Liefhebber plaatst E30 M3 en Golf GTI in huis uit angst voor orkaan

Auteur: , 18 Reacties

Alles voor je schatjes.

Liefhebber redt E30 M3 en Golf GTI van orkaan

Het leven van een autoliefhebber in een orkaanregio is niet zonder gevaren. Enerzijds wil je wat graag je favoriete auto hebben en verzorgen, anderzijds weet je dat hij op een ongelukkige dag vernietigd kan worden door Moeder Natuur. Toch legt niet iedereen zich neer bij het lot. Randy Jalil, bijvoorbeeld, besloot zijn auto simpelweg in huis te plaatsen.

Met Hurricane Dorian in aantocht was het voor Jalil de hoogste tijd voorzorgsmaatregelen te nemen. Jalil, eigenaar van een fijne BMW M3 E30 uit 1988, besloot in een poging zijn auto van de natuurkrachten te beschermen, de 3 Serie in zijn woonkamer te zetten. De auto past nét door zijn voordeuren; hij schijnt aan weerszijden enkele millimeters aan ruimte te hebben gehad.

Jalil kon zijn E30 niet van de orkaan beschermen door deze simpelweg in zijn garage te plaatsen. De ruimte hierin was al volledig opgeëist door de Chevrolet Malibu van zijn vriendin en de Toyota Corolla van zijn broer. Overigens zouden deze nieuwere, bredere auto’s ook niet door de deuren passen. Wel kreeg Jalil het nog voor elkaar de Golf GTI van zijn kameraad Keith Pomeroy in zijn woonkamer te plaatsen. Een simpel teken van dank voor de persoon die hem op zijn beurt weer had geholpen met de E30.

Het is niet de eerste keer dat Jalil in het nieuws komt met zijn prachtige BMW. In 2016 haalde hij zijn E30 eveneens zijn huis binnen, toen Orkaan Matthew op de loer lag. Gelukkig voor Jalil en alle anderen in zijn omgeving viel de schade net als vorige keer mee. Dorian heeft Florida ondanks eerdere voorspellingen grotendeels gemist.18 reacties

Laatste alinea idd, ik had direct door dat ik deze M3 eerder had voorbij zien komen!
@ghost: Inderdaad, ik dacht het artikel al te kennen.
@ghost: Hij heeft in te tussentijd overigens wel een nieuw bankstel gekocht.
Welkom in Amerika, waar je auto door je voordeur past… Wat wordt zo’n E30 toch ontzettend mooi oud.
@lambowambo: zoals Jalil zelf al schrijft #doubledoors. Niet echt een standaard voordeur dus, ook niet in Amerika.
@vroaaaaaaaaaar: Ah ja ik had de #hastags niet gelezen.
@vroaaaaaaaaaar: zal mijn tuindeuren zo eens even opmeten, volgens mij zou dat ook moeten passen.
Hij kon ook gewoon die Malibu en Corolla opofferen en buiten zetten.
@eirmakk: dat dacht ik ook, gewoon die Malibu op zijn kant tegen de voordeur aan leggen als verschansing. Brengt dat stomme ding ook eens zijn geld op.
Ik hoorde van Jalil z’n zus dat hij juist zijn bankstel wilde redden en deze naast zijn Bimmer en GTI in de garage had gezet.
En nu maar hopen dat er geen boom op z’n huis valt.
Blijft toch grappig om te zien hoe die Amerikanen vertrouwen blijven hebben in hun houten huisjes bij orkanen en tornado’s (iets met de wolf en de 3 biggetjes).
@venividivici: 7 geitjes😉
@hbk62: Ken jij het verhaaltje van Disney niet? ;-)

https://youtu.be/WlV_jQrXr7c
Zijn vrouw en kinderen mochten in de garage.
In 2016 was ik in Florida geen tijde van Matthew. Die Hurricane viel erg mee, maar het geheel heeft wel veel indruk gemaakt. Daarom begrijp ik deze man volkomen. Met deze e30 in de woonkamer zou ik er geen moeite mee hebben de storm binnen uit te zitten.
Als de storm tegen de deur beukt dan barricadeer je die deur natuurlijk met een oud stuk schroot. In dit geval de Golf GTI van de dankbare vriend.
Orkaan of niet ik zou die M3 altijd zo parkeren! Kan geen schilderij tegenop.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).