Mercedes S65 AMG: Yakuza-slee Deluxe

Auteur: , 24 Reacties

De overtreffende trap van luxe personenvervoer, dat is deze AMG met 12 cilinders. De bestuurder van deze S65 AMG heeft maar liefst 630 pk en 1.000 Nm tot zijn beschikking.

Mercedes S65 AMG

Met de komst van een nieuwe generatie S-Klasse moeten er natuurlijk ook een 63 en 65 AMG komen. De S63 was er al, en deze S65 maakt het W222-AMG-duo compleet.

Qua vermogen is er niets gewijzigd ten opzichte van de vorige S65, maar wel zijn er tal van efficiencymaatregelen genomen om de grote slee wat zuiniger te laten zijn, waarvan de belangrijkste het inwisselen van de oude 5-traps automaat voor een 7-trapsexemplaar is.

Dit heeft in landen met een belastingklimaat als het onze een gunstig effect op de aanschafprijs, en ook als vermogend persoon kan het geen kwaad op de kleintjes te letten natuurlijk. De S-Klasse die (voorlopig) bovenaan de apenrots staat debuteert zowel in LA als Tokyo, wij hebben foto’s uit de Japanse hoofdstad.
24 reacties

In het echt is ie supergaaf
@r32turbo: Gelukkig, ik vond hem op de foto’s zo 13 in een dozijn.
Begin de W222 S steeds mooier te vinden! Als S65 al helemaal! Kijk er al naar uit om de S63/S65 te kunnen spotten.
@toyotafortuner: mee eens. Ben erg benieuwd in het echt !
@toyotafortuner: same here!
Lijkt me toch niet lekker om achterin te zitten als de chauffeur aan het spelen is….Met andere woorden ; nutteloos¨. Doe maar een gewone S.
De afschrijving-express is weer gearriveerd.
Zeer strakke en brute limousine, hier kan je idd in gezien worden als Yakuza Baas. Ik vind alleen het stuur er een beetje dodgy uitzien met die verdikking onderaan.
Ik ben altijd benieuwd naar de ‘actieradius’ van zo’n ding. Lijkt me dat je niet even lekker op wintersport gaat, aangezien je nogal vaak bij de pomp zal staan vermoed ik.
@audifiel: zeg dan nix
Is de S65 niet alleen leverbaar als V222?
Hij is mooi, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de W221 S65 AMG toch wat meer statiger en agressiever vind ogen. Ik zou persoonlijk meer leunen richting de S600.
TOP!
Nu nog de Black series! De vorige is echt prachtig namelijk.
@a3aan: ¿Qué ?
@a3aan: Tuurlijk, alles is prachtig in je eigen fantasie.
Wat zou ik graag eens een keer in die bak willen rijden zeg!
S500.. Alles daarboven is S onwaardig…
@spylegion: En de S600 dan? V12 past volgens mij nog beter bij zo’n slee.
Ik blijf nog steeds hopen op een 4matic versie van de S65AMG. Het moet kunnen, in de G kan het ook en die aandrijflijn moet meer gewicht dragen. +30pk en 100Nm ofzo. Dan lach je helemaal elke sportwagen van de weg in de sprint. Zou zoiets echt nog een keer willen. Hopen dat de prijzen van de vorige nu als een raket gaan dalen. Liefst dan een CL.
@E34M5Touring:

Voor zover ik weet is 4Matic op verzoek bij AMG mogelijk, al zal je er denkelijk redelijk mogen voor dokken.
Benieuwd wat brabus mee gaat doen s63amg 850pk s65amg hoevel pk dan brabus ??
@smoker666: Denkelijk is Brabus bezig met een doorontwikkeling naar de dragracerij, en vermoed ik dat het 1.000 PK gaat worden.

En van de Brabus 850 6.0 Biturbo “iBusiness, weet ik de prijs persoonlijk al : http://www.autoblog.nl/nieuws/brabus-ibusiness-s-klasse-laagvlieger-61613 , daar kun je ook een Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase ‘Bespoke mee kopen.

Mensen die kapitaal krachtig zijn, hebben er minstens 15 tot 20 exemplaren van, van dit soort exclusiviteit.
Zelf hoop ik hem over enige tijd te kunnen bestellen . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).