Man sloopt z’n 720S van $300.000 dag na ontvangst

Auteur: , 17 Reacties

Rustig inrijden? Welnee, gassen met dat ding.

Man sloopt z'n 720S van $300.000 dag na ontvangst

De McLaren 720S is geen kattenpis; met meer dan 700 pk en louter achterwielaandrijving is het oppassen geblazen. Een man in Virginia, Verenigde Staten, kwam hier op de harde manier achter. Een dag nadat hij zijn McLaren had opgehaald werd de supercar tegen een boom geparkeerd.

De levering was op vrijdag en afgelopen zaterdag volgde de crash, aldus de Fairfax County Police Department. De politie heeft niet bekendgemaakt hoe hard de man precies gereden heeft, maar dat dit harder dan de geldende maximumsnelheid was, is wel duidelijk. De 720S is compleet verwoest na de klap.

Op een vrijgegeven foto (of pixel) van de politie is de enorme schade te zien. De vleugeldeur aan de bestuurderskant ontbreekt. Er is een kans dat de brandweer de deur heeft verwijderd om de man te kunnen bevrijden uit de auto. Ondanks het feit dat de carbon constructie van de auto de inzittenden goed kan beschermen, raakte de man lichtgewond bij het incident. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis.17 reacties

Call Applethorn for a bit.
Ik ben vorige week ook tegen een boom aangelopen met een trailrun. Gelukkig alleen een schaafwond, maar dat is vast niet interessant.

Daar heb ik wel een betere foto van.

Het is dat de tekst erbij staat, anders zou je denken dat de foto in 1822 gemaakt is.
@stephane8200: in sommige delen van de US of A staat de tijd nog redelijk stil en is paard en wagen gemeengoed, zo ook de fototoestellen met z’n zwart doek over je hoofd en een flitser met magnesium in je hand.

Het is ook niet voor niets dat Donald roept ‘make America great ……’
@erik2907: het is ook geen boom maar de rechtervoorpoot van een mammoet.
@stephane8200: en het zijn ook geen mensen die er bij staan te kijken maar Neanderthalers…. Wel uniek dat je met je McLaren tegen een mammoet aan kachelt. What are the odds… 🤔
@stephane8200: 👍😀
Zo komt McLaren wel aan zijn verkoopcijfers.
Ondanks de crash is het lijnenspel nog best goed intact…
@ks86: Dat zijn de randen van de pixels wat je ziet.
“Objects in windows are closer than they appear”
En nu McLaren aanklagen dat in de handleiding niet was vernoemd dat zulke auto’s een geoefende hand nodig hebben…
Vaag nieuws…
Hier is voor de gemiddelde autogarage uit Rotterdam nog wel iets van te maken met minimaal kleurverschil en 2e vleugeldeur â‚Ŧ50,- extra
@cpp1:
Moet je wel bijbetalen als je er wielen bij wilt, maar dat is natuurlijk logisch.
@cpp1: Die grap kennen we nu onderhand wel.
Gelukkig staat de prijs erbij…
Ah dat was in Great Falls, VA. Is hier denk 10min vandaan. Dat is ook waar cars & coffee plaatsvind, wellicht was de man wat enthousiast in het showen van zijn auto. Het is verder een leuke weg door Great Falls met veel scherpe bochten en aardig wat hoogte verschillen. Mijn eerste rit op de motor daar ging net goed maar kan me voorstellen dat het met een 720S ook zo fout kan zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).