Man is Alfa zat, wil er Bitcoin voor terug

Auteur: , 29 Reacties

Een auto. Wat moet je er ook mee.

Een opmerkelijke post vandaag op Reddit. Een Britse meneer is zijn Alfa Romeo GT (aankoopadvies) beu en wil er vanaf. De man is helemaal bij de tijd, want hij wil geen ‘echt’ geld voor zijn auto. Nee, de Alfa mag weg voor 0.73 Bitcoin.

Met de huidige Bitcoin-koers, komt dat neer op ongeveer 7.350 euro. Het gaat om een black on black GT uit 2008. De man zegt dat hij zich niet langer zorgen wil maken over de auto. Zo kan de auto naar eigen zeggen gestolen worden, is hij bang dat er een crash gaat gebeuren, is de auto slecht voor het milieu, wordt de Alfa amper gebruikt en neemt de waarde sterk af. Niet de beste argumenten om een auto te koop aan te bieden, maar hey.

Het is een GT met de 166 pk sterke 2.0 JTS motor. De Italiaan heeft 86.000 kilometer gedraaid en heeft recent een onderhoudsbeurt gehad. Wie durft mag afreizen naar Zuid-Londen, waar de Alfa te koop wordt aangeboden.29 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Ik heb er wel anderhalve ripple voor over ; )
@snel70: Ik bied een hele ethereum. Meer is ie in mijn ogen ook niet waard
@romeoalfa: hij weet wel de goede crypte te vragen iig, de bitcoin is de enige stijger vandaag ; ) (okee, litecoin ook een piepklein beetje)
@snel70: crypto natuurlijk (altijd weer die automatische speller er tussendoor)
@snel70: enige? Er zijn er zat die stijgen. En hard .
@rolov: klopt, ik zat effe in mijn bubbel van een paar waar ik mijn geld op heb staan hahaha, zie iota idd helemaal hard gaan
@snel70: iota gaat als een tierelier opeens.
@rolov: thats what she..
@snel70: waves doet het anders ook best aardig
Zwarte velgen onder een Alfa GT. Hoe kan je een mooi ontwerp in 1 klap verpesten? Zo dus.
@viezefreddyw: dit is een blackline, daar horen deze velgen bij, alleen horen ze wel gewoon zilver te zijn. Even langs de jongens van velgenalsnieuw en het staat er weer netjes bij.
via Android app
Slim. Nu investeren in cryptocoins en over een paar weken cashen. Nieuwe alfa halen als prima rendement.
Zo’n ‘fantastisch’ jts blok zou ik ook graag vanaf willen. Jammer van zo’n bloedmooie auto.
@alfisstii: de 2 liter heeft inderdaad geen beste reputatie. 1.8 is veel sterker, levert bijna net zo veel vermogen en hangt beter aan het gas.
@dondeboer: en je vergeet erbij te vermelden dat deze vele malen betrouwbaarder is.
@alfisstii: inderdaad. Maar ik hou t toch maar bij de v6 :)
@alfisstii: Toch staat er hier een GT met de JTS motor met 240.000 op de teller. Nog nooit problemen mee gehad, alleen een liter 10w60 per 2500km. Eerste eigenaar en altijd netjes warm gereden. Het kan dus wel!
@joostgrn: een liter op de 2500 km vind ik nogal wat. Ik heb ze erger meegemaakt maar toch. Heb een 1.8ts gehad. Nog nooit tussen de beurten door olie bij hoeven te vullen.
@alfisstii: ben ik met je eens, maar voor JTS begrippen vind ik het te doen. Ik heb ook een spider uit 1998 met de 1.8TS. Afgelopen 20.000km 0,5 liter verbruikt…
@alfisstii: die jts-faal inderdaad. Je mocht in je handen wrijven als die koffiemolen de fabrieksopgave haalde op de bank. De gewone 2.0 was beter. En dat in de tijd dat renault met hun 2.0 F4R makkelijk 200 pk haalde, wat ook nog eens heel bleef. :)
Ik bied één hele ouderwetse habbekrats…

Lijkt me meer dan zat.
5 kilo houtskool wil ik ervoor geven, OK een doosje aanmaakblokjes doe ik gratis erbij
Voor een paar NEO haal ik ‘m op. Pak ik er volgend jaar nog wat winst op.
Niemand wil van zijn Bitcoins af, willen alleen maar rijk worden en er verder geen reet mee betalen.
@thomasthomas: Maar hoelang gaat het nog door met bitcoin? Is het over 5 jaar misschien wel 1 miljoen waard? Het kan gek lopen
Je staat de plank nogal mis. Desbetreffende Reddit-post is bedoeld om de lezer in eerste instantie op het verkeerde been te zetten, want de genoemde minpunten slaan namelijk op Bitcoins. Vervolgens schuift hij zn auto naar voren voor het aha-momentje.. Ergo; gewoon een grappig bedoelde post waarbij gebruikt wordt gemaakt van gedeelde kenmerken.
@vengaboy: hè hè iemand die wakker is 👍
Als het lukt is hij een baas!
Zal uiteindelijk blijken dat een Bitcoin nog harder kan afschrijven dan een Alfa.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).