Max Verstappen brengt je ook volgend jaar boodschappen

Auteur: , 17 Reacties

Max en Frits hebben een nieuwe deal in elkaar gehosseld.

Max

Een bekende supermarktketen met de naam van een bekende negentiende eeuwse olifant en Max Verstappen hebben hun persoonlijke sponsorcontract met een jaar verlengd. Max zal dus nog een minimaal één jaar extra te zien zijn in spotjes waarin hij boodschappen bezorgt bij Lieke en Bas of Golfjes in Audi A3’s verandert.

Supermarkt-eindbaas Frits van Eerd is zoals bekend fan van racen en van Max, die volgens hem zijn neus niet omhoog doet. De man heeft een behoorlijk grote autoverzameling, reed de Dakar-rally en heeft nu zijn zinnen gezet op meedoen aan de 24 uur van Le Mans. Eigenlijk moest het er dit jaar al van komen, maar Max’ pa blies dat avontuur af omdat hij liever zijn zoon wilde zien racen in Bakoe.

Hoeveel monnie gemoeid is met de deal is niet bekend. Wel is het misschien een tikje opvallend dat Max doorgaat met Jumbo, want alom wordt aangenomen dat de wereldmerken in de rij staan om hem te overladen met stacks. Maar goed, dat Max uiteindelijk Rik Smits gaat aflossen als de best betaalde Nederlandse sporter ooit lijkt toch slechts een kwestie van tijd te zijn, dus misschien kiest ‘ie nu nog even voor wat hij kent. Een beetje loyaliteit naar de sponsor die Max vanaf het begin van zijn single-seater loopbaan in 2014 ondersteunt is natuurlijk ook niet verkeerd.17 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Wie gaat die aflossen? ?
edit: thx, is gefixt
@ricksmits: een boomlange man die resideert in Indiana. Kon in zijn tijd behoorlijk goed uit de voeten als center voor de Indiana Pacers en versloeg samen met onder andere Reggie Miller ooit bijna de Bulls met Michael Jordan. Het ging echter mis in de laatste van zeven wedstrijden.

Ga je trouwens ooit naar de Indy 500 aangezien je er toch in de buurt woont?
@jaapiyo: hij is woonachtig in de V.S. Maar geniet als geboorteplaats ons eigen dorpje Eindhoven, helaas heb ik de oversteek nog niet mogen maken.
Afgelopen zondag was dhr Van Eert te gast bij RTL GP, de man gaf een leuk kijkje in hoe ea werkt. Terugkijktip.
Frits van Eerd was zondag te gast bij RTL GP Magazine om 18.00. Erg leuk interview! Terugkijken waard!

‘Een bekende supermarktketen met de kleur van een minder bekende jaren 80 Minardi’ ;)
@hamerhaai: Ik kwam op Pistonheads ook nog een topic tegen van de Minardi PS04B waar Frits van Eerd mee rijdt in de BOSS serie: http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?h=0&f=47&t=1626807&i=0
Max ..
De nieuwe Ricky Bobby ..
@lincoln: Talladega Nights. The Ballad of Ricky Bobby.. Wat een film.
@lincoln: En wie is dan de nieuwe Jean Girard? Carlos Sainz?
Iets in mij zegt dat dit gewoon goed en slim is. Een supermarkt als sponsor is gewoon lekker down to earth.
jumbo is een fijne club voor de NL racessport.
Die grote merk sponsoren komen wel hoor en dat woordje Jumbo uit NL frommelen ze dan wel ergens tussen.
Voor de Nederlandse markt is Jumbo dan ook een prima merk. Goede naamsbekendheid, goede spreiding door heel Nederland, en je spreekt heel Nederland aan, in plaats van een select groepje klanten zoals dat bij een duur horloge- of kledingmerk zo is.
@edge: Maar werkt de marketing ook zo? Bij zo’n duur horloge dat een coureur promoot koop je de pretentie van dezeflde levensstijl als de coureur.
Als ik bij de Jumbo boodschappen doe en met het karretje door de winkel race, als een ware Max Verstappen en daarbij af en toe een bejaarde afsnijd (doet Max immers ook) dan komt elke keer de filiaalleider en geeft me een filiaalverbod. Inmiddels mag ik geen Jumbo in een straal van 30km rond mijn woonplaats meer in. Dus ik vraag me af wat Jumbo wil bereiken met deze sponsoring?
Misschien is Jumbo wel te Nederlands… Maar hoe lang nog?
Hoe lang gaat het duren voor Frits een Belgische of Duitse supermarkt keten koopt? Of misschien UK expansie? Daar is Max ook erg Hot.
Jumbo (Frits van Eerd) en Exact software sponsoren Max en daarvoor vader Jos al veel langer.
Mooi toch? Wees blij dat er nog wat loyaliteit is in de topsport.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).