Mercedes GLE coupé is te heet in Delft

Auteur: , 32 Reacties

Krijg je met zo'n sportief aflopende daklijn op een dikke SUV, gaan ze zich ook meteen gedragen als een echte supercar.

Merc

De GLE coupé (rijtest) mag dan een schaamteloze kopie van de BMW X6 zijn, een dikke bak is het wel. Dat geldt zeker voor het exemplaar dat afgelopen nacht affikte aan de Van Paassenkade in Delft. De eigenaar van de auto heeft bij het samenstellen van zijn bolide het geijkte pad gelaten voor wat het is. In plaats daarvan koos hij voor een matte gouden wrap en swekkerige details zoals een klein geel streepje in de zwarte velgen en een zwart gemaakt logo op de neus. Het zal niet iedereen’s smaak zijn, maar hoe dan ook moet je beschikken over een gezonde dosis autoliefde om aan dit soort uiterlijke verfraaiing te beginnen.

Zodoende is het nog pijnlijker als zo’n geliefkoosd object in de hens wordt gestoken en grotendeels in vlammen op gaat. Helaas is dat precies wat hier lijkt te zijn gebeurt, hoewel de politie geen voorbarige uitspraken wil doen over de oorzaak van de brand. Zeker is wel dat enkele dagen geleden in dezelfde buurt ook al een bestelbusje in vlammen opging.

Volgens District8 was de eigenaar van de auto zwaar aangeslagen door het incident, waar we ons iets bij kunnen voorstellen. Een naastgelegen huis werd ook beschadigd door de brand. Ellende alom dus, maar gelukkig hebben we de foto’s nog, op autojunk. Tenminste, volgens ons gaat het om deze GLE 350 met AMG goodies, of het moet een dubbelganger zijn. Hoe de Merc eruit zag in betere tijden check je als je op het plaatje hieronder klikt, of HIER en DAAR.

gle32 reacties

Zonde, was een gave om te zien aan de hand van de laatste foto waar die nog in goede staat is
Tja dat krijg je ervan als je een auto heter probeert te maken dan hij is.
@thowmas97: Wel heel erg heet zo, met al die rookwolken die erafkomen.
Je kan zo’n GLE haten of liefhebben maar zo te zien was de eigenaar er wel trots op. Spijtig om dan je wagen zo terug te vinden..
@misterdrogba: Inderdaad. Mensen die nu reageren met “weer een lelijke Benz minder” vergeten dat het hier wel gaat om een liefhebber die z’n GLE op zo’n manier kwijtraakt…
@romeoalfa: precies. De lelijkheid van de auto moet je afreageren op Mercedes, niet op de kopers.
Triest voor de eigenaar. Maar een aanwinst voor het straatbeeld. Wat is zo’n ding lelijk zeg! En helemaal met een pauper wrap en treeplanken van een Mack.
Dit is hoogst waarschijnlijk het werk van de geradicaliseerde tak van de smaakpolitie. Die gasten nemen hun werk bloedserieus en kennen geen genade. De tijd dat ze je nog waarschuwden en vriendelijk doch dringend verzochten al die meuk van je waggie te verwijderen is voorbij.
Of het nu smaakvol is gedaan of niet, een liefhebber die op deze manier z’n bolide aantreft, dat is altijd vervelend.
Tja, of je hem nou mooi vindt of niet, dit gun je niemand. Laten we hopen voor de man dat de dader gepakt wordt en hij van zijn verzekering genoeg geld krijgt uitgekeerd om een nieuwe droomauto te kopen.
Triest voor de eigenaar maar winst voor de mensen met smaak.

Verder: bel Greenpeace! Iedereen moet met zijn poten van de walvissen afblijven! ;-)
@w0o0dy: bij nadere beschouwing lijkt het hier om een https://goo.gl/images/jOhGql
te gaan..
@w0o0dy: er zit inderdaad een coupé lijn op
Fijn om via Autoblog achter het lokale nieuws te komen. Dit is blijkbaar twee blokken van mij vandaan gebeurd. Ik heb hier echter geen rookwolken zien staan, maar dat wel komen door de mist/sneeuw. Wel spijtig voor de eigenaar.
Dit is echt verschrikkelijk triest en zielig… Zwaar lullig voor de eigenaar… Hoop dat ‘ie er gauw overheen is en een nieuwe mag uitzoeken. En er een airsoftpistool bij krijgt.
Ik hoop dat hij goed verzekerd is en van het geld een mooie E-klasse uitzoekt!
Zucht. Blijf er vanaf of zou de eigenaar toch liever een mooiere auto gehad willen hebben en heeft hij hem voor de verzekering in de fik gezet?
Zit je een beetje op autoblog rond te neuzen, kom je erachter dat dit 600m van je huis is gebeurd… Zal mijn 205je maar niet goud wrappen dan
Komt van JD Customs, dikke wagen! Werkt het carspot gedeelte bij jullie wel? Ik krijg een melding dat mijn internet moet controleren, terwijl fat gewoon werkt..
@db14: het Autojunk gedeelte doet het ook niet bij mij in de app
@db14: mobiel ja. Maar Android app (S6 Edge) nee. App zegt geen foto’s gevonden.
@toyotafortuner @2wheeler oke, dan ben ik niet alleen!
@db14: daar gedeelte hier ook niet, op iOS. Zegt dat ik mijn verbinding moet checken…
het was zeker iemand die dacht dat de auto echt van goud was. en met die gedacht ging hij het ff smelten en omtoveren tot een goudstaaf of iets..
jammer
Lijk meer geel dan matgoud. Staat hem wel goed eigenlijk.
Zonde van de wrap ..
Zo mooi op die eerste foto. Echt, wauw
Deze is toch van eljero elia
@breraa: heb deze een keer zien rijden in den Haag met een blonde dame (netjes gezegd)

Wat zetten die zichzelf voor schut. Ramen open, standje 100 met rapmuziek en dan gas rem gas rem door de winkelstraat.

Dus misschien naast een nieuwe auto ook een nieuwe vriendin
@breraa: wie???
Beslist mooier dan een X6.
Eerste eigenaar en dus waarschijnlijk tegen nieuwwaarde verzekerd. Eigenaar heeft niks te klagen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).