Mansory verneukt de restwaarde van je Ferrari 458 Speciale

Auteur: , 18 Reacties

Ferrari 458 Speciale-bezitters: we zijn stikjaloers op jullie. Maar neem alsjeblieft een ding van ons aan: blijf uit de buurt van Mansory.

Mansory 458 Speciale

Natuurlijk begrijpen we dat je als doorsnee oliesjeik of vastgoedmagnaat op zoek bent naar een bolide die er anders uit ziet dan die van de buurman, drie landhuizen verderop. Mocht het lot je ongunstig gezind zijn en rijdt iedereen in jouw buurt een 458 Speciale, wees dan sterk en laat het koolstofvezel-pakket van Mansory aan je voorbij gaan.

Mansory 458 Speciale

Je voelde ‘m waarschijnlijk al aankomen, maar we zijn niet zo enthousiast over de carbon vleugeltjes, luchtinlaten, bumpers en spoilers die Mansory ontwikkelde voor Ferrari’s scheurijzer. Een 458 Speciale is een 458 Speciale en daar zou je als Duitse tuner ver uit de buurt moeten blijven. Vergrijp je aan een BMW of Mercedes, maar laat Ferrari’s alstublieft met rust.18 reacties

Ik vind de velgen wel mooi maar de rest….
Toen de 458 pas uit was had mansory volgens mij al lucht inlaten bij de koplampen ontworpen. Vervolgens deed Ferrari dit ook dus (zie foto) klopt dit ?
@reggie-boy_rood: net als nu met dat vleugeltje op de Speciale A: http://www.autoblog.nl/gallery/0_Beurzen/Parijs_2014/Ferrari_458_Speciale_A/Ferrari-458-Speciale-A-1340.jpg
@rotarypowah: Als je ook eventjes een foto van de reguliere 458 Speciale erbij zoekt, zie je dat die dat vleugeltje ook al had. Niks gejat van Mansory dus, Mansory jat het vleugeltje nu van Ferrari en plakt er vervolgens ook nog een paar op de voor en achterbumper.
De restwaarde van zulke auto’s is niet verkeerd hoor. Kijk maar naar restwaarde van door brabus, hamann, techart en dergelijke getunede auto’s.
Ach, alsof een oliesjeik om de restwaarde van zijn Ferrari geeft….
Hebben ze nou alleen wat luchthappers, koolstoffriemeltjes en luchtgaten erop geplakt? Voor een riante prijs natuurlijk…
Heeft Mansory ook een windtunnel of plakken ze die zooi er voor de ‘sier’ op?
Ik vind dit dus eigenlijk best wel tof.
Ik kan moeilijk in mijn Rolls gaan rijden als ik mijn joggingpak nog aan heb.
Ik vind het wel mooi, geven ‘m een look alsof ie puur voor het circuit bedoeld is.

Maar waarom altijd zwarte frutsels? Ik denk dat zilver ook staat, zeker bij een lichtere kleur blauw.
Niet fout genoeg voor Mansory. De Stallone op basis van de 458 ‘normale’ is hipper dan deze creatie.
@jaapiyo: *de siracusa bedoel ik

De stallone is op basis van de 599 en F12 ‘natuurlijk’.
die dingen branden eerder af dan dat je ze kan verkopen
@uselessblogger:

Zijn er dan al meer afgebrand dan verkocht?
Als je toch van plan bent om je Ferrari te laten tunen, ga dan naar Novitec.
Een Mansory met enige meerwaarde, dat zou pas nieuws zijn. The name says it all, man I’m sorry for what we did to your car.
Owjoohjooj wat lelijk…vooral die zwarte (carbon?) plastic rotzooi..hoe verkracht ik een auto? Wel weer een leuke optie voor de stijlloze sjeik…voetballer…pooier
Achja het was toch al geen mooie auto. Ii zou zeggen blijf liever van bmw en mercedes af.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).