Max Verstappen gaat gigantische sloot geld verdienen

Auteur: , 48 Reacties

Maar dan ook echt een reusachtige hoeveelheid geld.

Marko

Eergisteren onthulde Liberty Media officieel de grote plannen die ze hebben om de Formule 1 vanaf 2021 weer spannend te maken. Op de redactie bestaan er wat gemixte gevoelens over het pakket aan maatregelen. Natuurlijk zijn we voorstanders van meer close racing en een sport waarin de coureur het verschil kan maken. Aan de andere kant zijn we wel een beetje bang dat de geest van de sport aangetast kan worden door verregaande standaardisatie van onderdelen. En het oprukkende communisme in de vorm van een budget cap is ook wel zorgwekkend.

Iemand die zich echter geen zorgen hoeft te maken over het laatste is Max Verstappen. Hij glipt als coureur vliegensvlug door de mazen van het budgetplafond, want de salarissen van de coureurs (evenals die van de top-3 medewerkers van de teams) worden buiten beschouwing gelaten binnen de regels van het budget cap. Sterker nog; niet alleen hoeft Max dus niks in te leveren, Helmut Marko denkt dat Max zelfs een slaatje kan slaan uit de nieuwe zunigheid van de F1, zo laat hij weten aan Auto Motor und Sport.

Immers, als de regels hun beoogde doel volbrengen, dan zitten de teams qua snelheid in 2021 een stuk dichter bij elkaar dan nu het geval is. In plaats van de auto die het verschil maakt, wordt de coureur dus weer belangrijker voor het eindresultaat. Koppel je dat aan het feit dat sommige teams potentieel een bak geld over hebben ten opzichte van wat ze nu uitgeven (aangenomen dat de F1 ongeveer hetzelfde blijft opbrengen als nu), dan hoef je geen Einstein te heten om te bedenken dat de allerbesten een blanco cheque kunnen vragen. Marko denkt zelf dat Max Verstappen daardoor in 2021 zo’n 50 miljoen kan en gaat eisen.

Lekker hoor. Daar moeten wij toch al snel enkele miljoenen Max-artikelen voor schrijven. Hopelijk wisselt Max nog vaak van vriendin…of van sokken ofzo…48 reacties

Dussss…als diegene die de cheques regelt het al zegt…lekker gemakkelijk onderhandelen wordt dat…ze zijn echt bang om hem te verliezen dus.
@maartenoosterbaan: ik snap echt niet waarom ze bang zijn om Max te verliezen, Max is namelijk een van de slechtste coureurs ooit.
@mikje90: Max is met 28 podiums en 7 overwinningen,inderdaad één van de slechtste coureurs ooit in de F1 ja.
@scalemaster: de troll niet voeren svp 😊
@mikje90: Ik dacht altijd dat jij dat was.
@berlinetta: ik dacht altijd dat Michael Schumacher en Lewis Hamilton de slechtsten ooit waren…..who knew!
@mikje90: Jij hebt waarschijnlijk de GP van Brasilie 2016 niet gezien.
@vwaudiporsche: ik denk dat niemand die kent..
Ik gun het hem wel hoor. Max kan pas op 67 jarige leeftijd met pensioen gaan mocht hij weer permanent in Nederland gaan wonen. Ik verwacht dat hij nog tot z’n 47ste jaar actief kan zijn in de F1,5. Alles wat hij als aanvullend pensioen kan binnenharken is meegenomen. Hopelijk blijft hij heel lang gezond.
@iphonistvongates: met 50 miljoen hoef je niet te wachten tot je 67 bent.
@katoenboer: Dick Advocaat is 72 en wat zal die verdienen? Gaat nu ook weer aan de slag
@hehe: zeker, maar dat is omdat hij het blijkbaar leuk vind om te werken. Neemt niet weg dat hij dan tot zijn 67ste moet wachten voordat hij met pensioen kan.
@katoenboer: ik bedoel dat hij allang al met pensioen had kunnen gaan. Neemt niet weg dat hij dan niet tot zijn 67ste moet wachten voordat hij met pensioen kan.
@katoenboer: ga er niet zo serieus op in.
En hoeveel daarvan gaat er naar de Nederlandse staat? Nul komma nul. Belasting betalen is alleen iets voor het klootjesvolk, Max ontwijkt liever lekker de belasting door in Monaco te gaan wonen. Maar wel lekker met dat Nederlandse vlaggetje blijven rijden he Maxie!
@theracingelf: jaloers?
@theracingelf: slim toch? Kunnen wij nog wat van leren.
@theracingelf: pff een ieder hier zou in zijn plaats hetzelfde doen. Wat een BS.
@theracingelf: ja want jij zou dus echt in Nederland gaan wonen om GEEN belasting te ontwijken. Van mij part rijdt die met de Turkse vlag, who CARES. Altijd dat gezeur van die Nederlandsers… wees blij dat hij je land vertegenwoordigd.
@mijnporsche: Ik ben daar helemaal niet blij mee. Ik vind het eerder gênant om dat hautaine kereltje zichzelf (en daarmee heel Nederland) iedere keer voor schut te zien zetten. Ik zou het een pré vinden als hij voor Monaco of België uit zou komen.
Gênant zelfs. 😂 🤣 Leven is zwaar hè. Gelukkig zijn er mensen die er wel plezier aan beleven. Ik persoonlijk vind mensen gênant die alleen maar kunnen negatief kunnen mekkeren. Dan denk ik: wat maak je je toch druk weer. Neem anders even een Red Bull… 😂
@drdre1: Ja, dat goedje werkt lekker rustgevend voor lichaam en geest. Zegt men…..
@mijnporsche: als je trots op je land bent…moet je ook bijdragen en dat is dus belasting betalen….
@maartenoosterbaan: Max heeft al meerdermalen aangegeven zich meer een Belg te voelen dan een Neërlander…
@c4seum: Het zit precies andersom hoor….daarom rijdt hij juist onder NL racelicentie en dus NL vlag…want ja hij is een groot deel in België opgegroeid en inderdaad Belgische moeder….dus als hij zich echt zo gevoeld had dan had hij gewoon voor NL gereden….zie formule1nieuws PUNT nl/modules/news&storyid=41217
@mijnporsche: zou wel raar zijn, een F1 auto met een tütür.
@theracingelf: hij heeft nog gelijk ook
@theracingelf: je hebt zeker een punt. Eigenlijk heb je gewoon gelijk.
@theracingelf: Ik kan me inmiddels ook wel meer redenen bedenken waarom je Nederland zou willen verlaten..
@theracingelf: Is het heel netjes? Nee. Maar het is wel legaal en verdomd slim. Zou jij zelf die 52% van 50 miljoen euro per jaar wel afdragen?
@edge: je gedachtengang slaat nergens op. Waarom zou iemand die modaal verdient wel braaf z’n belastingcentjes moeten betalen en iemand met een flink kapitaal niet. We profiteren allemaal van de welvaartsstaat waar we in leven, welke drijft op het feit dat de sterkste schouders de zwaarste kasten dragen. Enige dat Verstappen wel kan gebruiken is dat hij feitelijk nooit inwoners is geweest van Nederland en zijn inkomen ook feitelijk nooit in Nederland genoten heeft. Maar daar rep je niet over.
@poes: leg me dan eerst maar eens uit waarom Verstappen niet zelf uit mag maken waar hij gaat wonen en zijn belasting gaat betalen?
@theracingelf: stoptober is je zwaar gevallen hè? Maar we zijn al 2 dagen in november dus steek gerust je saffie weer op…
@theracingelf: werk jij bij de belastingdienst?
@theracingelf: hij woont in Monaco
@theracingelf: moet iedereen doen. Is er geen geld meer voor linkse hobby’s.
@theracingelf: jij vraagt ook geen belasting terug zeker?
Verstappen ging ook wereldkampioen worden, maar tot nader order is het een over het paard getild roepertje.
@johnwaters: volgens mij heeft hij zelf niet geroepen dat hij wereldkampioen gaat worden en je kan niet ontkennen dat hij succesvoller is dan dat jij dat bent. Jij moet het doen met een beetje anoniem roepen op één of ander blogje.
‘ Lekker hoor. Daar moeten wij toch al snel enkele miljoenen Max-artikelen voor schrijven. Hopelijk wisselt Max nog vaak van vriendin…of van sokken ofzo…’

Dat is toch al lang gelukt?
Wat doet die man precies, buiten gruwelijk slap ouwehoeren en verwachtingen scheppen bij mensen die hem nog niet lang genoeg kennen?
Ik vond t juist altijd wel mooi dat er een verschil zat ik de auto’s. Dit promootte innovatie.
CLK AMG DTM

100 van gebouwd

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=278592293&utm_source=com.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboard&utm_medium=ios

Mercedes-Benz CLK DTM AMG Cabriolet
First Registration: 03/2006
Mileage: 4.970 km

Price: € 311.900
@dirkiii: oeps die moest bij het autoblog advies artikel 🤣
@dirkiii: Lol! :-)
Is er een soort klachten formulier tegen het niveau van de auteur. Hoe oud is Jaapyo? 13?
Kom op jongens dit is echt een grote aanfluiting voor Autoblog.
Die zit er warmpjes bij in het toch al warme Monaco dus.
Ben benieuwd wat voor leeghoofd mokkel(s) Max ooit aan zijn zijde zal hebben. Ws type golddigging en lekker laag(je) IQ en make-up.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).