Max Verstappen slaapt in Center Parcs tijdens het GP-weekend?

Auteur: , 41 Reacties

Hij is zo lekker gewoon gebleven.

Dít is de (voorlopige) datum van de Dutch Grand Prix

Hotel? Trivago. Dutch GP? Center Parcs. Misschien dat dit het idee was van de organisatie. De Gemeente Zandvoort (en de omliggende gemeenten) kunnen topdrukte verwachten tijdens het weekend van de Nederlandse Grand Prix volgend jaar. De voorlopige datum ligt op 3 mei 2020. Deze datum zal later nog door de FIA officieel bevestigd gaan worden.

Internationale gasten zullen een slaapplek moeten vinden in Zandvoort, Haarlem, Amsterdam of elders in de buurt. In Zandvoort zelf zal het voor gewone bezoekers onmogelijk worden om nu nog een slaapplek te regelen. F1-teams hebben de datum van het F1-weekend natuurlijk eerder gehoord en konden zo vroegtijdig accommodaties bezoeken.

Volgens Hart van Nederland zullen teams gebruik gaan maken van Center Parcs Zandvoort. Dat heeft de organisatie van de Dutch Grand Prix bevestigd tegenover het nieuwsprogramma. Welke teams er gaan slapen is niet bekend. Het park bestaat uit 450 vakantiehuisjes en 114 hotelkamers. Rond de data van het F1-weekend is Center Parcs volledig volgeboekt. Het park gaat overigens reeds gemaakte boekingen van vakantiegangers niet annuleren. De bezoekers hebben dus zomaar de kans iemand van de F1 tegen het lijf te lopen. Of het nu iemand van de organisatie, iemand van een team of misschien wel een coureur is. Daar willen Gerda en Jan natuurlijk wel mee op de foto..41 reacties

Is de zomervakantie / komkommer tijd nog niet voorbij?
@gertjan2012: Alle Gerda’s (met kortpittig kapsel en kwabben onder de armen) en Jan (met z’n oververmoeide arbeidershoofd) slikken dit natuurlijk als zoete koek, die zijn nu een plan van aanpak aan het opstellen met looproutes en hoeveel powerbanks ze mee moeten nemen voor die 100en foto’s die ze gaan schieten.
@gertjan2012: Dat is niet per se datum afhankelijk. Mocht je iets leuks hebben gezien, stuur je tip dan naar [email protected] ;)
@willeme: was niet eens zozeer een verwijt naar Autoblog, maar meer op de showbizz programma’s die nu meeliften op de populariteit van Formule 1, en dus ook dit “non-nieuws” gaan melden.
Nou, hoop dat ze die aftandse grijze zooi huisjes met hun doorgelegen bedden wel kunnen verdragen. Ik denk dat Zandvoort wel zo’n beetje de meest deprimerende Center Parcs van Nederland heeft.
@OverSoft: ik ben pas in de Huttenheugte geweest: nou die strijdt mee voor die deprimerende titel. Zeldzaam
@peke: staat bij het personeel van Centerparcs ook bekent als Kvttenvreugde…
@pomoek: Als er lelijke huisjes en een verouderd zwemparadijs zijn moet het vakantieplezier op een ander vlak liggen. Fijn dat Center Parcs hierin wel voor ziet.
@peke: geweldig ……
Als kind er geweest toen het net 4 maanden open was……
Bij de bouw al deprimerend vrees ik 😭😭
@peke: vroeger was het leuk. Nu is het oud en verpauperd. Bijv landal Eiffel is vernieuwd etc
@oversoft: Nu is Zandvoort zelf ook niet het voorbeeld van levensvreugde. De Sovjets zouden trots zijn op de bouwstijl daar.
@berlinetta: Eens, wat dat betreft past die grijze gasbetonblok bouwstijl van Centerparcs daar perfect in.
@oversoft: Zijn er nog wel mooie centerparcs parken te vinden? Volgens mij voeren ze sinds 1987 geen onderhoud meer uit in die parken.
@hiostu: Goed punt. Maar de bouwstijl alleen al is een van de ergste, maar er zullen er vast meer zijn die in die “hang-me-maar-op” stijl zijn gebouwd. (Ik kom zelden bij die overpriced parken in Nederland)
@hiostu: beekse bergen moet je eens heen. Echt mooie huisjes
Haha gewoon een knap hotel waarvan Centerparcs de sponsor is. Henk en Gerda gaan echt niet samen met Lewis in de kampwinkel staan….
Zandvoort is historisch. Centerparks ook. Wat wil je nog meer?
@troljedemoeder: ach, een beetje stijl en klasse kan geen kwaad
@troljedemoeder: Koos Konijn, Bollo de Beer of een andere psycho in een pluche pak
@escort77: als dat je fetish is, prima hoor
Vind het maar triest eigenlijk dat Zandvoort het F1 circus niets beters te bieden heeft dan CenterParcs. Begrijp me niet verkeerd ik ga graag naar het circuit, als het een beetje meezit a.s. zondag zelfs, maar Zandvoort in nou niet bepaald het meest geslaagde visitekaartje voor Nederland.
@densk: troosteloos is het inderdaad, net als Scheveningen .. nooit wat geweest.
Noordwijk en Zeeuwse kust zijn imo beter.
@bischero: Scheveningen is anders de laatste jaren best flink opgeknapt.
@mashell: ben er recent nog geweest, maar achter de boulevard is het nog altijd om te janken. Of ik mis iets of mijn voorkeuren zijn afwijkend.
@bischero: alle hotels in Noordwijk zitten vol voor die periode, dus……
@lekkerlinksrijden: dus wat? Schrijf gewoon zelf de conclusie.

Hotels zitten voor het gepeupel vol, als max daar wil slapen en jij hebt een kamer geboekt wordt je netjes gebeld en sorry sorry sorry, we zien net dat we dubbel geboekt hebben.

Of dacht je serieus dat het anders werkt? 😂
@bischero: dat is dus precies wat ik bedoel, de hotels in Noordwijk zitten vol met mensen van de F1 teams, ziet er een stuk beter uit dan Zandvoort en Scheveningen samen, dus……..
@lekkerlinksrijden: Yup. Hotels van oranje en huis ter duin. En dan gewoon met de red bull boot naar zandvoort
@bischero: het deel rond de boulevard is flink opgeknapt maar ze zijn er inderdaad nog niet. De bebouwing aan de Nederlandse kust, dankzij de klimaatverbetering steeds interessanter voor toerisme, kan inderdaad nog steeds wel een grondige renovatie gebruiken.
@bischero: noordwijk ook nog regelmatig dikke wagens te spotten
De teams misschien, maar de rijders en leiding slapen gewoon lekker in een hotel en dan per scooter of heli naar het circuitpark.

Wel slimme marketing voor CP. Relevant en groot bereik. Hebben ze nodig ook 🙄
Ik zie lil lewis al met kleine kinderen en dikke ouders van de wildwaterbaan gaan
@janmetdelangeachternaam: dat doet het wel goed op Instagram.
@mashell: fantastisch publiek in het zwemparadijs, volgens Lewis
CP grenst aan het CP. cnap het wel
Ik heb een kaartje via CenterParcs, iedereen op CP kon er eentje aanschaffen. Ben benieuwd, als de rijders er ook slapen is het dubbel feest voor de helft van het geld 😆😆
Als het Assen was geworden hadden ze dus op de Huttenfluttenkuttehoogte gezeten😅
Welnee joh, die vliegen met de helicopter gewoon naar Noordwijk. Alle vips deden dat tijdens de Jumbo Racedagen ook.
@carlover12: Als die stikstof problematiek verdere vluchten van helicopters onmogelijk maakt dan maken die vips toch gewoon een lekkere strandwandeling van 13 kilometer?
Is het probleem dat de motorhome van Lewis niet onder t tunneltje door past ook meteen opgelost
@drdrift: bij Bos Uit is ook nog een ingang. Dus dat mag geen belemmering zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).