Man knalt met huur-Gallardo door de canyon. Zonder succes

Auteur: , 26 Reacties

Even die 560 V10-pony's uitlaten op de, overwegend verlaten wegen nabij Las Vegas rond middernacht. Wat kan er fout gaan?

Lamborghini Gallardo Spyder op z'n kop

Weinig. Als je de wegen kent, en jezelf in bedwang kunt houden natuurlijk. Over dat laatste dacht de huurder van deze Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder blijkbaar iets anders, getuige de foto boven het artikel.

Rond een uur of zes in de ochtend kregen lokale troopers een telefoontje over een melding op de Highway 159, een weg ten westen van gokstad Las Vegas in het Red Rock Canyon gebied. Aangekomen troffen ze de Lambo in een bijzondere staat aan. De bestuurder bleek niks te mankeren, en wist op eigen kracht uit de supercar te kruipen. In een verklaring aan de agenten werd duidelijk dat met een snelheid van 200 km/u de huurheld de macht over het stuur zou hebben verloren.

Een plusje voor moderne auto’s, en diens veilige kooi. Een dikke min voor de roekeloze bestuurder. (via reviewjournal.com)26 reacties

“drive it like you stole it”
@Corrado16v: Don’t be gentle; it’s a rental!
@postzegel: maar je bent pas écht een vent als je bij Bo-Rent.
@postzegel: gaat het mis, wees dan blij dat het van een ander is!
@caferacer: tis maar huur, knal hem tegen de muur.

@postzegel: het is een vervang dus plak hem tegen het behang
Hoezo min voor ‘roekeloze bestuurder’?

Straks steekt er een kind over zeker, of wat?
@rijbewijzer:
Omdat, als je zo’n auto moet huren, je deze ongetwijfeld niet kent of de baas kan in een grenssituatie van grip en slip.
@rijbewijzer: Dat wordt er toch ook bedoeld met die dikke min? Of is dat bij jullie ook al omgedraaid? Zeker en vast wel.
Het is natuurlijk niet slim, maar je huurt ook geen Lambo om je vervolgens keurig aan de volstrekt idiote Amerikaanse snelheidslimieten te houden. Ergens snap ik deze man wel, hij heeft alleen de pech dat het net bij hem foutging
@scottishcarspotter2000: idiote snelheidslimieten? In de meeste staten mag je gewoon 80mph, is130kmh… In texas zelfs een waar je 85mph mag, wat net onder de 140 ligt… je mag daar dus harder dan de meeste snelwegen in nederland… Zelfs met een vrachwagen.. ;)
@thomas20vt: moet nog een t bij ;)
@thomas20vt: in florida hadden we op z’n snelst 55 mph op de snelweg, wat een drama was dat zeg 😜
En het was niet eens een LP550-2! Met vierwielaandrijving zou dit toch een stukje moeilijker moeten zijn dan deze man het laat lijken…
@jobberns: Moeilijker, maar nog steeds niet moeilijk.
Wat ‘knallen’ door een canyon betreft : 100% geslaagd

Over het rijden heb ik zo mijn twijfels !
Don’t be gentle, it’s a rental
@granlusso: Aah lekker dat de app de reacties zo snel laadt, ik ben niet de eerste met deze reactie
Gewoon terugbrengen en stug volhouden dat die krasjes er al op zaten…
Gewoon, net zoals Rosberg, volhouden dat t een windvlaag was..!
Canyon 1
Lijkt een Lp 570- 4 Spyder Performante aan de velgen te zien en “Performante” op de dorpel.
Zo die is kapot
Ja, die is stuk.
Volgende keer maar een Huracanyon nemen als je dat doet lijkt me.
Zielepoot. De route is trouwens geweldig. Vlak buiten Las Vegas, weinig verkeer en vol glooiende heuvels met strak asfalt. Daarnaast heb je geen last van de overactieve Highway Patrol, maar uitsluitend Park Rangers die je niet zo boeiend vinden. Zij zijn op hun beurt banger voor offroadavonturen die de natuur schade toebrengen. Heb een paar jaar geleden dezelfde route gemaakt met een Corvette ZHZ. Zonder schade overigens.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).