elke locatie die je wilt. Met zo’n exoot scheuren over de mooiste circuits, de meest pittoreske Alpenpassen, de chicste boulevards, het komt opeens allemaal binnen handbereik.

Mocht je nog niet geheel overtuigd zijn: in het onderstaande filmpje ‘leven in een camper deel 297’ begluur je de kleine Suzuki in detail.25 reacties

En ik dacht altijd dat skoda’s praktisch waren, maar hier kan skoda nog een puntje aan zuigen!
Voor als je geen kinderwens heb. Of liefdes wens.
Heb ik een Top Gear special gemist?
Geweldig! Ik kan zulke huisvlijt met beperkte middelen wel waarderen!
Je verzint het niet
Ik ben hier zo enthousiast over dat ik meteen de delen 1 t/m 296 gekeken heb. Met recht een Suzuki Swagon R!
Knap bedacht! Handig voor de gescheiden medemens. 😂
Ik zou er bijna mijn Logan MCV voor inruileb
@subaru4ever: die is juist perfect voor een zelfde concept. Tijd voor een zaterdagje knutselen
Creatief dat wel. Maar bedankt hou het liever bij de sleurhut
Ik ben 1,97m lang, heb ik ff geluk! Bedankt voor de tip (Rachid)!
En een cassettespeler!
Nou gelukkig dat ie te koop staat, heeft de beste man eindelijk weer een dak boven hoofd.
Geniaal😂
Begin er niet aan. Dit is geen vakantie, eerder bron van stress en irritatie.
@dailydriver: jij bent de vorige eigenaar? :)
@peugwow: als het al een camper moet zijn. Dan op basis van een bestelbus (sprinter) H2 en lengte 2/3. Met trekhaak voor de autoambulance met luxe wagen erop.

Buiten het formaat, vindt dit echt een bejaardenmobiel. Opgevoerde brommobiel. Elke keer, keer op keer de zooi in – uitladen. Dag in dag uit. En waar laat je kleren netjes, zonder dat ze verkreuld ergens te voorschijnt komt. En de vuile was waar moet je die gescheiden houden? want dat kan gaan ruiken van eventuele transparatievocht wat in de stof zit. En geen sanitair aanboord van dit voertuig. Na 7 dagen moet je bij wijze van spreken eerst 15 min weken in bad/douche om schoon te worden. Allemaal dingen die voor mij irritatie en bron van stress kunnen gaan opleveren.

Hebt echt liever een hotel/resort kamer/suite. Die ik meteen bij aankomst kan inspecteren op hygiene. Voldoet het niet kan ik altijd een nieuwe c.q andere kamer krijgen. Of de de huishoudploeg doet maar nog een keer zodat het wel naar mijn voldoeing voldoet.
@dailydriver: zit inderdaad wat in. Zelf leef ik op het moment overdag ook half vanuit mijn 205, heb gelukkig wel een fijne slaapplek voor handen. Als ik echt helemaal uit een auto zou moeten leven zou ik een Volvo 850 of V70 kopen, matras erin en gaan! Lijkt me wel leuk om een tijdje te doen op bijvoorbeeld een roadtrip. Maar het is gewoon belangrijk om je eigen plek te hebben en dan is iets meer ruimte en comfort dan een auto inderdaad wel wenselijk
Bij de eerste blik op de foto, mijn bril niet op, dacht ik een LR Discovery te zien. Is het zo’n gevaarlijk koekblik !
@50mchljn: Wat voor oogsterkte heb jij dan joh? Min 400?
@joostie: ach gelukkig , beschaving is jouw ding !
@50mchljn: Zelf had ik aangeboren staar, dusja… Kan niet alles hebben hè ;)
Doe is normaal man. Waar heeft die vent last van?
@clarkson: geen idee waar hij last van heeft, maar als ik de advertentietekst lees heeft de aanbieder, in tegenstelling tot andere personen, geen last van het verkeerd gebruik van de vervoeging in derde persoon enkelvoud van het werkwoord ‘zijn’.
Ik sla dit denk ik toch maar over

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).