Slinger de Lamborghini Urus door de configurator

Auteur: , 33 Reacties

Breek de week doormidden met je 'eigen' Urus.

Slinger de Urus door de configurator

Wanneer er een waanzinnig toffe auto wordt geïntroduceerd, kun je er je geld opzetten dat de configurator vrij snel in een of andere vorm volgt. De langverwachte Lamborghini Urus, die maandag van zijn doeken werd ontdaan, is geen uitzondering op die regel. De SSUV kan nu door iedereen in elkaar gezet worden, maar schittert door het relatief beperkte aantal opties waarmee de kiezer gepresenteerd wordt.

Zoals gewoonlijk begin je bij het uiterlijk, waar dit direct opvalt. Kleuren zijn er sowieso niet in overvloed, maar als meer dan driekwart hiervan bestaat uit verschillende ongeïnspireerde tinten groen, blauw, grijs en zwart voel je je toch enigszins in het nauw gedreven, zeker aangezien we hier met Lamborghini te maken hebben. Het aantal kleuren dat er werkelijk uitspringt kun je op één hand tellen. Het is zelfs zo erg dat oranje, een kleur die ze bij Lamborghini maar al te graag aanbieden, niet eens beschikbaar is.

Toegegeven, de Urus hoeft ook niet de wow-factor te hebben die wagens als de Huracán wel nodig hebben, maar voor mij persoonlijk is het een aardige doorn in het oog. Hoewel het interieur het nog tot op zekere hoogte goedmaakt, is ook hier weinig speciaals te vinden. Natuurlijk, het is bijzonder luxueus en het ziet er allemaal gelikt uit, maar er is vrijwel niets te zien wat écht tot de verbeelding spreekt. Aan de andere kant is het juist dit dat de Urus tot een nagenoeg perfecte concurrent maakt voor andere luxe SUV’s als de Cayenne, Levante en Bentayga.

Maar goed, nu jullie! Check de configurator hier.

Met dank aan iedereen voor de tips!33 reacties

Verschrikkelijk
Weet niet wat ik hiervan moet vinden.
Frikandel speciaal
@sameshitdifferentday: lekker heur op de vroege ochtend ;)
Zou zomaar de nieuwe auto van Bassie en Adriaan kunnen zijn.
@connielingus: Dat is gek genoeg wel waar ik voor ging :)
Ik denk dat meeste mensen die zoiets gaan kopen toch een “leuke” (persoonlijke mening) wrap gaan doen.
Hmm nee, bedankt.
Ik vind hem eigenlijk gewoon lelijk
Heb een zwak voor Lambo’s maar dit is niks. Het is de sport variant van de VW Tiguan. Ook al maak je het rood, wit, geel of paars het blijft een saai en zielloos apparaat.
@stijnn: benieuwd welk apparaat jij wel een ziel toedicht. Of bedoel je wellicht smaak? Of, dat kan natuurlijk ook, onbetrouwbaarheid. Zoals ze vroeger waren, die sputterende onbetrouwbare Lambo’s, nee, de ziel (lees: emotie) zit niet in de machine maar in de mens die hem besturen zal!
@porker: dan heb jij nog nooit een alfa romeo gereden🙂
@kimhung: slechte eigenschappen karakter of ziel noemen, dat zie je alleen bij liefhebbers van Britse en Italiaanse wagens.
 schittert door het relatief beperkte aantal opties waarmee de kiezer gepresenteerd wordt. — Nu wil ik als eenvoudige reageerder niet muggenziften, maar hier gaan volgens mij minimaal drie spreuken in de vijzel. Mixen is leuk, maar levert wel een onbestaanbaar zinsverloop op. Pun intended.
Plak er een chinese badge op en ik had er hetzelfde over gedacht, lelijk
Wil ik wel doen maar die configurator doet het niet op telefoon (Android) helaas.
@720s: Bij mij doet hij t wel, je mist er weinig aan hoor ;)
Ik moet het toch wel toegeven: ik was al geen fan van het concept, maar deze auto vind ik echt vreselijk.
Lambo met een SUV, ik vraag me af wanneer de Up! variant van Lamborghini eraan zal komen… Of zal netzoals de SUV, Porsche daar eerst mee komen?
@notsobig: Aston Martin Cygnet was eerst ;)
@notsobig: als Lamborghini met zijn sterke merknaam en heritage een groot koperspubliek kan bereiken voor volume moddelen in de toekomst. Waarom niet?
Het lijkt wel een cayenne met een x6 gecombineerd!
Donkerblauw, alu accenten, 21 inch veel spaak zilverkleurige wielen. Wit leder met blauw stiksel. Bijna smaakvol!
Stephan Winkelmann zou dit hebben afgekeurd, zo onesthetisch als wat. Doet denken aan een mislukte Q7, wat t in feite ook is.
Eigenlijk vind dat uiterlijk helemaal zo gek nog niet. De daklijn is gewoon goed gelukt. Het front is een beetje heftig maar niet overdreven.
Ik snap de negativiteit niet zo omtrent deze wagen. Het is gewoon een hoge huracan alleen een stuk ruimer en. Nog steeds bloedsnel. Lekker karren zo richting Oostenrijk.
Waarom allemaal zo negatief, een van de snelste SUVs, danwel de snelste. Daarnaast zeker niet een van de lelijkste(cayene/model x), maar eerder een van de mooiere(macan/x6).
Heb de ‘Urus’ nooit een goed idee gevonden…en zo zie je maar dat het last heeft van ‘overdesign’ en meer ‘moét’ dan ‘kan’. Wat mij betreft; doe maar een abortus.

Anderszijds kun je het Lamborghini niet kwalijk nemen aangezien het draait om méér, méér en MÉÉRRR geld tegenwoordig. De stinkend rijke ”autoliefhebbers” (waaronder de Arabieren natuurlijk) kopen ze toch wel…
Btw; erg die kardashian-heupen…begin het nu wel zat te worden…
Ik wacht wel op de Superleggera versie.
Heb in de wandelgangen gehoord dat ie slechts 2 Countach’s gaat wegen.
“Verde Hebe” zou mijn kleur keus zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).