MEC maakt de Mercedes-AMG C63-S helemaal af

Auteur: , 18 Reacties

Soms maken extra details een auto gewoon fraaier. MEC-Design pakt de handschoen op bij deze C63-S van Mercedes-AMG.

Iets minder zakelijk en een stukkie sportiever. Dat had de Duitse tuner waarschijnlijk voor ogen bij deze C63-S sedan. Het is ze nog gelukt ook. Waar we eerder schreven over tranentrekkende creaties, zien we nu eindelijk wel een netvlies-vriendelijk product van de tuner.

De powersedan kreeg enkele subtiele wijzigingen. Zo rolt de Merc op fraaie 20 inch wielen en staat de C63 net even wat dichter naar de grond toe. Het gedempte uitlaatgeluid is niet meer dankzij een ander uitlaatsysteem. De 4.0 twinturbo V8 werd met rust gelaten. Met 510 pk, 700 Nm en een sprint naar de honderd in vier tellen kom je immers weinig tekort.

Is de MEC C63-S toch wat te gewoontjes voor je? Geen paniek. Je kunt ook terecht bij Carlsson of Brabus.18 reacties

Over het algemeen mooie details maar de velgen doen me niks…
De velgen vind ik niet mooi en een maatje te groot. Voor de rest best prima gedaan. Even een ander kleurtje in plaats van leasegrijs en je hebt er een toffe auto aan.
Niet helemaal, zou toch andere velgen monteren
Het is maar wat je wilt uitstralen..
Erg lelijk
Wat is er dan aan veranderd??? Ik zie het niet goed.. Juist de velgen..!!
Wel erg subtiel en wat moet dit allemaal kosten?
Die wielen en op welke manier ze eronder zitten 😳, vre-se-lijk. Een heel fout, kamp design, te groot, verkeerde ET waarde…alles is gewoon fout aan deze set.
Niet erg geslaagd in mijn ogen. Velgen zijn niet zo mooi en te groot. De auto ligt te laag, het lijkt een beetje alsof de vering kapot is. Alleen het uitlaatsysteem zal wel leuk klinken. Vind het vooral fraai dat het uitlaatsysteem er hetzelfde uit ziet als het origineel en dat het geen overdreven orgel is.
@berlinetta: die “uitlaatjes” zijn bij de C klasse bumper inzet stukken. Die zitten dus gewoon vast aan de bumper.
@cpp1: Ik bedoel inderdaad de sierstukken ;) De echte uitlaat zit ergens weggemoffeld zoals bij bijna alle automerken tegenwoordig.
Ik vind het mooi. Wel even de velgen in 1 kleur spuiten.
Nou, doe mij dan toch maar een gewone C 63 S. Dit is iets voor een voetballertje van 18 of 19. Zo eentje die net zijn eerste profcontract heeft getekend, waardoor hij wel geld heeft voor de velgen maar nog even moet door sparen om all-in te gaan en met een wanstaltige bodykit en picknicktafel op de achterklep.
Wat een ontzettend lelijke wielen, verder niets aangepast toch? Alle powersedans, M, AMG, of RS zouden van mij alleen een akrapovic systeempje krijgen. Verder handjes thuis.
Ik wil er een met V8
@730ld: je verwart deze met een M3, deze heeft ‘gewoon’ een V8 ;)
Mooi, maar wel met andere velgen
Verschrikkelijk mooie auto met verschrikkelijk lelijke wielen. Vandaag in een nieuwe E gereden. Tekort om echt te voelen maar wat is het dashboard in het echt mooi. Wat een display.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).