Langvermiste auto met bestuurder gevonden op google maps

Auteur: , 28 Reacties

De twee werden aangetroffen op de bodem van een meer. Waarschijnlijk hoeven we niet uit te leggen dat de bestuurder al eventjes niet meer ademt.

RIP David Niles

Wie een vermissingszaak wil oplossen heeft soms genoeg aan Google Maps, alleen moet je natuurlijk wel weten waar je moet zoeken. De Amerikaan David Lee Niles, 72, verdween in 2006 spoorloos na een kroegbezoek en werd nooit gevonden.

Hadden de instanties even op Google Maps gekeken, en ingezoomd op dit meertje, dan was Niles – excusez le mot – eerder boven water gekomen. Doordat het meer modderig is was zijn auto vanaf de kant niet te zien, maar vanuit de lucht wel. Onlangs werd de auto geborgen, waarbij skeletresten werden gevonden, alsmede Niles’ portemonnee.

Over de redenen van Niles’ ongeluk kan gespeculeerd worden, feit is wel dat hij ten tijde van zijn vermissing leed aan kanker en depressies. (via Wood TV)28 reacties

Chrysler le Baron?
@Original_Arnoud: chevrolet corsica sedan
@dlhygt: Chevy Corsica is altijd een sedan, de coupe heet Berreta
@phevtreb: een heuse hatchback was er toch echt ook. Vaak met de lome zes pitter geleverd
@dlhygt: sorry! Je hebt helemaal gelijk, kan me die hatchback helemaal niet meer herinneren. Moest ervoor googlen😅
@dlhygt: mijn allereerste auto 17 jaar geleden.. Kostte mij toen fl. 350,-. 6 cil, airco, schuifdak haha.. Nog mee dragracet op de Maasvlakte, mooie tijden
Gaat Autoblog echt elk ‘nieuwsbericht’, etc. plaatsen met het woord “auto” erin?
@punicaoase: het heet volgens mij autoblog wat je leest?
@PunicaOase: AutoBLOG.

“Wat is een Blog?

Een blog (afkomstig van het woord weblog) is een online medium over interessante ontwikkelingen, actualiteiten, bedrijfsaangelegenheden, persoonlijke zaken, politiek of werk en thema (vakgebied).

Iemand die een blog begint doet dat veelal met de intentie een online conversatie op te starten over het besproken onderwerp.”
@punicaoase: Dan klik je er toch niet op?
@punicaoase: niet zeiken. Je kiest er zelf voor om een bericht te lezen of niet. Simpel toch? Niemand dwingt je ertoe.
@alfaitak: ik vind dat ik best mijn twijfel mag uiten over het ‘autoblog-waardig’ zijn van dit nieuwsbericht… Het heeft niets te maken met autonieuws, interessante ontwikkelingen in de autobranche, regelgeving, etc. etc. enkel de vondst van een wrak ergens in het water… Kan me nauwelijks voorstellen dat daarvoor iemand naar deze verder geweldige site komt… maar wellicht zit ik er naast…
@punicaoase: dat mag zeker. Als ik een artikel tegenkom wat mij niet boeit. Lees ik het gewoon niet. Niet iedereen zal ieder artikel even interessant vinden. Aan jou zelf de keuze of je het leest of niet.
@punicaoase: “Autoblog is een Nederlandse autosite. We leveren dagelijks nieuws uit zowel binnen- als buitenland. Als onafhankelijke site bieden we up-to-date nieuws over alles wat maar enigszins met auto’s te maken heeft.”
@punicaoase: nieuw hier?
-edit: nutteloze bijdrage-
@tt123: ik hoop dat dit een grap is… Dieptriest dit, alhoewel het wel fijn is voor de familie dat alles nu opgehelderd is, lijkt me
@tt123: Heel leuk ja… ieamand met kanker en depressie die overlijd in een auto te water…
Hij was aardig in de buurt van een crematorium zo te zien. Best bizar.
je zou toch zeggen dat er iemand wat sporen zouden zijn opgevallen in het gras…..
Hebben ze geen heli gebruikt bij de zoektocht ofzo?
spoorloos na een kroegbezoek…Tja, promille controlle wordt lastig…
Bizar detail; het meertje ligt bij het lokale uitvaartcentrum. Toeval?
@Ard: Cook Funeral & Cremation Services-Byron Center Chapel. Inderdaad heel erg bizar.
Ik ben benieuwd hoeveel mysteries er nu opgelost gaan worden. Er zitten genoeg mensen zonder leven de hele dag op Google maps te kijken.

Het zou iig wel fijn zijn voor de nabestaanden!
Brandden de koplampen nog ?
Ziek, depressief, en drank, zegt genoeg denk…..
Google maps is niet de reden geweest. Het originele bericht zegt dat iemand die bij het gebiuw in de buurt hoog op een ladder stond en toen in het water een auto zag. Achteraf bleek dat die op google maps ook zichtbaar was.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).