Laatste kans op beestachtige rit in deze Opel ADAM R2!

Branded content, 6 Reacties

Timo van der Marel wint momenteel alles wat los en vast zit met deze ADAM-rallyauto! Jij kunt met hem meerijden tijdens de shakedown van het WK Rally. En daar hoef je niet veel voor te doen.

Met 185 pk op een wagengewicht van zo’n 1000 kg is de Opel ADAM R2 een beestachtige auto en eentje die mee kan doen voorin het veld. Sterker nog, Timo van der Marel won dit jaar in zijn klasse alle rally’s van het Nederlands Kampioenschap. Dat deed hij met steeds een andere livery, een combinatie van Opel’s bekende kleuren en een roofdier. Een tijger, een panter en een adelaar hielpen de ADAM alle drie naar een overwinning.

Om het spectaculaire WK Rally in Trier kleur te geven, zal Timo één van de drie roofdieren nogmaals over de gebaande en ongebaande paden jagen. En jij mag kiezen welke. Drie van de stemmers mogen van Opel Nederland met een introducé mee als VIP gast. En voor één van hun wordt deze toch al onvergetelijke trip nog spectaculairder: hij/zij rijdt met Timo van der Marel mee tijdens de shakedown in Trier, over het daadwerkelijke parcours. Wil je kans maken op dit avontuur? Stem dan snel! Stem dan snel!6 reacties

Het is bijna vakantie in Italie, net voor de vakantie hebben ze nog een voordeelactie, kijken HIER!
De tijger natuurlijk!
Tijger
Tijger
Leuke actie, ik vind de adelaar het mooist!

Verder, 185Pk op 1000kg is toch niet zo beestachtig? Heeft mijn auto ook en dat is geen Rally auto.
@mazdarx: Bedoel je de Mazda RX8?
Ik stem voor een Jigglypuff

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).