Luxgen U6 Turbo ziet er goed uit (vanuit bepaalde hoeken)

Auteur: , 23 Reacties

We krijgen regelmatig klachten dat we niet genoeg doen met de Taiwanese autoindustrie, want er gebeurt daar heus nog meer dan alleen bizarre dashcam-taferelen. Bij dezen dan: check de nieuwe Luxgen U6 Turbo.

De U6 is een Crossover van 4,62 meter lang, een centimeter korter dan de Audi Q5, die beschikt over een 150 pk / 235 Nm sterke 1,8 liter turbomotor. Is dat niet voldoende, dan wordt er ook een 2 liter Turbo met 170 pk en een automatische zesbak aangeboden. Hetzelfde aanbod als in de Luxgen5-sedan dus.

Wat zou een Taiwanees product zijn zonder bijzondere video? Juist, dus hebben we weer een heel blij promoclipje voor jullie in de aanbieding, waarin onder andere het F16-achtige targetingsysteem uit de doeken wordt gedaan, om al dat scootertuig van hun tweewieler te schieten. Misschien een ideetje voor bepaalde kansenwijken?

En omdat we jullie willen verwennen doen we er ook nog eentje van de live-onthulling van de U6, inclusief Taiwanees hypemeisje, en, daar is ‘ie weer, het Luxgen-gang sign (@1:00). De block is hot! Hoe dan ook, de nieuwe Qashqai kan wel inpakken.23 reacties

Peugeot?
@Jipp: Nee, Luxgen. Voor het gemak hebben ze het erbij gezet.
@mout: kijk is goed naar die auto… Overal design stukken van (oudere) Peugeot’s! Niet meteen een haat reactie geven!
@Jipp: Sarcasm, sarcasm everywhere!
@Jipp: Ik denk dat de meesten wel een Peugeot-momentje hadden. Ik zie er 207 en 2008 in, bijvoorbeeld.
Niet meteen haat vermoeden als iemand een onschuldig grapje maakt ;-)
@Jipp: Dacht precies hetzelfde! Las luxgen en dacht, is dit iets nieuws van Peugeot? Nope…
Ik kan de hoek niet vinden waar hij er goed uit zou moeten zien. Typisch Chinees over-design.

Ik werk veel met Chinese designers en er zijn er die het begrijpen dus nog een paar jaar en we zien echt mooie dingen uit het oosten verschijnen.
@sketcher: ’t Werd ook een keer tijd. Er studeren daar in China jaarlijks zo’n 500.000 jonge mensen af met een graad in de engineering (in de breedste zin des woords). Die kunnen moeilijk allemáál aan het kopiëren worden gezet.
@RRRobert: oh, jawel dat kunnen ze wel. Dat bewijzen ze al jaren.
@sketcher: typisch Chinees mag je verwachten in China. Dit is typisch Taiwanees. China mag dat wel als China zien, Taiwan denkt er zelf anders over (net het tegenovergestelde als met de Limburgers: zij willen graag bij Nederland horen, maar wij willen ze niet).
Lexus rx + Peugeot= this shit
Ik had nog nooit van Luxgen gehoord maar ben onder de indruk, van alle pogingen om een SUV met schuine achterkant te maken (Ssangyong, Honda en BMW hebben het geprobeerd) is dit verreweg de beste. Het scooter targeting systeem is briljant.
Een Peugeot in het zuur!

Maar even zonder gekheid: zie ik daar HTC Sense op het dashboard? Het is in ieder geval Android en iets dat op het oude Sense lijkt.
@Edge: kan goed kloppen. Volgens mij werken ze inderdaad samen met HTC.
Lol die hoge achterkant..
Net een oliebol op wielen
Lelijk! Punt!
Ik dacht in eerste instantie dat ’t een Mazda CX5 was.
”We krijgen regelmatig klachten dat we niet genoeg doen met de Taiwanese autoindustrie”

Dat betwijfel ik :)
Ja ok, misschien heb ik dat wel verzonnen. :)
请告诉我们更多台湾汽车!!
Zie ik daar Bang & Olufsen speakers!
Dit zou zomaar de nieuwe wagen van Walter White kunnen zijn..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).