Mansory doet de G-Klasse 2x: Speranza & Gronos

Auteur: , 7 Reacties

Bij Mansory zijn ze niet over 1 nacht ijs gegaan voordat ze naar Genève kwamen. Ze hebben maar liefst 2 verschillende creaties op basis van de G-Klasse bij zich. Zo is er een G500 Cabrio, die nu Mansory Speranza heet, en een G63/G65 AMG die knalgeel is (en Gronos heet). Oh ja, onder de motorkap is ook nog het nodige aangepast.

Mansory Speranza @ Geneve 2013

Zullen we met de G500 Cabrio beginnen? Zoals je kan zien zijn er nu 23 inch grote velgen gemonteerd en is zowel het interieur als het exterieur fors onder handen genomen. Echt interessant wordt het als we de motorkap opendoen. De standaard V8 die we daar normaal zouden vinden is nu opgevoerd van 385 pk naar 700 pk (en 900 Nm)! Daarna kan je wel heel snel over de boulevard scheuren. Helaas ligt er nog geen V12 onder de kap, maar die gaat ongetwijfeld ooit nog wel eens komen.

Daarnaast is er ook nog de Gronos. Dit gele monster kan gebouwd worden door de G63 of G65 AMG als basis te nemen. Met het opvoeren van de G65 AMG is Mansory nog bezig, maar de G63 kunnen ze oppeppen tot 840 pk/1.000 Nm in plaats van 544 pk.

Prestaties zijn niet bekend gemaakt, maar dat is bij dit soort auto’s van ondergeschikt belang. Zolang je er maar over kan opscheppen.

7 reacties

wel spijtig dat de paus afgetreden is want die witte zou niet misstaan als niewe pausmobiel
Witte jurken specials.
-edit: check!-
Ik denk dat ze waarschijnlijk ook nog wel zo’n speciale van die 6×6 G Klasse gaan maken…
Iets voor onze donker gekleurde vrienden uit de USA?
lelijk… en… lelijk..dit geloof je toch niet?
Die Sperma uitvoering is meer wat voor Paris Hilton om naar strand te gaan. De G klasse is gewoon een rag bak voor echte mannen!! Gewoon vanaf blijven
@mightymike: na de foto’s gezien te hebben, check de plastic dashboard en stuurkolom. Meer hoef ik niet te zeggen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).