Lamborghini Veneno als investering, dit is je kans!

Auteur: , 43 Reacties

Wel even tien miljoen in uit die oude sok inleveren. Maar dan heb je ook wat.

Zit je lekker te scrollen op de autoverkoopsites, op zoek naar een nieuwe Toyota Corolla, kom je dit tegen. Dan ben je wel knettergek als je ‘m laat staan. Het is een Japanse export van de magistrale hypercar; de Lamborghini Veneno. Hij staat in Japan te koop met halbautomaat en slechts 840km op de teller. Je koopt de Veneno dan ook vermoedelijk als maagd, want naar verwachting is het volledige vermogen van de auto nog nooit aangesproken, omdat inrijden. Perfect dus.

Je moet zelf maar even kijken of je er wat aan vindt, maar zie het als een investeringsproject. Deze extreem gelimiteerde (9 stuks) Lambo ging oorspronkelijk voor ongeveer vier miljoen dollar de toonbank over, eerdere occasions gingen al voor 5,7 miljoen weg… Tien miljoen is bizar veel geld. Leuk als je het hebt, niet zo leuk meer wanneer dan eindelijk die bubbel knapt, en auto’s niets meer waard zijn.

Maar als je 750 pk uit de heerlijke atmosferische V12 niet kan laten liggen, dat design er dan maar op de koop toe neemt, je door de kwaliteit van de foto’s niet laat afschrikken en als deze advertentie betrouwbaar blijkt, rest er enkel de vraag; wat let je?

Met dank aan Fritskee voor de tip!43 reacties

Ik denk alleen dat het stukje ‘inrijden’ bij dit soort auto’s compleet niet van toepassing zal zijn. Die mensen die zoiets kopen geven daar compleet niks om helaas…
@remylahaye: nogal een generalisatie zeg
@henk123456: dat maakt het niet minder waar
@henk123456: Bij zo’n type auto? Denk het eerlijk gezegd niet, bij ‘normalere’ supercars en sportauto’s geloof ik best dat mensen hem inrijden maar bij dit soort auto’s niet. Voor die paar keer dat ze hem gaan gebruiken.
@remylahaye: precies dat. Boeit ze geen flikker. Met 0km op de klok knallen ze de garage uit.
@remylahaye: Kun je helaas wel eens gelijk in hebben, zie je in die steden ook wel, dikke wagen veel mensen kijken en de eigenaar blaft dan volgas weg met een koude motor puur voor de show. Maar er zullen ook ongetwijfeld liefhebbers zijn die wel degelijk zuinig op hun spul zijn.
10 miljoen? Voor zo’n lelijk apparaat? Daar kun je een fantastisch mooie garage van vullen met ruim 100 auto’s die stuk voor stuk mooier / leuker / gaver zijn dan dit apparaat..
@EFB: ik zou inderdaad heel veel hot hatches kopen.
@EFB: maar dan heb je geen Veneno en als dat net je droom is.
@thomasthomas: dromen veranderen wel heel erg snel tegenwoordig..
@thomasthomas: dromen zijn bedrog, je weet zelf ;)
Blijkbaar zitten we weer in de top van de bubbel waarin mensen denken dat alles alleen nog maar meer waard wordt. Dat is ongeveer het moment dat de boel gaat klappen en dan heb je de eerst komende tijd geen klap aan je’investering’ in een exotische supercar.
@jippie: je kan er altijd nog mee rijden
@dampu020:
Dat gaat met slechts 1% van deze “investering” ook uitstekend.
Ik vind het vrij slechte foto’s voor een auto van 10 miljoen.
No no Venononoo there’s no limit…
@reobnednab: Stingray
@fmgarcia: en Anita natuurlijk!
10 miljoen voor een verbouwde Aventator, nee dank je. Limited edition of niet, ik pas.
@Edge: haha net of wij paupers in aanmerking komen ;)
Waarom zou je deze weg willen doen überhaupt???
@jesse_rutjes: voor 10 miljoen
@jesse_rutjes: Waarom zou je deze überhaupt willen kopen?
@viezefreddyw: als je heeeel veel geld hebt, liefhebber van zeldzame Lamborghini’s, je buurman de ogen uit wil steken, of een combinatie van deze.
@viezefreddyw: voor de exclusiviteit en omdat het kan 😂
Ik wil wel maar mijn bankrekening niet!
Hebben hebben hebben
Helaas zijn dit soort auto’s vaak een investering. Er wordt dan weinig mee gereden, waarvoor ze wel gemaakt zijn. Al zou ik inderdaad voor dat geld andere auto’s kopen die evenveel plezier geven 😊.
Net uitgelachen bij de bank, bedankt Autoblog…
Dit is de coupe, daar zijn er maar 3 van. Nummer 1 is grijs met een rode rand en staat in Long Island, nummer 3 is grijs met een groene rand en staat in florida in goed gezelschap van een huayra. En nummer 3 is deze.
@carfreakjim: Je vergeet nummer 2, dus volgens jou zijn het er 4.
@rs6issnel: Oeps, je hebt gelijk, bedoelde dat degene die nu te koop staat nummer 2 is. Bedenk me net ook dat er nog eentje in het lamborghini museum staat dus er zijn er wel 4.
Ik ben bang dat de volle 750pk wel is aangesproken. Mensen die dit kunnen betalen maken zich doorgaans niet zo druk om warm of inrijden.
+ €2,1M BTW
Een aventador met halfords body kit. En dan voor 4x zoveel verkopen. Emotieloos apparaat. Een La Ferrari bijv doet me wel wat
Ik vind zon elemento veel.mooier
@rob5nismo: mocht ik dan toch een dure lambo willen ging ik voor een murcielago sv
@qoekje: ook een mooie
Mooie audi sleutel
Dat is serieus veel geld. Daar koop je 10 Koenigeggs voor….
Al had ik een miljard… No way, ik vind tien-miljoen euro.. Geen enkele wagen waard
Auto’s zijn gemaakt en niet om mee te rijden. Dit zouden ze de kopers moeten kunnen verplichten, gelul allemaal dat investeren. “Auto’s als investering, het zou verboden moeten worden” ;)
Wanneer ik zo’n auto tot mijn beschikking had zou ik er na een paar dagen al meer dan 1000 km op hebben staan..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).