Maak jij Wouter overbodig? Meld je aan en test de Mondeo!

Branded content, 29 Reacties

Fords ruime middenklasser zit vol geavanceerde technologie, zoals de dynamische LED-verlichting. Tijdens de Ford Mondeo Experience kun jij ons helpen de Mondeo te testen.

Wouter in een auto

[ Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER! ]

Een aantrekkelijk design, vooruitstrevende techniek en veel versies met twintig procent bijtelling. De nieuwe Ford Mondeo lijkt op papier een heel interessante auto, zeker als je bedenkt dat Ford bekend staat om haar fijn sturende modellen. Maar geldt dat ook voor de nieuwe Mondeo en hoe vertalen die specificaties op papier zich naar prestaties op de openbare weg? Hoe dynamisch zijn die LED-lampen nu echt?

Daar kun jij achter komen, samen met niemand minder dan onze eigen Wouter. Op zondag 30 augustus organiseert Ford namelijk de Mondeo Experience. Wij dagen je uit om de Mondeo beter en grondiger aan de tand te voelen dan onze grootste petrolhead. Dus meld je snel aan en laat weten waarom jij de aangewezen persoon bent om met en voor ons de nieuwe Ford Mondeo te testen.

Aanmelden kan tot 1 september en doe je op deze pagina!

Ford Mondeo LED video29 reacties

Wouter is niet te vervangen ;)
Tuurlijk wel @jordip:
@audirijder: Als hij echt van Mars komt zou ik maar wat aardiger tegen hem doen, zehebben laatst namelijk olie op Mars ontdekt.
@jordip:
De begraafplaatsen liggen vol met mensen die “onvervangbaar” waren.
Niemand is onverbangbaar.
@bobjandevierde: voor het huidige AB denk ik da het lastig is om Wouter en Casper te vervangen.

Je kunt ze uiteraard vervangen, maar daarmee evolueert AB wel in iets anders. Er zal vast wel iemand zijn die het kan, maar ik zie het niet zo snel gebeuren. Misschien een coureur als Sandor van Es erbij. Die kerel kan ongelooflijk goed sturen (zijn drifts op Zandvoort met de Corvette ZR-1 waren episch).
@gtwillem: wat een onzin zeg haha. Voordat Casper het was ging het toch ook prima? Smokealot zijn we gelukkig snel kwijt geraakt als presentator. Casper is een enorme aanwinst maar Wouter? Aardige kerel enzo. Maar zijn zeurderige toon en helft van zijn teksten ‘tussenhaakjes zeggen’ begint vrij te vervelen. Plus dat ie vaak niet eens verteld hoe de auto stuurt of schakelt, maar liever wat theoretisch geneuzel uitspreekt en met een FWD banden laat spinnen als een kerel van 18 :’)
@stfu: Wouter heeft juist humor, Casper begint het ook te leren.
@stfu: ik vond de video’s met Smoke eerlijk gezegd best goed. Op ‘schrift’ is hij meer een lolbroek, maar hij deed et prima. Daarbij vind ik een zwaardere stem prettiger om naar te luisteren ;-).

Tuurlijk, ze zitten er wel eens naast, maar op Chris Harris na is dat bij iedereen het geval. De leukste video’s vind ik nog altijd die van Harry Metcalfe. Samen met James May.

Maar wat AB met een beperkt budget doet vind ik best aardig. Je krijgt een idee van hoe de auto is, van wat je kunt verwachten van 5-7 minuten aan materiaal. Harris en Metcalfe hebben naast een hoger budget (alhoewel de laatste er niet altijd gebruik van lijkt te maken) beschikking over veel leuke auto’s. Al met al gewoon prima, als je kritiek gaat hebben op Casper en Wouter, zou ik jezelf maar eens aanmelden en laten zien hoe jij vind dat het wel moet 😀
@jordip: Wouter maakt zichzelf al overbodig, denk ik zo. *zeurend, nasaal stemmetje uit*
@jordip: Ik zie toch liever Casper.
Wouter lijkt wel 80!!!!! met haar.
Moet je dan ook met zo een hele lange rrrrrr praten?
Laat Lincoln de test maar doen, hij is hier de enige echte Ford kenner.
@moveyourmind:
zou ongetwijfeld een meer waarde zijn voor autoblog…
Dus geen gekloot met Autowereld.com @CasperH? Hè wat jammer nou. ;-)
@AutomotiveDesigner: aah,jij ziet dit dus ook… :-)
Ik doe liever stoer vanachter mijn toetsenbord. Daarnaast ben ik veel te lelijk voor op tv.
Echt niet kijk alleen die van hem ! Haha dat verhaal over die BMW 2 serie gran tourer hahaha
Ik begrijp Wouter wel, hij wil het niet eens proberen deze nieuwe Ford en maakt van het onaangename een aangename voor een van onze (fordminded) Autobloggers. Ik pas, bijdeze :)
wouter moet niet weg! ik zou ook niet weten waarom je zoiets opgeeft. ja, je komt kut auto’s tegen, en het kost je een hele dag, maar toch. zoals met dat apple car systeem, je zit ook wel is in een arie, of een porche 918. of een m5. geweldige auto’s.


btw, testen jullie ook fietsen en skelters? dan hierbij mijn aanmelding.
Boven de 110 pas? Dat rijden we toch bijna nergens meer op de Nederlandse snelwegen? :p
Ik maak Wouter niet overbodig, maar onderstaand uitlegfilmpje in dit geval wel. Mochten er mensen geïnteresseerd zijn: https://www.youtube.com/watch?v=Cu_0G9QtAMo
Laat Wouter nog maar paar jaar doorgaan, beter als Casper als ik eerlijk moet zijn. Al zullen het allebei aardige gasten zijn dus no offence.
– Ruime middenklasser
– Geavanceerde technologie
– Aantrekkelijk design
– Vooruitstrevende techniek
– Bekend om fijn sturende modellen
– Dynamische LED koplampen

Wat een dom reclamepraatje voor die mondeo zeg, ik vraag me af wat jullie echte mening is
@agera: ik zou zeggen, geef je op en test hem met de gepatenteerde Autoblog rijstijl.

Dit scenario hebben we al veel eerder gezien bij de nieuwe Passat. Mondeo komt hier wat laat mee. Alleen is de Passat nog ruimer , nog geavanceerder , nog uitvoeriger in uitvoeringen enz……
Is Eddy Zoey niet werkloos momenteel?
Allereerst: Wouter en Casper zijn niet te vervangen. Beide zijn zij het gezicht van AutoBlog. Een medium dat niet de onderbroekenlol (en budget!) van TopGear heeft, maar een stuk minder feitelijk is dan AutoWeek (welke beter en beter worden, met name Marco Gorter is een goede). Beide verslaan overigens AutoVisie met gemak. Zowel he tijdschrift als het YT kanaal zijn bizar snel afgegleden naar een bedenkelijk niveau. Kortom, die twee doen het gewoon erg leuk. Het liefst weer met Sacha in een dikke AMG graag.

Ten tweede. Onafhankelijke en objectieve persvrijheid. Noodzakelijk om goed een product aan een test te kunnen onderwerpen. Als Ford de boel sponsort, kun je dat niet zijn. Ik vind het een heel erg leuk initiatief, maar de uitkomst is gewoon geflatteerd: wij van WC Eend adviseren WC Eend.

Ik heb de nieuwe Mondeo gereden (voor mijn nieuwe leasert) en kan alleen maar tot de conclusie komen dat de vorige eigenlijk beter was. Lichtvoetiger qua weggedrag, fijner stuurgevoel, betere stoelen, ruimere zitpositie en een geslaagder uiterlijk. De nieuwe Mondeo heeft wel leukere gadgets en waarschijnlijk betere motoren. Het is een goede auto, maar ik had meer van de nieuwe Mondeo verwacht. En ik kan niet begrijpen dat Ford graag wil dat ik dat ga verkondigen aan de AB kijkers.
@gtwillem: Autoblog en Autoweek zijn wel de beste inderdaad. En die Marco Gorter wordt idd beter, maar dat mocht ook wel, want hij gaf zo nu en dan foutieve of onsamenhangende informatie in tests en video’s. Een X5 diesel die 1 op 11 loopt is onzuinig en later is een RAV4 diesel die 1 op 11-12 loopt ineens een nette score. Die categorie zeg maar ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).