M2-bestuurder deed stoer tijdens een car meeting

Auteur: , 48 Reacties

Deed.

M2

Een gevalletje ‘wie heeft de grootste’. Op welke meeting zie je het niet? Een burnout, revven tot de oren van het publiek bloeden of een driftje leggen. Een bestuurder van een BMW M2 (rijtest) wilde ook indruk maken. Dat hij later die dag met zijn vriendin zou eindigen in een ziekenhuisbed had hij die ochtend waarschijnlijk ook niet bedacht.

De M2 nam deel aan een meeting in Aberdeen, Scotland. Achter het stuur een jongeman van 22 jaar en een passagier, zijn vriendin van 20. Beelden op internet laten zien (video) dat de bestuurder er alles aan deed om de aandacht te krijgen. Bij het verlaten van de meeting draaide de M2-rijder een donut en daarna knalde de BMW met hoge snelheid voorbij het publiek. Niet veel later kopte de M2 een boom of twee.

De schade aan de auto was enorm. De brandweer moest eraan te pas komen om de twee uit de blauwe coupé te krijgen. Beide twintigers werden afgevoerd naar het ziekenhuis met, volgens de BBC, zware verwondingen. De M2 is rijp voor de sloop. Hoe het nu met de twee gaat is niet bekend.

Foto’s via een forumgebruiker op Pistonheads

M248 reacties

Zonde van de auto zeg, maar de aandrijflijn en de remmen zullen vast een nieuw huis krijgen…. leuk in een E30 ofzo :)
@spykerboy: Ja, want daar is zo te zien niets van beschadigd.

Vind het sipper dat jeugdige overmoed en testosteronintolerantie weer eens tot twee zwaargewonde jonge mensen hebben geleid. Hopelijk een effectief leermoment geweest, als dat nog nodig is.
@baardmijt: Zo hard over die landweg boeken (zie filmpje) is gewoon onverantwoord (als amateur zonder rolkooi EN met je vriendin naast je); ik zeg dood door schuld als ze het niet overleeft …
Zonde van die boom.
Geluk bij een ongeluk is dat de blauwe nagellak van Renault bijna dezelfde kleur heeft. Even bijtippen en je ziet er bijna niks meer van…

Wens de pechvogel veel Freude am Farben.
Triest. Als je het belangrijker vind om de bink uit te hangen, zodat iedereen je ziet.. Dan simpelweg je vriendin veilig te houden. Wat een held ben je dan. Als je je eigen vriendin dood zou rijden door je eigen stomme ego.
@begbers: Ja, dat snap ik dus ook niet. Dat soort gasten moeten ze direct het rijbewijs afpakken.
@begbers: vriendin had natuurlijk na de eerste stoere actie uit kunnen stappen! ( en een serieuze vent zoeken )
@spideriv: Ooit een vrouw vrijwillig zien uitstappen en lopen?… Juist ik ookniet;)
Verrekte mongol.
Je zal de ouders van de 20-jarige bijrijdster maar zijn :-(
@iannuzi: of de 20 jarige bijrijdster zelf…
@iannuzi: Dan was mijn dochter nu weer vrijgezel.
@berlinetta: Doe dochter is zelf zo achterlijk om op dit machogedrag te vallen. Dus waarschijnlijk veel extra kroegpraat en een nieuwe m2 van papa.
Haha kneus, beetje stoer doen met papa’s auto.
@baklava: waar haal jij uit dat het zijn vader zijn auto is?? of zuur dat jij niet zulke mooie auto’s kon rijden op die leeftijd?
@spykerboy: Wat is de kans dat iemand van 22 dit zelf bij elkaar heeft verdiend? Op je 22e studeert zo’n beetje iedereen. En nee niet jaloers.
@baklava: nu ben jij de kneus, jonge mensen kunnen ook geld verdienen tegenwoordig. Iets dat jou niet gelukt is blijkbaar.. jammer man
@baklava: Kan gewoon, veel werken op jonge leeftijd en weinig uitgeven heeft mij geholpen om op mn 18e een M3 te kunnen kopen toen dr tijd. Stel je begint op jonge leeftijd een succesvol bedrijf kan het prima…
@baklava: lijkt mij niet dat zijn vader een m2 rijdt. Hij zal wel gekregen zijn, dat geloof ik direct.
@rolov: Zal je even uit je droom helpen. Aberdeen is een plaats in het noorden van schotland waar geen ruk te beleven valt, het 360 dagen per jaar regent, maar waar 90% vd bevolking in de olie industrie werkt..en dat betaald héél erg goed. Tel daarbij op dat de autos in de UK stukken voordeliger zijn en vrijwel allemaal op afbetaling gekocht worden is het heel aannemelijk dat deze auto gewoon van die knaap was.
@sjeemsbond: dus hij was wel van zijn pa? Of zat ik wel goed?
@sjeemsbond: maar voor een twintiger niet te verzekeren.
@sjeemsbond: Scherp dit, is in heel Schotland trouwens niet uitzonderlijk. Kom regelmatig in Inverness en daar rijdt ongeveer elke tokkie een hot hatch of een dikke rwd machine. Het is ook een stukje goedkoper. Weet niet hoe het zit qua verzekeren ed.
22 jaar en een M2, ik vraag mij dan oprecht af wat ik fout doe…
@broekhoest:
Niets .
Misschien was dit private lease of zaten er drie banken in: de voorbank, de achterbank en de Rabo Bank?
Of was’ie gehuurd.
Nix makkelijker dan een dikke bak om te bluffen.
@desjonnies: Of gewoon een topsporter oid met veel geld.
Genoeg jongeren die ruim boven modaal verdienen.
@desjonnies: Dat zou ook nog kunnen inderdaad. Dan zal deze jongeman nog wel wat harder balen.
@broekhoest: £500 a 550 per maand is te doen in de private lease. Als je bij je ouders woont, auto’s zijn je passie en je hebt een baan dan lijkt me dat wel te doen.
@broekhoest: ik denk altijd het zelfde als ik dit soort dingen zie, en dan mag ik eigenlijk al niet klagen….
Auto van papa?
Valt nog mee dat er niet een zooitje publiek is geraakt!
De auto die in de video donuts draait staat op Duits kenteken en heeft het stuur links. De video tijdens de donut is ook in een rechts rijdend land opgenomen. Dat is dus een andere auto dan die tegen de boom is geknald met het stuur aan de rechterkant. Daar komt net na de BMW ook nog een tegemoet komende auto voorbij aan de linkerkant.

#SherlockMarcus :)
Ik heb z n BMW M2 voor een uigebreide proefrit van bijna de gehele dag . Met nat weer niet te doen. Met deze pk s zou 4wd echt beter en fijner en veiliger zijn. Vooral voor dit soort jongere (Chauffers)??
@dijan: dan neem ik aan dat je hem niet hebt gekocht? Het is prima te doen op nat, daarvoor heb je de elektronische beschermengelen en je rechtervoet. Als je het zelf wilt doen zijn er genoeg rij en driftcursussen om om te leren gaan met RWD en vermogen. En dat beheersen is leuker dan sex.
@tazmania: Klopt , ik heb een Audi S3 gekocht . Ik ben 67 jaar en heb al die cursussen gedaan,maar het is toch prettiger met 4wd . Ik weet niet hoe jij de sex hebt mmegemaakt ,maar misschien kun je daar nog iets leren . Drift ze…..
@dijan: Haha!

Hahahaha!

(Ik moest lachen)
@tazmania: Ik wil niet weten hoe waardeloos jouw seksleven is…
@tazmania: “En dat beheersen is leuker dan sex.” Eens,
Die idiot knalt beter op een boom of twee dan op een andere weggebruiker. Opgeruimd staat netjes, hopelijk zien we deze nooit nog achter een stuur plaatsnemen tenzij het een fiets is
Heb nog wel een nieuwe M2 in de showroom staan, sneller leverbaar dan het geld van de verzekering binnen is😜
Weet iemand of dit toevallig de manager/werknemer van Shmee150 is?
Die heeft naar mijn weten ook een M2 in deze kleur…
@twansmeenk: Nee die auto is het niet… 1: Dit is een gele nr plaat en Marc heeft een witte met Iam2cool…. 2: Marc is in NL op dit moment….
Doet me aan een ander filmje denken.

https://youtu.be/2-U6sxmzjnw

Gozer doet een beetje stoer in een 918 in st. Tropez met een dame naast hem.
Ik hoop dat de verzekering niks uitkeert …!
@ehnl: dat hoop ik dan ook bij jouw volgende ongeluk….
Je bent jong en je wilt wat. Alle hormonen zijn nog niet goed geland.
Flink onderstuurt die Bmw

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).