Lexani bouwt een droombioscoop in je Cadillac Escalade

Auteur: , 18 Reacties

Wil je tijdens lange ritjes in alle luxe je werk kunnen blijven doen, dan zul je vast en zeker versteld staan van de mogelijkheden die deze Cadillac Escalade biedt.

Deze SUV is namelijk onder handen genomen door Lexani Motorcars, een bedrijf zich normaal gesproken richt op gepantserde voertuigen. De Escalade hebben ze aan de buitenzijde echter met rust gelaten: het is het interieur dat indruk moet maken. Het complete passagiersgedeelte is uit de auto gesloopt, om zo genoeg ruimte te maken voor alle luxe aanpassingen.

We sommen ze graag even voor je op. Lexani begint met een plafond dat is voorzien van LED-verlichting, twee luxueuze stoelen en iPads op elke denkbare plek. Daarnaast krijg je een Mac Mini om de business te runnen en de benodigde apparatuur voor conference calls. Wil je in de gaten houden wat er buiten je geblindeerde ramen gebeurt? Dat kan, want de auto is rondom voorzien van camera’s.

Wij zouden dat echter allemaal vergeten, zodra we neerploffen in een van de stoelen. De 48-inch curved 4K-televisie maakt de Escalade namelijk de ideale, rijdende bioscoop. Je kunt er zelfs je favoriete TV-programma’s op checken, want de auto is voorzien van een TracVision-satellietverbinding.

Lexani heeft geen prijskaartje aan het pakket gehangen, maar iets zegt ons dat je niet voor drie tientjes klaar bent…18 reacties

Ik zou het niet willen hebben. Maar oh zo graag één keer erin zitten.
Geweldig ding. Alleen wat een verschrikkelijke kleuren in het interieur.
@kickass: typisch Amerikaans
Vraag me af of je niet wagenziek wordt in die auto zonder (direct) zicht naar buiten.
Next level pimp my ride.
Jammer dat die Seats&Sofa’s achtige bank het interieur een beetje teniet doet, want er zit toch wel een hoop vakmanschap in.
Toch aardig dat ze de chauffeur ook een klein beetje extra luxe geven
Jeetje wat stijlvol ook, precies de sfeer die ik ook in mijn huis probeer te creëren.
Je bent zelf een Lexani.
Fking zieke bak
Is wel het esv model
Ik heb eigenlijk hetzelfde in mijn auto alleen dan met cassette bandjes en zonder dat scherm. Ook heb ik geen leer en gordijntjes. Verder identiek.
Beetje luxer dan een Maybach
@junior540: tot je de eerste drempel tegenkomt..
Deze Cadillac is één van de weinigen die dit hedendaags te bieden heeft, de overige zijn Brabus en Prior-design, tot op heden . . .
Lijkt me geweldig om te hebben!
Lijkt me niet vervelend om zo vervoerd te worden :-)
Als je constant onderweg bent. Lijkt mij prima. Zie vaak genoeg die privé chauffeurs rijden. Beter dan een volvo. Wel iets duurder ja.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).