Video: Maserati showt Alfieri en onthult Ghibli Zegna Edition

Auteur: , 13 Reacties

Maserati bracht geen schokkende concepten of nieuwe bolides mee naar Parijs, maar toch kunnen het niet laten eens wat uitgebreider te kijken naar de Ghibli Ermenegildo Zegna Edition en Alfieri Concept.

De designers van modehuis Ermenegildo Zegna namen eerder al de Quattroporte onder handen en dat is blijkbaar goed bevallen, want ook de Ghibli mocht bij de Italianen langs voor een luxe behandeling. Zegna koos bijvoorbeeld voor een tri-layer lak en 20-inch velgen, ontwikkeld in een eigen kleur. Daarnaast zien we allerlei duren leersoorten terug in het interieur.

Maserati geeft overigens aan dat de Zegna-uitvoering van de Ghibli nog niet helemaal af is, dus voor de officiële introductie verandert er mogelijk nog het een en ander. Datzelfde geldt natuurlijk voor de Alfieri, die in 2016 in definitieve vorm de weg op moet, maar nu nog als concept te zien was. Dat Maserati ook wat vertrouwde bolides showt in Parijs zie je in deze video op Autojunk.13 reacties

Heerlijk!
Übercool.
Ghibli, de ultieme sedan!
Mooi, maar eigenlijk had de basisversie al min of meer een uitmonstering als deze mogen hebben om ‘m af te zetten van de 300C en gezien de hogere prijsstelling tov de Duitsers.

Ik was toen de Ghibli geïntroduceerd werd best wel hoopvol en positief maar dat is lichtjes bekoeld nadat ik in verschillende reviews gezien heb hoeveel Chrysler 300C er inzit.

Ben benieuwd hoeveel pegels je moet neerleggen om dit Zegna pakketje erbij te krijgen om ‘m ‘op niveau’ te brengen.
Amg!!
Mooie kleur.
Supersexy zeg!
Erg mooi
Maserati!! Jezus wat schitterend!
Die zagato achterkant vind ik niks
Het blijven toch heerlijke wagens die Maserati’s!
Veel spannender dan die saaie duitse auto’s
@grandmasterb: Veel spannender dan die saaie Koreanen, Japanners, gekopieerde chinezen, prutserige Amerikanen….. ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).