Lamborghini Huracan glibbert zich onder Honda Civic

Auteur: , 8 Reacties

Handig, zo'n wigvorm.

Honda

Red de Huracans! Vanochtend schreven we al over een Lamborghini Huracan die een onschuldig slachtoffer werd van een Christijan Albersje (video) van een MPV bij een tankstation, maar dat was niet de enige ‘Hura’ die een zware pijp rookte dit weekend. Een Spyder liep namelijk ook flinke schade op bij een ongelukkig incident.

Lambo

Het gebeurde allemaal in The Windy City, de stad van Michael Jordan en de Bulls, de White Sox en deep dish pizza. Zoals Kanye West zou zeggen: if you don’t know by now, I’m talking about Chi-town. Oké, Chicago dus. De lezing van nieuwsorganisatie CBS Chicago is dat de Lambo in eerste instantie van achteren is geramd, terwijl de bestuurder nog achter het stuur zat. In een reflex probeerde de laatste het rempedaal in te drukken, maar je raadt het al: zijn voet vond niet het rem- maar het gaspedaal. Tsja, dan gaat alles snel in zo’n Lambo (rijtest). Voordat de kalmte weer was teruggekeerd had de supercar de kont van de Civic al onceremonieel de lucht ingetild.

BIEEEEEM

De schade aan de Lambo is groot. Zo groot zelfs dat de auto volgens de bestuurder total loss is. Maar daar bleef hij verder koel onder. Op het moment van het ongeluk zat er een vrouw naast hem die wordt omgeschreven als zijn ‘female partner’. Die politiek correctheid ook van vandaag de dag, wij willen details. Dinnetje? Side Piece? Hoe dan ook heeft de Lambo-rijder deze vrouw de taak gegeven even een nieuwe auto op de kop te tikken. Mogen wij een Civic Type R voorstellen?

Image-Credit: WGN TV8 reacties

Als hij van achteren geraakt is was het niet hard.
Wie had gedacht dat een Civic ooit nog boven een Huracan zou gaan
Zie ik nou net boven het voorwiel gedeukte carbon? Ik dacht dat die rommel gewoon breekt. Of zit er op de hoereknal wel nog amulininum?
30 cm verder en ze hadden beide een Civic achterwielwiel bovenop hun hoofd gekregen. Niet echt veilig, zo’n lage cabrio.
@dare2think: achterwiel*
@dare2think: to be fair, het waren wel twee achterwielen
Wat zonde van die Civic!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).