Liberty Walk sloopt een Maserati GranTurismo

Auteur: , 45 Reacties

Even rustig wakker worden is er vandaag niet bij.

De clowneske creaties van Liberty Walk weten nog steeds verbazing te wekken, ondanks dat het bekende trucje steeds weer wordt herhaald. Een vette bodykit, een schreeuwerige kleur, veel negatief camber, witte letters op de wangen van de banden en dan wordt de boel ook nog eens drastisch verlaagd.

Helaas ontkwam de prachtige Maserati GranTurismo niet aan de mooimaakdrift van de tuner. De Maser kreeg onlangs de nieuwe “Works kit” aangemeten en *poef*, alle elegantie is in één klap verdwenen. Standaard wordt de kit vervaardigd uit versterkte kunststoffen, echte shot callers kiezen voor het optionele carbon.

Wie enthousiast wordt zal ongeveer 13.000 euro uit moeten trekken voor de volledige kit, de carbon uitvoering is circa 2.000 euro duurder. Luchtvering maakt je zo’n 8.000 euro lichter. Wij zeggen: ga van dat geld lekker op vakantie en laat je Maser standaard. Is beter voor de restwaarde en je rijdt niet voor l*l.45 reacties

Neem hier lekker een Charger voor ofzo, maar blijf lekker van die Italiaanse schone af.
@dutchdriftking: Er rijden nog genoeg exemplaren rond die jij kan bewonderen. Ik vind het zelf niet mooi maar als de eigenaar dit liever heeft is dat gewoon toegestaan. Niet van die rare reacties plaatsen dat ze van een auto moeten afblijven, hun geld, hun keuze en hun smaak. De wereld vergaat niet.
@dutchdriftking: Van een Charger moet je ook afblijven.
Het houdt niet op… Niet vanzelf..
Vind m zo nog meevallen, maar vrees voor het interieur…
Het heeft wel iets om van deze schitterende Maserati een raceversie te maken. Maar niet op deze manier. De “popnagels” zijn echt afschuwelijk als of er binnen een paar minuten wat kunststof tegen aan is geschroefd.
@jpoers: ik vind libertywalk er meer als stofzuigers uitzien dan raceauto’s.
@banaan7: op dit moment dan he
@banaan7: zeg ook zeker niet dat de ontbijt her-opwekkende creaties van liberty walk deze versies zijn. Bedoel meer dat ik de gtr versies voor op de weg erg kan waarderen (zoals van de mc12 of moesten met de gtr versies, stuk voor stuk heerlijk brute versies)
Het allerergste is nog dat hier daadwerkelijk klandizie voor is…
@viezefreddyw: wat is er zo erg aan? Hun hebben misschien een andere smaak dan jij, maar ze doen niemand pijn, niemand anders hoeft er in te rijden, niemand anders hoeft er voor te betalen..
@vtechlover: Nee hoor, er is niets ergs aan. Ik ben het dan ook wel met je eens. Mensen moeten zelf weten wat ze kopen, dat doe ikzelf immers ook. Maar ik mag er dan nog wel een mening over vormen en die mag ik ook uiten. En van mijn mening vindt jij ook weer iets van en zo ontstaan er discussies en dat is leuk!
@viezefreddyw: haha +1
Liberty walk laat je GTR eruit zien als ee n Ferrari omdat alles hetzelfde is
Sorry jongens, maar ik vind het nog best vet, lekker dik
@gtrlove: In dat geval: @willeme, zoekt jouw zus nog een man?
@edge: Het schijnt dat Willem zijn zwager al tijden niet meer heeft gezien en het verhaal gaat dat hij is verdwenen tussen een van de vele vetkwabben van zijn zus.
@gtrlove: Is ook vet, maar hier op Autoblog is 99% purist, dus owee als je een schroefje vervangt dat niet OEM is.
@gtrlove: de body-kit zelf is wel dik, maar ik kan de negatieve chamber echt niet verdragen.
Ik vindt de creaties wel wat hebben van Koenig in de jaren ’80
De Maserati heeft zoveel schoonheid van zichzelf dat hij dit clownsmasker goed kan verdragen, echter is het hier niet bij gebleven en hebben ze een enorm dienblad op zijn reet gezet, dat was tooooo much.
Ik heb er niks positiefs over te zeggen maar ik ben wel benieuwd welke pornoactrice/-acteur deze zal toevoegen aan haar/zijn collectie.
Als ik de Maserati zie rijden denk ik niet per se aan elegantie maar lekker agressief. Dus elegant was ie toch al niet. Wel gaaf.
Mmm nee. Dan toch liever die 458 van justin bieber van een paar posts terug.
Vind het eigenlijk wel dik. Lekker fout.
Hoe maak je van een gentlemans GT een pooierbak.Zo dus
Ik ben echt altijd blij met de tips van AB, want ik had m bijna besteld…
Ik weet niet waarom, maar ik moet gelijk aan Lightning McQueen (Cars) denken bij bepaalde hoeken.
Bij RWB vinden we het gaaf en bij deze niet. Ik vind het wel apart, zet hier maar neer.
zelfs in Need for Speed zou ik zo’n kit er niet onderknallen. Jemig wat lelijk. En bedankt voor het akelig wakker worden.
De kleur is mooi. En dat is dan het enige positieve dat er over te zeggen is.
Wat ik me vooral afvraag is of er motorisch nog wat gedaan is. Jankt de V8 nu door tot 9500 toeren? Loopt het blok lekker rauw stationair door de wilde nokkenassen en hoge compressie? Zijn de remmen en het onderstel geüpgrade? En de koeling? Want ik neem aan dat je dat eerst allemaal doet voordat je ook maar een cent uitgeeft om het uiterlijk aan te passen? Of heb ik gewoon een heel andere voorstelling van “tuning”?
@erwh: Je hebt meerdere vormen van tuning, namelijk motorische tuning en optische tuning. Voor zover ik weet, houdt LW zich alleen bezig met optische tuning.
Dat is nog eens laagrijden! Gaaf hoor
Wansmaak is ook een vorm van smaak
AARGH!!! Kill it with fire!
Versterkte kunstoffen en het later genoemde carbon zijn beide “reinforced plastics” De goedkopere kit zal wel glasvezel versterkt zijn, en de duurdere koolstofvezel versterkt.
Dit is een beetje zoals je oma op haar oude dag een total body make-over geven
Goede foto’s voor een aardappel
Soms lukt het heel goed maar deze even niet
Ik vind hem echt nice lekker over de top. Niet alles hoefde standaard te blijven
Kan liberty walk niet failliet gaan. Dan zijn we van de mislukte tuning af. Echt wat gedrochten maken die van prachtige auto’s.
Zet maar voor de deur hoor, black on black het liefst maar zo mag ook zeker. Maserati is heilig, maar als je t doet, doe het dan zo
Ze zouden mij 13.000 betalen als ik die kit zou bestellen.
Heeft iets weg van de Mazda rx-8

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).