Man gaat helemaal los in een tankstation, schopt agent

Auteur: , 23 Reacties

Pas op, loslopende schopper.

Tankstation

De hermandad heeft een 28-jarige man uit Apeldoorn in de kraag gevat nadat hij een agent had geschopt en een tankshop terroriseerde. Naast de grootste boosdoener werden volgens de Telegraaf ook een 31-jarige man uit Oh, Oh, Den Haag en een 28-jarige vrouw uit Apeldoorn meegenomen naar het bureau.

Rond acht uur gisterenavond controleerden de politie een auto in Apeldoorn. Daarin zaten de drie snoodaards. Een van de passagiers bemoeide zich voortdurend met de controle en schopte op een gegeven moment één van de agenten. Dat viel niet in goede aarde bij de law-and-order jongens. Zij wilden de man aanhouden, maar hij bleef zich verzetten. Uiteindelijk sprong de verdachte terug in de auto en ontkwam hij samen met de bestuurder.

Later werd de auto op een parkeerplaats bij een tankstation aan de A50 aangetroffen. De twee mannen gingen de shop in, met de bromsnorren in touw. De verdachte gedroeg zich zeer agressief en gooide spullen uit de winkel naar de agenten. De zakken Cheetos en rollen pepermunt floten de platte petten om de oren. Pas toen meerdere politieagenten bij het tankstation waren aangekomen, konden de twee mannen en de vrouw worden aangehouden.

Image-Credit: @porsche911turbo2 via Autojunk23 reacties

Sommige mensen houden er vreemde ideeën op na als het om enigszins normaal gaat…
Waarom verzetten mensen zich toch altijd? Hoe moeilijk is het om gewoon ja en amen te zeggen. Ik hoor zo vaak dat mensen agressief zijn tegen de politie, ook als ze helemaal niks te verbergen hebben…
En omstanders beginnen dan weer altijd te roepen dat die agenten helemaal gek zijn, weet weer precies hoe dit zal gaan op social media nu.
@granlusso: dat is nou juist precies waarom de belastingen hier zo absurd hoog zijn, omdat nederlanders alles maar moeten slikken, het ergens niet mee eens zijn word hier gelijk gezien als wangedrag. En het grootse deel van het volk accepteert het. Het wordt tijd dat we in opstand komen. Pak de fakkels en hooivorken!!
@ziekegeest: passende naam!
@ziekegeest: hear hear!
@granlusso: ze pakken je toch , je moet toch wel je papieren laten zien dus waarom niet snel en pijnloos laten zien en wegwezen? Ik heb het nooit begrepen.
@rolov: en je zult het ook nooit begrijpen….met zulke infantiele uitspraken
@slickrick: is aan ziekegeest gericht trouwens
@slickrick: vertel eens dan? Misschien kan ik wat van je leren . Jij bent een behoorlijke stoere boy lijkt het wel. Vertel mij eens waarom je de politie moet gaan pesten?
Iets met ‘kansenparels’, right?
@racerx: wat zijn kansenparels en waarom worden ze zo genoemd?
@racerx:

Ik proef de jarloesie ..
Pure afgunst ..
@lincoln: Wat?
@racerx: Grappig. Er is niets verteld over de achtergrond van deze mannen. Het enige dat we weten is dat een van de mannen in een auto reed. Dus wat zegt dit over automobilisten?
@pomoek: dat het en stel onbehoorlijke paupers zijn als je je zo gedraagt. Kansenparels dus.
@racerx: Wat is een kansenparel dan precies?
Kansenparels, uitschot, noem het zoals je wilt, maar geef de agenten hier eens groot respect. Ze mogen in theorie veel, maar in de praktijk 2 keer niks, omdat er anders gelijk een onderzoek met de daarop volgende rechtszaak volgt. Van mij mag de politie gewoon keihard optreden in het begin, zodra die lolbroek naar een politieman schopt hem een beste tik met de knuppel geven. Misschien dat dit soort volk er zo iets van leert.
Was bij ons niet anders thuis, heb respect voor anderen, en anders dan zijn er consequenties.
Copschopper :)
Ben wel geschrokken. Heb drie jaar geleden nog een bamihap gegeten in de shop van datzelfde tankstation…

Het komt wel erg dichtbij zo…
Speel niet met mijn prive!
Lekker volk….
Moet je eens in Murica proberen, kijken wat er dan van hun overblijft. Shitty shitty BANG BANG ……
@hassani: Dat is ook te gek voor woorden…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).