Lol! Ook Ford en Chevrolet hebben een billboard-oorlog

Auteur: , 23 Reacties

Duitse praktijken in de VS.

Ford vs Chevrolet

Daar waar Duitsers geen gevoel hebben voor humor, zijn marketingboys van de Duitse merken niet vreemd van een stukje goede promotie. De grootste afzeiker blijkt Audi te zijn, na vele reclamespotjes over Mercedes en BMW en teruggekaatste ballen, laten de jongens uit Ingolstadt er geen gras over groeien. De meest briljante blijft toch de diss van BMW op Mercedes. Want ook een Mercedes kan rijplezier bezorgen.

Mercedes

In de VS is de rivaliteit tussen twee grootmachten. Ford en Chevrolet hebben met hun F-150 en Silverado twee topverkopers in handen. Beide trucks zijn niet aan te slepen en dat zorgt voor verdeeldheid. Ook bij de marketingboys, zo blijkt uit een Facebook-bericht van Men’s Humor.

Het leek een plaatselijke Ford-dealer wel een goed idee om een groot billboard op te hangen. Vergezeld met een Ranger en een spottende tekst, om de draak te steken met Chevrolet. Ergens terecht, want het is Ford die de meeste auto’s trucks verkoopt. Ze wreven het er nog even lekker in door te zeggen dat er achter elke goede Ford een Chevrolet staat. Wij zijn geniaal, koop onze auto’s.

Chevrolet vs Ford

Chevrolet ziet aanval als de beste verdediging en plaatst een soortgelijk billboard. De reden waarom er achter elke Ford een Chevrolet zit? Omdat ze altijd blijven kleven op de linkerbaan. Muhaha! Nice move, Chevrolet. Moge de beste truckbouwer winnen.23 reacties

Die van Bimma is beste ooit ever. Maar wat is nou de grap met achter elke goede Ford een Chevy?? Snap ik ‘m niet of is die fatu gewoon whack?
@e36thuglife: ford heeft meer trucks verkocht dan chevy. (Plaats 1 en 2 in de verkooplijsten)
@e36thuglife:

Behind every good man stands a woman ..

La bella macchina ..
@lincoln: haha, ja want in z’n eentje redt die Ford ’t niet…
@e36thuglife: wordt toch uitgelegd? Fords kleven altijd op de linkerbaan terwijl ze niet zo snel zijn, chevys moeten er altijd achter omdat ze sneller zijn maar er niet langs kunnen. Tot zover de grappen dag
@e36thuglife: denk dat ze bedoelen dat een ford altijd een chevy er uit trekt. Beetje ver gezocht en een makkelijk inkoppertje voor chevy
Jaaaaa .. nu wil ik ze beide kopen ..
En binnenkort zijn ze beide weer failliet! LOOOOL!
@mijnporsche: Ford is niet failliet gegaan de laatste x.
@RobUSA: Scheelde niet veel
Doe mij de rode e39 van de trailer maar.
Ik kan ook engels lezen
@kenner: ik ben ook een klant
Zelfs als US car fan zie ik weinig redenen om een Chevy dealer binnen te stappen. De nieuwe Camaro is echt hondslelijk, de Silverado vind ik ook de minst mooie van de US pickups. De corvette is wel dik maar ik vind het huidig model ook te overdesigned. Dan maar Ford, de F150 is best te pruimen en de Mustang en GT zijn 2 van de mooiste wagens op de markt.
@shiva: Camaro hondslelijk ? You’re hurting my feelings bro ! lol
Ok nieuwe front design is niet heel mooi maar in het echt al een stuk beter maar de ZL1 heeft vorige front behouden met imo verbeterde achterkant. https://www.youtube.com/watch?v=dKHQm8D8q34
@robusa:
Het model dat hij hebt en van het filmpje is dik en kan ik zeker appreciƫren. No disrespect, dit is de hondslelijke die ik bedoelde https://images.hgmsites.net/hug/2019-chevrolet-camaro_100648982_h.jpg
@shiva: Half eens lol. In het echt valt het best mee en zeker in het zwart en sommige mensen maken die lelijke zwarte balk gewoon de kleur vd auto —> probleem weg.
Maar geef toe dat gedeelte is niet fraai maar de hele auto daarmee hondslelijk te noemen nee.
De achterkant vind ik zoveel mooier geworden zonder die vouw in de bumper onder de achterlichten en de SS en ZL1 in de witte kleur lens ..zoooo mooi imo.
‘behind every good chevy, there is the government to save them’.
Wat die Chevrolet en Ford dealer doen is gewoon ordinair met modder gooien.

Dat doet BMW stukken beter, niet alleen in deze advertentie.

Zo hebben ze ook een advertentie gehad waarin ze Audi feliciteren met de het winnen van de titel South-African Car of the year 2006… Namens de winnaar van de World car of the year 2006.

En een hele mooie advertentie waarbij een X-type en een 3-serie met de neuzen tegenover elkaar geparkeerd staan, zonder begeleidende tekst… Met heel subtiel de leaper verkeerd om op de motorkap alsof de roofkat bang wegloopt…
De mooiste kan ik niet meer vinden… Een Chrysler Yoyager reclame featuring een Greyhound bus met de pay-off ‘Worlds’ most famous people carier… Passing a bus’.
In iedere vrouw zit iets goeds, je moet het er alleen zelf insteken
Ik vind het wel meevallen..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).