Mierda! Geen Max Verstappen versus Maldonator in 2017

Auteur: , 11 Reacties

Tenminste, dat weten we bíjna helemaal zeker.

Crash

De kansen van de guitige Venezolaan om een glorieuze terugkeer te maken in de pitstraat vallen of staan namelijk bij het formaat van de zak geld die hij kan meebrengen via oliebedrijf PDVSA. Tenminste, als we ervan uitgaan dat Pastor er niet direct in slaagt een andere geldbron aan te boren. Helaas voor Pastor bevindt het onder wijlen Hugo Chavez genationaliseerde oliebedrijf zich in zwaar weer.

Chavez liet een linkse wind door het Zuid-Amerikaanse land waaien en vond dat de enorme bodemschatten aan het gehele volk toehoorde in plaats van een kleine elite. Daarom werd onder zijn bezielende leiding ’s lands oliemaatschappij geconfisqueerd door de staat. Een beslissing die direct al leidde tot de nodige problemen, daar de nieuwe mensen die aangesteld waren om het bedrijf te runnen geen kaas gegeten hadden van hoe je zoiets moet aanpakken. Wat ze wel goed konden was Pastor een zak geld meegeven om te gaan racen bij de teams van Williams en Lotus.

Helaas voor heel Venezuela, PDVSA en uiteindelijk nu ook voor Pastor blijkt dat de nieuwe bedrijfsleiders wel degelijk over meerdere talenten beschikten. Onder leiding van Rafael Ramirez is er namelijk naar verluidt maar liefst elf miljard Dollar verdonkeremaand bij het bedrijf. Doet ‘ie handig.

PDVSA kampt onder andere hierdoor nu met een dikke schuld. Sommigen reppen zelfs al over een mogelijk bankroet als een reddingsplan voor het noodlijdende bedrijf faalt. Gezien deze problemen wagen we te betwijfelen of Pastor nog een keer kan rekenen op een juten zak met een miljoen of dertig erin.

Daar de teams waarschijnlijk niet staan te springen om de GP-winnaar een contract aan te bieden zonder smeermiddel, durven wij ‘m wel aan: in de F1 zien we Pastor niet terug op de baan. Eindeloos jammer in mijn ogen, want wat was het mooi geweest om Max op het scherpst van de snede te zien knokken met de Maldonator. Voor Maldo zal het nu vrijwel zeker blijven bij die ene mooie dag in Spanje. Max kan aan zijn eigen overwinning in Catalunya hopelijk nog wél een paar pokalen toevoegen.

Image-Credit: DidPastorCrash via Twitter11 reacties

Ik weet niet of Max mooie duels zou uitvechten met Pastor, waag het te betwijfelen. Max is de betere coureur en rijdt sowieso in een snellere auto aangezien Pastor nooit bij een topteam terecht zou komen. Maar jammer? Ja, hij zorgde toch altijd wel voor actie op de baan.
Verstappen heeft al een paar bekertjes meer dan Maldonado (voor plaats 2 en 3 krijg je ook een bokaal).
Jammer, heb met de verschillende memes van zijn crashes goed kunnen lachen.
Nu heeft http://hasmaldonadocrashedtoday.com ook geen betekenis.
Zonder pastor is er ook genoeg actie op de baan
Ach, hopelijk gevechten tussen LH en MV in 2017!
Niks mis met het artikel. Het is echter niet nodig om hier weer max Verstappen bij te gaan halen. Zonder had ik het ook gelezen
Maldonado gun ik wel een stoeltje in de F1. Prachtige compilaties van gezien, ook geniaal hoe hij al driftend op het rechte stuk z’n auto naast Verstappen zette (die zich verremde).
@opgooier: Oostenrijk ’15?
*bokalen… Maar goed dat die stuntpiloot niet meer terug komt.
Genoeg jong talent in aantocht – hopelijk ook met gevulde sponsors, ik zal de beste man niet missen op de baan.
Wat is een pokaal?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).