Model S vat vlam in Toronto, Bieber ontkent betrokkenheid

Auteur: , 20 Reacties

Terwijl het aandeel TSLA op de NASDAQ tegen de 200 USD aanhikt blijven incidentele Model S-brandjes de EV-maker achtervolgen. De laatste hete Model S ontbrandde in een parkeergarage in het Canadese Toronto.

Teslabrand Toronto

Veel is niet bekend over het incident, Businessinsider meldt dat de eignaar zijn Model S in een parkeergarage zette, deze NIET aan de lader koppelde, maar toch moest toezien hoe de vlammen zich aan zijn auto vergrepen.

In een reactie liet Tesla USA het volgende weten:

“The Model S continues to have the best safety track record of any vehicle in the world,” Tesla said in a statement. “In this particular case, we don’t yet know the precise cause, but have definitively determined that it did not originate in the battery, the charging system, the adapter or the electrical receptacle, as these components were untouched by the fire.”

Tesla’s CEO Elon Musk, onlangs in Amsterdam aanwezig, liet zich eerder ontvallen dat een conventionele auto vijf keer meer kans maakt in brand te vliegen dan een Model S. Wereldwijd rijden momenteel 29.000 Model S‘en rond.

Volgens lokale media vond het incident begin februari plaats. Het is niet duidelijk of nieuwbakken bad-boy en Karmarijder Justin Bieber Bizzle op dat moment in Toronto was, of dat hij stewardessen aan het pesten was in privé-jets.

Foto credit: onbekend20 reacties

Volgens mij is smoke een belieber..
@rob68: haha moet wel!
@rob68: He’s a joker, he’s a smoker, he’s a midnight toooooker. :D
@rob68: Lol moest lachen.
Bieber ontkent betrokkenheid? Wanneer gaan ze hier nou eens leren dat je niet een titel boven een tekst plakt alleen om aangeklikt te worden. Deze titel is weer puur om mensen op het artikel te laten klikken naar mijn idee. Beetje klant en gebruiksvriendelijkheid zou deze site niet misstaan….
@drivingpleasure: Jij hebt blijkbaar geen leuke werkweek gehad.
@pjp911: Haha, prima weekend beetje druk kom net eindelijk thuis aan. Maar van mij hoeven dat soort dingen er niet bij, in mijn ogen is het puur om te zorgen zodat men op het artikel drukt. Beter een titel zoals ‘Is de Model S wel zo veilig als gezegd wordt’ of iets dergelijks. Want dat is naar mijn mening het interessante van het artikel…
@drivingpleasure: Dus jij klikte op de link op basis van de titel met Bieber erin…..And we have another Belieber..
@norge: Nee hoor ik dacht is het nou alweer raak. En aangezien een kennis toevallig een Tesla heeft gekocht leek het me wel even leuk om te lezen. Vandaar dat ik het nergens voor nodig vind zoiets bij de titel te zetten wat inhoudelijk helemaal niks met het artikel te maken heeft….
Tja, tesla ligt onder een vergrootglas. Maar wat mij betreft onterecht. Als je ziet hoeveel tesla’s er hier in en rond Rotterdam rondkarren, dan verkopen ze wereldwijd echt als een malle en zijn die paar brandjes te verwaarlozen.
@erce: *facepalm*
Ik snap niet waarom alles wat er met Tesla gebeurt onder een microscoop word gelegd, terwijl er van andere fabrikanten de distributieriemen om je oren vliegen, de turbo’s het begeven. Daar hoor je een keer iets van daarna nooit meer, als er 1 op de 5800 tesla’s uitbrandt (waarvan er een aantal door fouten van de bestuurder(s)) gaan alle alarm bellen rinkelen. Laat ze lekker met rust, voorlopig branden er per jaar meer Ferrari’s uit dan Testla’s dus zo erg is het nog niet.
Is het nou zó moeilijk op die Pieper eens geen aandacht te geven? Ik probeer hem zo goed mogelijk te negeren, en ik denk velen met mij, maar ik klik op dit artikel omdat het over een Model S gaat. Word ik toch weer met die randdebiel geconfronteerd.
@joost1990_2: exactly my point.

Omdat het in Canada is, er nog een link in het artikel moet en dat mannetje uit Canada komt, halen ze hem maar aan.

Inhoudelijk totaal geen link. Haalt dus alle kracht uit het artikel.
Wanneer gaat ie naar de gevangenis… ?
Maar hoe zit dat nu met de zero emission van electrische wagens ?
Tesla moet gwn stoppen met het maken/produceren, van hun shitte-nutelloze-brandende auto’s;
@mark88: en geldt dat dan ook voor Ferrari? Die staan hier minstens net zo vaak brandend en wel vermeld.
@mashell: Elke tweede Tesla brandt af, bij Ferrari is dat wat minder, (in vergelijking met het aantal geproduceerde auto’s). Ferrari is een Legende, Tesla is een beginende (tot nu toe, niet echt een succesvolle autoproducent;
Pfoe dit is nu al de zoveelste keer! Er is echt iets mis met die apparaten heur.. Zal liever niet zon apparaat willen kopen of een gebruikte willen verkopen. Veeeeel ste gevaarlijk..

Neem dan een voorbeeld aan Lamborghini , die zeggen gewoon dat je Gallardo door de duivel is bezeten en dat de Italiaanse passie er vanaf straalt/brandt

Maargoed, dat is een Supercar en de Tesla is de heilige beste auto van de hele wereld.. (Volgens vele gesubsidie.. Euh milieu liefhebbers)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).