Max Verstappen is bijna jarig, dit krijgt hij cadeau

Auteur: , 13 Reacties

Jarig zijn tijdens een GP-weekend, altijd leuk!

Max Verstappen

Eén-en-twintig jaar: de leeftijd waarop je in de VS alcohol kunt kopen en volgens velen de leeftijd waarop je écht uit je tienerjaren bent. Het is tevens het aantal levensjaren wat Max Verstappen komende zondag achter de rug heeft. Tijdens de GP van Rusland op 30 september 2018 is Max jarig. Natuurlijk staat hij zondag op en komt hij binnen met slingers en taart. Zelfs al beschikt Max over vrij veel geld voor een 21-jarige en kan hij zichzelf al vrij veel dingen cadeau doen, maar er zijn toch een paar presentjes voor Max die al klaar liggen.

Daniel Ricciardo geeft hem een overwinning. Maar dan anders: DR3 zal niet zijn gaspedaal minder diep intrappen zodat Max de overwinning pakt. Nee, Daniel Ricciardo gaat zelf de race winnen. En zijn overwinning wordt opgedragen aan Max. Dan hopen we dat dit jaar anders is dan 2017 en dat Ricciardo überhaupt finisht. Zijn tweede cadeautje is van de FIA, wat we eigenlijk al verwachtten. Een gridstraf.

Red Bull heeft namelijk wat problemen met de Spec C motor. Als resultaat worden Spec B motoren gebruikt voor de Russische GP. Die motoren overschrijden de onderdelenlimiet, dus krijgen zowel Max als Daniel per definitie een gridstraf. Zo wordt het voor beide heren lastig om te winnen en Max het weekend te geven wat hij verdient.

Overigens was Max vorig jaar ook jarig tijdens een GP-weekend, die van Maleisië. Dat liep goed af, dus laten we hopen dat zo’n prestatie voor herhaling vatbaar is. Of dat Daniel Ricciardo het doet en zijn overwinning ‘overspeelt’ aan Max, ook leuk. Met de gridstraf voor de jongens gaat dat echter nog een opgave worden.13 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
We gaan het meemaken. Hoop dat Max blij is met die chick die uit de taart komt…
@venividivici: Rusland! Hier zijn wel gewoon gridgirls en pitspoezen toch?
@kvgorp: geloof het wel ja.
via Android app
Wat een vreemd artikel.
@stfu: dat is een heel treffende reactie
@stfu: je bent zelf een vreemd artikel
De overwinning in Maleisië vorig jaar was een kadootje van Hamilton.
-edit: nutteloze bijdrage-
Al een paar keer gevraagd door andere maar volgens mij nog niet beantwoord. Nu ze een nieuwe spec B motor er in lepelen wordt die dan deel van de pool en kunnen ze ‘stafpuntenloos’ terug wisselen tussen deze en de Spec C motor?
@sketcher: Ja, als ze geen extra onderdelen hoeven te verwisselen inderdaad wel.
@kilum: Dank
Waarom moet ik bij de thumbnail op mobiel, in het overzicht, denken aan de jaren 40?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).