Man leent af en toe een auto, OM gelooft hem niet

Auteur: , 20 Reacties

Stelletje ongelovige Thomassen daar ook, bij het OM.

Autodief

Dit is een verhaal van iemand die écht continu een zwart wolkje boven zijn hoofd heeft hangen. April vorig jaar werd de Middelburger R.G. door de politie aangehouden op de A58 bij Kapelle. Hij reed in een gestolen auto. Het sujet claimde dat hij de auto even geleend had van een vriend.

Helaas voor de aangehoudene, was die vriend een notoire dief en was de auto gestolen waar. In de buurt van de woning van de Zeelander werd ook nog een tweede gestolen auto aangetroffen, waarvan de sleutel gek genoeg in de eerste gestolen auto lag. Degene waar de Zeeuw in reed dus. Bovendien werden er ook nóg twee andere gestolen auto’s met hem in verband gebracht. R. claimde dat hij daar weliswaar ingezeten had, maar verder niks van doen had met de diefstal ervan. Een echte pechduivel dus, die R.G.. Gewoon omdat hij het onfortuin heeft continue in de buurt te zijn van gestolen auto’s, zit de politie hem op de huid.

Alsof de duivel ermee speelt, was het in december weer raak. R. wilde zijn maat naar Heinkenszand brengen in een wit bestelbusje. Je verzint het niet, maar helaas was ook dit busje samen met nog een ander busje gestolen. Gelukkig had het een track-and-trace systeem, waardoor het teruggevonden kon worden. Een speurhond vond vervolgens ook R. met zijn maat in de directe nabijheid van het busje.

Vandaag claimde R.G. ten overstaan van de rechter dat hij wel eens ooit in een gestolen auto zat en ook wel eens ooit drugs bij zich had, maar dat hij verder een goudeerlijke burger is die geen vlieg kwaad doet. Hij heeft gewoon pech dat hij zo’n enorme aantrekkingskracht heeft op geklauwde vervoersmiddelen.

De wantrouwers van het Openbaar Ministerie willen R. echter simpelweg niet geloven. Zij eisen een ISD-maatregel tegen R.. Door deze ‘Maatregel Inrichting Stelselmatige Daders’ zou de pechvogel minimaal twee jaar uit de maatschappij verdwijnen. Arme ziel. (via PZC)20 reacties

Ik denk dat ik hier ook maar eens overga op een gps/gsm track trace systeem voor mijn autootje.

Handig voor als mijn auto ooit gestolen wordt, of om er nou eindelijk eens achter te komen wie die minnaar van mijn vrouw is.
Wat een zielige man. Allemaal de schuld van Rutte!
@hummer95: allemaal de schuld van de rabobank!
@razer: zo is dat willem!
ik vindt dit een beetje te sarcastisch als we het over zo’n onderwerp hebben. maar ja, de enige die hier een echte comment voor kan maken is natuurlijk @lincoln ..
De Nederlandse rechters kennende zal R., die stelselmatig automobilisten van hun bezit heeft beroofd, er wel weer makkelijk van af komen omdat hij oprecht spijt heeft betuigd door sorry te zeggen…

Als ik rechter was zou ik er waarschijnlijk ook intrappen. Hoofdverdachte R. ziet er nou eenmaal erg oprecht en betrouwbaar uit:

https://planeteussr.files.wordpress.com/2013/07/pinokkio.jpg
Het is de schuld van de Rabobank!
Ik leen ook wel eens wat.
Ik geloof hem. Zeeuwen zijn goudeerlijke hardwerkende uit de klei getrokken pechvogels.
Misschien toch eens andere vrienden gaan zoeken dan…
LOL! ?
Beetje drugs op zak kan natuurlijk gebeuren. In een gejat voertuig rijden is natuurlijk ander verhaal! Snuif hier en daar kan beuren, in een gestolen auto rijden dat moet je betreuren!
Wat een poppenkast weer..
Kansloze idioot. Mooi dat hij voor hollandse begrippen behoorlijk aangepakt wordt.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Wel racistisch van autoblog, zo’n blanke op die bovenste foto.
@cossiekiller: Ik voel me indd behoorlijk gediscrimineerd als blanke zijnde. Blanken doen dit toch niet?
Mooi man die recidivisten. Ze zullen het nooit leren. De aantrekkingskracht blijft..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).